2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Teşekkür ederim. Şimdilik yok çok şükür. Ultrasonda görünmüyorsa normaldir heralde lekelenme olunca baya araştırmıştım bu haftalarda kahverengi lekeler normal yazıyordu çoğu kişide oluyormuş rengi kırmızı ve akıntı çoksa riskliymiş. Doktorum sıcaklardan bile olabilir demişti bol bol dinlen tatlım inşallah en kısa zamanda tamamen geçer. Kalp atışını duymuş muydun ?
Ayy ben öğrenir öğrenmez hemen söyledim. Hâlbuki hep sürpriz yaparım diyodum ama nerdeee hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ben süpriz yaptım hatta video da çekiyordum ki hafızam dolmuş tam da zamanında

Yok canım Haziran ayında tek birliktelik sonucu mucizemiz. Hollanda da yaşıyoruz ve orada hemen aşılama veya tüp bebek olayı olmuyor. Teşhis konması lazım yani..
İğne neden yapıyor sun kuzum çok özür dilerim bilmediğim için sordum

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

Çok geçmiş olsun , çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın Evet ya bende öyle düşünüyorum yarın alıp başlıcam bakalım

Kızlar kalp atışından sonra bidaha kaçıncı haftada çağırdı doktorunuz?

Ah süper tam aynı zaman da yaşamışız demek ki çok sevindim senin adına da demek ki bir sorun olmuyor , peki şuan iğne verdiler mi tekrar?

Kızçeler geldiiim doktordan kalp hareketleri başlamış ama dinletmiyim bebeğe zarar şuan çok küçük dedi, progestana başlattı, dikkat etmeye devam et dedii Güzel haberler aldım çok şükür
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım hepimize duymadı nasip etsin o minnik kalp sesini inşallah

Ah süper tam aynı zaman da yaşamışız demek ki çok sevindim senin adına da demek ki bir sorun olmuyor , peki şuan iğne verdiler mi tekrar?
Benimde 3 düşük öyküm var ecopirin ve kan sulandırıcı iğne ile önceki gebeliğim devam etmişti çok şükür. Şimdi ben aynı şekilde kendim başladım iki ilacada.

Aynen bende oyleyim hatta esim de diyoku hersey yolunda dimi sanki 5,6aylik gibi oldu karnin,bu hafta hatirlisiyla doktora gittigimde sorcam normalmi bu kadar sislik gaz olmasi diye :) bende cok sukur vulanti kusma yok hafif bulaniyo gibi içim sonra geciyo.İlk hamileligimdede hiç vulanti kusma yasamamistim

Kızçeler geldiiim doktordan kalp hareketleri başlamış ama dinletmiyim bebeğe zarar şuan çok küçük dedi, progestana başlattı, dikkat etmeye devam et dedii Güzel haberler aldım çok şükür
Hadi gözün aydın haftasıyla ilgili bisey söyledi mi doktor geç döllenme olabilir demistin sanki

Merhabalar, 10 Haziran'da kimyasal gebelik kanamam başladı. Ovulasyonla 11 temmuzda yumurtlama gördüm ve 23 temmuzda da gebelik testim pozitif cikti. Beklenen adet tarihim pazartesi, sali kontrole gidecegim kan verecegim. Suan son adet tarihim olarak kanamayi 10 hazirani mi alip hesaplama yapmam lazim, yoksa yumurtlama olarak mi? Yardim eder misiniz?

Evet normalde 8+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama önceki ulturosona görede 6+4 olması lazımdı geriden geliyor şimdilik ama sonrasında açığı kapatırız inşAllah
Sağlıklı ya en önemlisi o bi kaç günden bisey olmaz
Merhaba hayırlısı olsun son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor bu durumda 10 haziran

Sağlıklı ya en önemlisi o bi kaç günden bisey olmaz

Merhaba hayırlısı olsun son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor bu durumda 10 haziran
Öncelikle teşekkür ederim cevabiniz icin, peki bu kese ve kalp içinde 10 hazirandan baslayarak mi sayacağım. Yani genelde 6. Haftada kese kalp olur derler ya, bende oyle mi dusunmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…