2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bulantı berbat bişey . Doktorunuzdan prilam için onay isteyin . Mutlaka yazacaktır. Beni tamemn kesmiyo ama rahatlatıyo. Onun dışında bence sıcaklar da çok bunaltıyo. Bugun hava serindi. Daha iyiyim. Baya yemek yedim🙊
Ama akşama ilacın etkisi geçince hafif bulantı başlıyo.bazen prilam da etki etmiyo. O günler enkaz gibi oluyorum. Sürekli öğürme kusma halsizlik psikolojimi de çok etkiliyo. Kızımda 3,5 ay kadar sürmüştü ama sadece sabah bulantısı oluyordu ilaç bile almamıştım.Bu sefer gün boyu oluyo ilaçla zor idare ediyorum. Geçicek diyorum hep kendime. Tadını çıkaracağımız günler de gelicek inşallah 🙏🏻

Benim de bugün zirve yaptı hatta öyle ki kusmaya çalışırken burnum kanamis 🤮 yarın sabah kontrole gideceğim herşey yolunda ise ilaç isteyecegim hekimden 🥴
Bana prilam dr verdi, anca uyku yaptı.

Yüreğime su serptiniz ya 🥰🥰🥰 demek ki bunye meselesi herkeste farklı cikiyor bu deger. Ben bi de dayanamadım bata 5 gun kala yaptırdım cok mutlu ve umutluyum su an umarim kimyasal değildir yükselir
Benim sat 1 haziran dı 20 haziranda beta hcg 13 tü. Benim de düşük başlıyor. Yğkseldi sonradan çok şükür

Kızlar bulantı berbat bişey . Doktorunuzdan prilam için onay isteyin . Mutlaka yazacaktır. Beni tamemn kesmiyo ama rahatlatıyo. Onun dışında bence sıcaklar da çok bunaltıyo. Bugun hava serindi. Daha iyiyim. Baya yemek yedim🙊
Ama akşama ilacın etkisi geçince hafif bulantı başlıyo.bazen prilam da etki etmiyo. O günler enkaz gibi oluyorum. Sürekli öğürme kusma halsizlik psikolojimi de çok etkiliyo. Kızımda 3,5 ay kadar sürmüştü ama sadece sabah bulantısı oluyordu ilaç bile almamıştım.Bu sefer gün boyu oluyo ilaçla zor idare ediyorum. Geçicek diyorum hep kendime. Tadını çıkaracağımız günler de gelicek inşallah 🙏🏻
Ben prilam içince öğlen 12 de kalktım hala uykum vardı. Bulanıya çok az faydası oldu içmiyorum

Kizlar ben sabah doktor kontrolüne gideceğim. Kese için gittiğimde 5+2ydi doktor haftasıyla uyumlu demisti. Yarın 6+7 olacak kalp atisi duyulabilir mi? Biraz gerginim de 😐
Duyulabilir ama duyulmaya da bilir ☺️ Duyamazsan da sakın üzülüp kendini yıpratma. Sağlıkla ilerlesin yeter ki 🙏🏻 Er geç duyalım da 🥰 9. Haftaya kadar yolu var diyorlar.
ama inşallah yarın duyarsın annesini sevindirsin minik 🙏🏻

Geçmiş olsun. Bende de migren olduğu için çok fazla baş ağrısı yaşadım ve iki tane parol içmek zorunda kalmıştım. Bi sakınca olacağını düşünmüyorum ben tabi siz bilirsiniz
Migrenim yok ama genelde ilaç içmeden geçmiyor ağrı günlerce çektiğimi bilirim normalde de hep parol içiyorum ama şuan emin olamıyorum

Duyulabilir ama duyulmaya da bilir ☺️ Duyamazsan da sakın üzülüp kendini yıpratma. Sağlıkla ilerlesin yeter ki 🙏🏻 Er geç duyalım da 🥰 9. Haftaya kadar yolu var diyorlar.
ama inşallah yarın duyarsın annesini sevindirsin minik 🙏🏻
Önce beta artış sonra kese şimdi kalp atışı resmen step step ilerliyor her basamak daha da çok geriyor 😐 inşallah minik parazitim yarın el sallar 🤲🏻

Bana prilam dr verdi, anca uyku yaptı.

Benim sat 1 haziran dı 20 haziranda beta hcg 13 tü. Benim de düşük başlıyor. Yğkseldi sonradan çok şükür
💃💃💃💃 su an içim içime sığmıyor ya eşime de diyemiyorum dogum gunu var haftaya o zaman surprix yapicam insaAllah. Vardır insaAllah benim de dua edin lütfen 😇😇😍

Ben artık bulantidan bıktım bugün resmen yata yata geçti ama hep bulantıli. Daha önce bı kaç kez çıkardım ama bu surundurdu resmen😒Allah yardımcımız olsun
Kusma olunca rahatlıyorum yoksa tüm gün hep bulantı hissi öldürüyor.Yatamiyorum da küçük çocuk var.Yemek onun koşturması falan ya ne zormus.Cidden Allah yardımcımız olsun.

Kızlar cumadan beri berbat haldeyim cuma günü öğlen dışarıdan tavuk yedim yemez olaydım akşamına ishal mide bulantısı karın krampları başladı gece boyuncada ishal devam etti dün sabah şiddetli eklem ağrıları uyandım belimi hissetmiyordum sanki bacaklarımdan itibaren kopmuş gibiydi ağrılar ve ishal geçmeyince acile gittik hemen bebeğim için endişelendim ama vicdansızlar ultrasona bile sokmadılar tavuktan zehirlenmişim büyük ihtimal,serum yedim ama ishalim geçmedi kan tahlili verdim berbat durumdayım 12 değerim referans dışı Hepside en tehlikelileri doku hasarları kalp krizleri kalp damar hastalıkları tümör vs hep kötü şeyler yazıyor bide ordan moralim bozuldu sonuçları doktora gösteremedim 1,5 saatlik molaya çıkmışlar bide lanet ettim hastaneye zehirlenmişim ve hamileyim kimsenin umurunda olmaz mı ayakta duramıyorum artık şiddetli bel ve sırt ağrısından dayanamadım eve gittk banyo yaptım geldik 4 5 saat uyudum az hafifledi ağrım ama gece yine ishal başladı kramplar eşliğinde sabahta yine sırt ve bel ağrısı devam etti ishalle şuan hala ağrılarım var baş ağrısıda başladı tek düşündüğüm içindeki minik rabbim onu bana bağışlasın gece kötü rüyalar gördüm düşüyordu bebeğim kanlar içindeydi tuvalet yeşil yeşilde akıntılar doluydu nasıl korkup endişe ettiysem artık :KK43:( dua edin randevum Çarşamba günü daha kalp atışını duymadım çok korkuyorum vebanini nasıl taşırım bişey olmuşsa :KK43:
Çok ama çok geçmiş olsun 😔 En kısa zamanda sağlığına kavuşursun, inşallah bebeğinde çok iyidir
ultrasonda kanama alanı görünmemesine rağmen lekelenmesi olan var mı? benim 6. haftaya girmek üzereyken başladı, korkup gittim hemen doktora. herhangi bir problem görmedi ama progestan verdi. hemen başladım ama lekelenme iki üç gün daha devam etti. sonra bir kaç gün kesilip yine başladı. progestana devam ediyorum, kanama alanı yok dedi diye de kötü düşünmemeye çalışıyorum ama insan geriliyo tabi. kalp atışı için randevum salı günü..
Geçen pazartesi ultrasonda girdim kanama alanı yoktu salı günü kanamam oldu progestan başladım. Günde kaç mg iciyorsun? Doktorunla konuşup dozunu mu arttıysan acaba? Geçmiş olsun 😞
Kizlar ben sabah doktor kontrolüne gideceğim. Kese için gittiğimde 5+2ydi doktor haftasıyla uyumlu demisti. Yarın 6+7 olacak kalp atisi duyulabilir mi? Biraz gerginim de 😐
Inşallah duyarsın ben gittiğimde de 5 + 2 ydi bi sonrakinde de 7 +2 olucak sabırsızlıkla bekliyorum 😊

Migrenim yok ama genelde ilaç içmeden geçmiyor ağrı günlerce çektiğimi bilirim normalde de hep parol içiyorum ama şuan emin olamıyorum
Tarçın çayı da baş ağrısını hafifletiyor ama hamilelikte içilir mi bilmiyorum ama doğal en azından fazlası zararlıymış doktora sormak lazım

Valla nasıl geçecek böyle çok mzeniyorum iştahlı bulantısız arkadaşlara darısı başımıza olsun.. karında açlık var ama mide bir şey almıyor her şey kötü kokuyor eşim ilgilenmek için geliyor garibim kötü kokuyosun diye yolluyorum kendim bile kokuyorum sanki ne zaman bitecekse bu çile yarın da mesai başlıyor tekrar allah yardımcımız olsun gerçekten düşmanım yaşamasın çok lanet bişeymiş
Aynen herşey kokuyor bana da kimse benimle ilgilenmesin istiyorum😒benimde mesai başlıyor günlerdir evde kötü olunca yatmaya uzanmaya alistim bakalım nasıl olacak.Allah yardımcımız olsun hayırlısı ile atlatalim su dönemi 🙏

Çok ama çok geçmiş olsun 😔 En kısa zamanda sağlığına kavuşursun, inşallah bebeğinde çok iyidir

Geçen pazartesi ultrasonda girdim kanama alanı yoktu salı günü kanamam oldu progestan başladım. Günde kaç mg iciyorsun? Doktorunla konuşup dozunu mu arttıysan acaba? Geçmiş olsun 😞

Inşallah duyarsın ben gittiğimde de 5 + 2 ydi bi sonrakinde de 7 +2 olucak sabırsızlıkla bekliyorum 😊
sana da geçmiş olsun :KK43: 200 mg alıyorum bi sabah bi akşam. ben doktora gittiğimde de vardı ama olmasına rağmen ultrasonda kanama alanı görünmüyo herşey normal dedi. öyle olunca ben de korkmama gerek yok diye düşünmüştüm ama kesilmemesi moralimi bozdu. senin kesildi mi progestanla? benim de randevu günüm 7+2ye denk geliyo sanırım:))

💃💃💃💃 su an içim içime sığmıyor ya eşime de diyemiyorum dogum gunu var haftaya o zaman surprix yapicam insaAllah. Vardır insaAllah benim de dua edin lütfen 😇😇😍
Ayy ben öğrenir öğrenmez hemen söyledim. Hâlbuki hep sürpriz yaparım diyodum ama nerdeee😂😂 hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Ayy ben öğrenir öğrenmez hemen söyledim. Hâlbuki hep sürpriz yaparım diyodum ama nerdeee😂😂 hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Seker hamurlu pasta yaptirmayi düşünüyorum uzerine de tokmakla kırılabilir cikolata yaptırıp içine iyi ki doğdun babacım yazmayı düşünüyorum. Hayaller hayaller... insaAllah gerçekleştirebilirim. Ne dogru zamanda girmis olur hayatımıza esimin dogum gününde.. batın 2. Günü esimin dogum gunu o zaman netleşir sanirim kimyasal olsa da adet olmuş olurum o zamana

Benim kedilerim var. Toxo dışarda yediğiniz salatalardan hatta evinizde iyi yıkanmamış yesilliklerden daha çok bulaşıyor. Ev hayvanları aşılı oluyor. Kedinin tuvaletini siz temizleyeceginiz için çok sıkıntı etmeyin.
Tamam teşekür ederim içim rahatladı 🤗

X