Benim 1 haftayı geçik devam etti. Şimdi çok şükür bayadır yok. Progestanı kullanın faydası olucaktır. Ben 3 ay kullanıcakmışımkahverengi. ilk korkup gittiğimde pembe ve kahverengi karışık oluyodu. sonrasında sadece kahverengi devam etti
O zaman doğumhaneye yuvarlanarak girmek için emin adımlarla devam ediyoruzBulantı da iyi bişey değilmiş aslında test edildi onay almadı
Kalp atışı için mi gidicen canım ben olsam direk giderim özele gidiyosun heralde benim maddi durum yok devlete almıştım Çarşamba randevum günler geçmiyor kalp atışı için sabırsızlanıyorumbugün doktora gidicektik eşim gelemedi işten işi uzadı kısmete.. taksiylemi gitsem salı mı gitsem kararsızım
Yok canım Haziran ayında tek birliktelik sonucu mucizemiz. Hollanda da yaşıyoruz ve orada hemen aşılama veya tüp bebek olayı olmuyor. Teşhis konması lazım yani..Sen asilama mi yaptırdın
Benim kedilerim var. Toxo dışarda yediğiniz salatalardan hatta evinizde iyi yıkanmamış yesilliklerden daha çok bulaşıyor. Ev hayvanları aşılı oluyor. Kedinin tuvaletini siz temizleyeceginiz için çok sıkıntı etmeyin.Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum. Evinde kedisi olan varmı? Haftaya teyzemlere gidicem ama toxoplazmaydı sanırım ismi. Kediden bulaşan bişey bi sakıncası olur mu bu heralde hamilelikte sıkıntılı diye duymuştum. Kedisi olan arkadaşlar daha iyi bilirr
Bebek iri olabiliyor. Benim karnım 11 aylık gibiydı. Ve kızım 4230 doğdu. Hoş 6 -7 kg fazlayı anca diyetle kapadım..Sonrası için de doğum içinde kilo sıkıntı yaratır oyüzden dengelemek lazım. Benim 57 ile hamile kaldım şuan 59 filan. Bugün de bulantı başladı. İnşallah biraz kapanır iştahım
Benim de bugün zirve yaptı hatta öyle ki kusmaya çalışırken burnum kanamisMide bulantım 2 gündür bitti derken dün geceden beri gümbür gümbür. Komşunun mangal dumanının yüzüme çarpmasıyla bir başladı durdurabilene aşkolsun prilamın tekrar köpeği oldum
Benim adet 4 gün adet geçince 36 çıkmıştı değerim 15 temmuzda keseyi de gördükAnladığım kadarıyla herkeste degerler ayni ilerlemiyor kimisi 6 gun kala 80 görmüş kimisi benim gibi 6 7 umarim sağlıklıdır. Bana bol bol dua edin hadislerin duası kabul olur
Yüreğime su serptiniz yaBenim adet 4 gün adet geçince 36 çıkmıştı değerim 15 temmuzda keseyi de gördükinşallah herşey yolundaysa yarın kalp atışını duyacağım o yüzden içinizi ferah tutun ve beta hcg artışını takip edin
İnşallahYüreğime su serptiniz yademek ki bunye meselesi herkeste farklı cikiyor bu deger. Ben bi de dayanamadım bata 5 gun kala yaptırdım cok mutlu ve umutluyum su an umarim kimyasal değildir yükselir
Duyulabilir sanırım hatırladığım kadarıyla 6 haftadan sonra duyanlar vardıKizlar ben sabah doktor kontrolüne gideceğim. Kese için gittiğimde 5+2ydi doktor haftasıyla uyumlu demisti. Yarın 6+7 olacak kalp atisi duyulabilir mi? Biraz gerginim de
Ben 6+1 de duydum canim hayırlısı ile duyarsın sende insKizlar ben sabah doktor kontrolüne gideceğim. Kese için gittiğimde 5+2ydi doktor haftasıyla uyumlu demisti. Yarın 6+7 olacak kalp atisi duyulabilir mi? Biraz gerginim de
Aminn inşallahBen 6+1 de duydum canim hayırlısı ile duyarsın sende ins
Ben artık bulantidan bıktım bugün resmen yata yata geçti ama hep bulantıli. Daha önce bı kaç kez çıkardım ama bu surundurdu resmenKeşke kusma olsa da rahatlasam.Ama hep bulantı nereye kadar.Yahu açlıktan karnım gurul gurul.Istah yok.Bu bulantı ne zaman kesilecek.Hicbisey yiyemiyorum
Valla nasıl geçecek böyle çok mzeniyorum iştahlı bulantısız arkadaşlara darısı başımıza olsun.. karında açlık var ama mide bir şey almıyor her şey kötü kokuyor eşim ilgilenmek için geliyor garibim kötü kokuyosun diye yolluyorum kendim bile kokuyorum sanki ne zaman bitecekse bu çile yarın da mesai başlıyor tekrar allah yardımcımız olsun gerçekten düşmanım yaşamasın çok lanet bişeymişBen artık bulantidan bıktım bugün resmen yata yata geçti ama hep bulantıli. Daha önce bı kaç kez çıkardım ama bu surundurdu resmenAllah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun. Bende de migren olduğu için çok fazla baş ağrısı yaşadım ve iki tane parol içmek zorunda kalmıştım. Bi sakınca olacağını düşünmüyorum ben tabi siz bilirsinizBilen varsa yardım edebilir mi ?
Dün başım ağrıyor diye parol içmiştim geçti. Bugün tekrar ağrı var dayanmaya çalışıyorum ama bazen zonkluyor
Tekrar parol içsem zararı olur mu ??