Hayır şehir dışında olduğum için yapamıyorum, gecikmeyi bekleyeceğim salı günü bir gün gecikmem olacak gelmezse, bu durumda doktora da gidemeyeceğim çünkü gelecek hafta sonu döneceğizTest yaptın mı yakın zamanda
Ah o iki gun geçmek bilmez simdi cok tesekkur ederim cevabınız icinbunun cevabını ancak iki gün sonra testi tekrarladığında anlayabilirsin, 2 katına çıkmışsa problem yok demek
erken öğrenince geç geçiyor evet :) hayırlısı olsun inşallah hakkınızda güzel haberler verirsiniz inşallahAh o iki gun geçmek bilmez simdi cok tesekkur ederim cevabınız icin
Bi doktor adet gunu beta en az 80 olmali demisti bana. Yoksa saglikli bi gebelik dusunulemez demisti. Benim adet gunu betam 56 ydi ve saglikli sukur ona gore hesap et iste. Insallah sagliklidir ve sana tutunur cnmKizlar bi beta hcg testime bakar misiniz. Buraya yazmak istedim çünkü hepiniz hamissiniz en yeni dogru bilgiler sizdedirbata 5 gun var. Predictor erken gebelik testi yaptım cok cok silik 2. Çizgiyi gördüğüm için kan verdim bugun beta hcg 6.7 cikti. 5 gun kala bu değer normal mi yoksa kimyasal mi geçiriyorum nolur bilgisi olan yazsın sizlerin nasildi erken test yaptıran var miydi
zaten eğer varsa 1 hafta 10 gün sonra doktor seviyesine geliniyor :) idrar testi ile artışı takip edersin, inşallah güzel haberler verirsinHayır şehir dışında olduğum için yapamıyorum, gecikmeyi bekleyeceğim salı günü bir gün gecikmem olacak gelmezse, bu durumda doktora da gidemeyeceğim çünkü gelecek hafta sonu döneceğiz
Çok teşekkür ederimzaten eğer varsa 1 hafta 10 gün sonra doktor seviyesine geliniyor :) idrar testi ile artışı takip edersin, inşallah güzel haberler verirsin
Anladığım kadarıyla herkeste degerler ayni ilerlemiyor kimisi 6 gun kala 80 görmüş kimisi benim gibi 6 7 umarim sağlıklıdır. Bana bol bol dua edin hadislerin duası kabul olurBi doktor adet gunu beta en az 80 olmali demisti bana. Yoksa saglikli bi gebelik dusunulemez demisti. Benim adet gunu betam 56 ydi ve saglikli sukur ona gore hesap et iste. Insallah sagliklidir ve sana tutunur cnm
değerin kaç olduğu önemli değil, çünkü erken döllenme olabilir - geç döllenme olabilir döllenme uzun sürmüş olabilir kişiye göre değişiyor. Önemli olan 2 günde bir min. %60 artış olması ve bir süre bunu takip etmekAnladığım kadarıyla herkeste degerler ayni ilerlemiyor kimisi 6 gun kala 80 görmüş kimisi benim gibi 6 7 umarim sağlıklıdır. Bana bol bol dua edin hadislerin duası kabul olur
Değere takılma . Düzenli kan ver 2-3gün. Artış düzenli olursa doktora gidene kadar 1-2 kere daha baktırırsınAnladığım kadarıyla herkeste degerler ayni ilerlemiyor kimisi 6 gun kala 80 görmüş kimisi benim gibi 6 7 umarim sağlıklıdır. Bana bol bol dua edin hadislerin duası kabul olur
Benim de ilk degerim battan 6 gün önce 5,20 idi , hatta doktorum henüz gebelik yok dedi. 1 hafta sonra 890 a yükseldi. Beta degeri saglıklı artıs yaparsa hamilesin, 6.7 de hamilelik degeri ama doktorlar artışı görmek istiyorlar. Umarım iyi ilerler, tebriklerKizlar bi beta hcg testime bakar misiniz. Buraya yazmak istedim çünkü hepiniz hamissiniz en yeni dogru bilgiler sizdedirbata 5 gun var. Predictor erken gebelik testi yaptım cok cok silik 2. Çizgiyi gördüğüm için kan verdim bugun beta hcg 6.7 cikti. 5 gun kala bu değer normal mi yoksa kimyasal mi geçiriyorum nolur bilgisi olan yazsın sizlerin nasildi erken test yaptıran var miydi
Meyve yiyorum ardından yoğurt yiyorum dengelesin diye. Ama o kazıntı hiç bitmiyorBenim bir haftadır iştahım kapalıydı ama sürekli mide kazıntısı hissediyordum bende tek iyi gelen meyve oluyordu sende bir dene istersen çok kazındıgında meyve ye at ağzına
Ben de nazar değdirdim galiba kendime bugün bulantı başladıValla mide bulantim ve sekerim olmasa bu istahla 9 ayda 25 kilo alirim heraldeama Allah korusun 10 kilo alsam yeter bana. Kilo aldikca nefesim daraliyo.
Merhaba canım. Aminn inşallah. Allah bağışlasın oğlunuMerhaba kızlar hepiniz sağlıklaa kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inşallahSizlere birşey sormak istiyorum 3.5 yaşında bi oğlum var, ikinci gebeliğimden ilk gebeliğim kan pıhtılaşması sebebiyle kalbi durmuştu, oğluma hamile kalmadan önce doktor coraspin vermişti kan pıhtılaşmam olduğu için , şimdi tekrar hamilelik düşünüyoruz 9 aydır olmuyor bu ay femaraya başladım doktora sordum coraspin kullanmalımıyım diye hayır gerek yok hamile kaldıktan sonra dedi rahim duvarını inceltir dedi ama ilk hamileliğimde kullanmıştım.. okudum yazılanları çoğu kişi kullanmış ne yapmalıyım ya benim gibi olan var mı aranızda
Sonrası için de doğum içinde kilo sıkıntı yaratır oyüzden dengelemek lazım. Benim 57 ile hamile kaldım şuan 59 filan. Bugün de bulantı başladı. İnşallah biraz kapanır iştahımKızımda 64 ile gebeliğe başladık. Bunda tesadüf tr ye geleceğim diye verdim 2 kg de 62 falandım.
kilo veriliyor bir şekilde çok takılma. Ben 11 kg yi diyetisyenle vermiştim ve kızım 1 yaşında falanken 61.5 a düşmüştüm tekrar.
Ayyy bende aynı şeyi düşünüyorum iki gündür bulantım başlasa belki iştahım kapanır diyeSonrası için de doğum içinde kilo sıkıntı yaratır oyüzden dengelemek lazım. Benim 57 ile hamile kaldım şuan 59 filan. Bugün de bulantı başladı. İnşallah biraz kapanır iştahım
Lekelenmenin rengi önemli diye biliyorum sizde nasıl ?ultrasonda kanama alanı görünmemesine rağmen lekelenmesi olan var mı? benim 6. haftaya girmek üzereyken başladı, korkup gittim hemen doktora. herhangi bir problem görmedi ama progestan verdi. hemen başladım ama lekelenme iki üç gün daha devam etti. sonra bir kaç gün kesilip yine başladı. progestana devam ediyorum, kanama alanı yok dedi diye de kötü düşünmemeye çalışıyorum ama insan geriliyo tabi. kalp atışı için randevum salı günü..
kahverengi. ilk korkup gittiğimde pembe ve kahverengi karışık oluyodu. sonrasında sadece kahverengi devam ettiLekelenmenin rengi önemli diye biliyorum sizde nasıl ?
Ben bulansa da bulanmasa da yiyorum cok sukurBen de nazar değdirdim galiba kendime bugün bulantı başladıçok fenaymış. Biraz iştahımı kapatsa bari diye dua edicem nerdeyse yoksa doğuma kadar topaç olurum.
Bulantı da iyi bişey değilmiş aslında test edildi onay almadıAyyy bende aynı şeyi düşünüyorum iki gündür bulantım başlasa belki iştahım kapanır diyeyoksa 100 kilo olacağım doğuma kadar