2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar bi beta hcg testime bakar misiniz. Buraya yazmak istedim çünkü hepiniz hamissiniz en yeni dogru bilgiler sizdedir💝 bata 5 gun var. Predictor erken gebelik testi yaptım cok cok silik 2. Çizgiyi gördüğüm için kan verdim bugun beta hcg 6.7 cikti. 5 gun kala bu değer normal mi yoksa kimyasal mi geçiriyorum nolur bilgisi olan yazsın sizlerin nasildi erken test yaptıran var miydi
Bi doktor adet gunu beta en az 80 olmali demisti bana. Yoksa saglikli bi gebelik dusunulemez demisti. Benim adet gunu betam 56 ydi ve saglikli sukur ona gore hesap et iste. Insallah sagliklidir ve sana tutunur cnm 💙

Hayır şehir dışında olduğum için yapamıyorum, gecikmeyi bekleyeceğim salı günü bir gün gecikmem olacak gelmezse, bu durumda doktora da gidemeyeceğim çünkü gelecek hafta sonu döneceğiz☺️
zaten eğer varsa 1 hafta 10 gün sonra doktor seviyesine geliniyor :) idrar testi ile artışı takip edersin, inşallah güzel haberler verirsin

Bi doktor adet gunu beta en az 80 olmali demisti bana. Yoksa saglikli bi gebelik dusunulemez demisti. Benim adet gunu betam 56 ydi ve saglikli sukur ona gore hesap et iste. Insallah sagliklidir ve sana tutunur cnm 💙
Anladığım kadarıyla herkeste degerler ayni ilerlemiyor kimisi 6 gun kala 80 görmüş kimisi benim gibi 6 7 umarim sağlıklıdır. Bana bol bol dua edin hadislerin duası kabul olur

Anladığım kadarıyla herkeste degerler ayni ilerlemiyor kimisi 6 gun kala 80 görmüş kimisi benim gibi 6 7 umarim sağlıklıdır. Bana bol bol dua edin hadislerin duası kabul olur
değerin kaç olduğu önemli değil, çünkü erken döllenme olabilir - geç döllenme olabilir döllenme uzun sürmüş olabilir kişiye göre değişiyor. Önemli olan 2 günde bir min. %60 artış olması ve bir süre bunu takip etmek

Değere takılma . Düzenli kan ver 2-3gün. Artış düzenli olursa doktora gidene kadar 1-2 kere daha baktırırsın☺️ İnşallah sağlıkla ilerler 🙏🏻

Kizlar bi beta hcg testime bakar misiniz. Buraya yazmak istedim çünkü hepiniz hamissiniz en yeni dogru bilgiler sizdedir💝 bata 5 gun var. Predictor erken gebelik testi yaptım cok cok silik 2. Çizgiyi gördüğüm için kan verdim bugun beta hcg 6.7 cikti. 5 gun kala bu değer normal mi yoksa kimyasal mi geçiriyorum nolur bilgisi olan yazsın sizlerin nasildi erken test yaptıran var miydi
Benim de ilk degerim battan 6 gün önce 5,20 idi , hatta doktorum henüz gebelik yok dedi. 1 hafta sonra 890 a yükseldi. Beta degeri saglıklı artıs yaparsa hamilesin, 6.7 de hamilelik degeri ama doktorlar artışı görmek istiyorlar. Umarım iyi ilerler, tebrikler😊

Valla mide bulantim ve sekerim olmasa bu istahla 9 ayda 25 kilo alirim heralde 😂 ama Allah korusun 10 kilo alsam yeter bana. Kilo aldikca nefesim daraliyo.
Ben de nazar değdirdim galiba kendime bugün bulantı başladı 😣 çok fenaymış. Biraz iştahımı kapatsa bari diye dua edicem nerdeyse 😂 yoksa doğuma kadar topaç olurum.

Merhaba kızlar hepiniz sağlıklaa kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah 🥰 Sizlere birşey sormak istiyorum 3.5 yaşında bi oğlum var, ikinci gebeliğimden ilk gebeliğim kan pıhtılaşması sebebiyle kalbi durmuştu, oğluma hamile kalmadan önce doktor coraspin vermişti kan pıhtılaşmam olduğu için , şimdi tekrar hamilelik düşünüyoruz 9 aydır olmuyor bu ay femaraya başladım doktora sordum coraspin kullanmalımıyım diye hayır gerek yok hamile kaldıktan sonra dedi rahim duvarını inceltir dedi ama ilk hamileliğimde kullanmıştım.. okudum yazılanları çoğu kişi kullanmış ne yapmalıyım ya benim gibi olan var mı aranızda
Merhaba canım. Aminn inşallah. Allah bağışlasın oğlunu ❤️ Benim de ilk gebeliğim düşük oldu. 3.5 yaşında oğlum var benim de ona hamileyken 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım. Şimdi yine hamileyim çok şükür. Ben de sordum aynı şekilde kullanmam gerekiyor mu diye anlattım. Hayır dedi bana da. Şu anda bir sıkıntım yok çok şükür. Her hamilelik kendine özel bence. İçin rahat etmezse başka bir Dr a daha git. Hamile kaldıktan sonra ne olacağı belli olur zaten testler yapılınca. İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin 🤲🤗

Kızımda 64 ile gebeliğe başladık. Bunda tesadüf tr ye geleceğim diye verdim 2 kg de 62 falandım.
kilo veriliyor bir şekilde çok takılma. Ben 11 kg yi diyetisyenle vermiştim ve kızım 1 yaşında falanken 61.5 a düşmüştüm tekrar.
Sonrası için de doğum içinde kilo sıkıntı yaratır oyüzden dengelemek lazım. Benim 57 ile hamile kaldım şuan 59 filan. Bugün de bulantı başladı. İnşallah biraz kapanır iştahım 😂🙈

ultrasonda kanama alanı görünmemesine rağmen lekelenmesi olan var mı? benim 6. haftaya girmek üzereyken başladı, korkup gittim hemen doktora. herhangi bir problem görmedi ama progestan verdi. hemen başladım ama lekelenme iki üç gün daha devam etti. sonra bir kaç gün kesilip yine başladı. progestana devam ediyorum, kanama alanı yok dedi diye de kötü düşünmemeye çalışıyorum ama insan geriliyo tabi. kalp atışı için randevum salı günü..

Sonrası için de doğum içinde kilo sıkıntı yaratır oyüzden dengelemek lazım. Benim 57 ile hamile kaldım şuan 59 filan. Bugün de bulantı başladı. İnşallah biraz kapanır iştahım 😂🙈
Ayyy bende aynı şeyi düşünüyorum iki gündür bulantım başlasa belki iştahım kapanır diye 🙈🙈 yoksa 100 kilo olacağım doğuma kadar 😬😬

ultrasonda kanama alanı görünmemesine rağmen lekelenmesi olan var mı? benim 6. haftaya girmek üzereyken başladı, korkup gittim hemen doktora. herhangi bir problem görmedi ama progestan verdi. hemen başladım ama lekelenme iki üç gün daha devam etti. sonra bir kaç gün kesilip yine başladı. progestana devam ediyorum, kanama alanı yok dedi diye de kötü düşünmemeye çalışıyorum ama insan geriliyo tabi. kalp atışı için randevum salı günü..
Lekelenmenin rengi önemli diye biliyorum sizde nasıl ?

Ben de nazar değdirdim galiba kendime bugün bulantı başladı 😣 çok fenaymış. Biraz iştahımı kapatsa bari diye dua edicem nerdeyse 😂 yoksa doğuma kadar topaç olurum.
Ben bulansa da bulanmasa da yiyorum cok sukur 😊 ins hep boyle devam eder.

X