2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cok geçmiş olsun.. Bi sekilde baska bir hastane aciline gidip baktir bence bebek icinde serum verirler belki sende rahat edersin bebekte
Devlette haftasonu ultrasonla bakılmıyormuş sanırım tek şansım Çarşamba günkü randevumu beklemek Allaha tevekkül edip beklicem

Çok geçmiş olsun. Bu acillerdeki doktorların rahatlığı beni sinir ediyo .
Kan değerlerine takılma onlar zehirlendiğin için olmuştur. Basit bi enfeksiyonda dahi tepe taklak olabiliyo değerler.
İnşallah bebiş de iyidir Sen moralini yüksek tutup kendini hemen toplamaya çalış

Merhaba kızlar hepiniz sağlıklaa kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah Sizlere birşey sormak istiyorum 3.5 yaşında bi oğlum var, ikinci gebeliğimden ilk gebeliğim kan pıhtılaşması sebebiyle kalbi durmuştu, oğluma hamile kalmadan önce doktor coraspin vermişti kan pıhtılaşmam olduğu için , şimdi tekrar hamilelik düşünüyoruz 9 aydır olmuyor bu ay femaraya başladım doktora sordum coraspin kullanmalımıyım diye hayır gerek yok hamile kaldıktan sonra dedi rahim duvarını inceltir dedi ama ilk hamileliğimde kullanmıştım.. okudum yazılanları çoğu kişi kullanmış ne yapmalıyım ya benim gibi olan var mı aranızda

Sakin ol canim.Allah in izniyle bisey olmayacak ona da.Çok geçmiş olsun.canim.Bol.sivi tüket.Yoğurt ve haşlanmış patates çok iyi geliyor ishale.Bilinc altı rüyalarını da etkilemiş.O korkuyla uyuyunca tabi.

Çok geçmiş olsunn, Allah acil şifalar versin. İnşallah birşey olmaz sen gönlünü ferah tut.

Çok geçmiş olsun canım İnşallah bebeğin iyidir sıkma canını kendi doktorunla irtibata geç bence bir danış ona. İshal zehirlenmede iyi diyebiliyorum zehri atmada yardımcı oluyor. Et tavuk vs yerken çok dikkatli olmak lazım normalde yazın tavuk tehlikelidir çabuk bozulur ama hamileyken daha dikkatli olmak lazım. Çok çok geçmiş olsun

Merhaba ben 3 aydır aralıksız kullanıyorum. Şuan 8 haftalık hamileyim doktor bırak diyesiye kadar devam inşaallah. Doktorum tavsiye etti bana tedaviye başlarken coraspirin içmemi.

Merhaba ben 3 aydır aralıksız kullanıyorum. Şuan 8 haftalık hamileyim doktor bırak diyesiye kadar devam inşaallah. Doktorum tavsiye etti bana tedaviye başlarken coraspirin içmemi.
maşallah süper sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende baska bi doktora daha sorucam bakalım

Kizlar bi beta hcg testime bakar misiniz. Buraya yazmak istedim çünkü hepiniz hamissiniz en yeni dogru bilgiler sizdedir bata 5 gun var. Predictor erken gebelik testi yaptım cok cok silik 2. Çizgiyi gördüğüm için kan verdim bugun beta hcg 6.7 cikti. 5 gun kala bu değer normal mi yoksa kimyasal mi geçiriyorum nolur bilgisi olan yazsın sizlerin nasildi erken test yaptıran var miydi

bunun cevabını ancak iki gün sonra testi tekrarladığında anlayabilirsin, 2 katına çıkmışsa problem yok demek

Mide bulantım 2 gündür bitti derken dün geceden beri gümbür gümbür. Komşunun mangal dumanının yüzüme çarpmasıyla bir başladı durdurabilene aşkolsun prilamın tekrar köpeği oldum
Canım kaç haftalık başladı tam olarak senin?

Ben 5 dusuk yaptim ve hicbirinde gebelik oncesi duzenli coraspin kullanmamistim. Su anki hamileligim oncesinde ilaclarimi duzenli kullandim ve ilk defa kalp atisi goruldu cok sukur. Bence coraspin kullan. Sana progestan verirse rahim kalinlasir zaten korkma.

Hepimize çok teşekkürler kızlar rabbim bebişlermizi korusun sağ salim kalp atışını duyarsan Çarşamba günü benden mutlusu olmaz göremicem duyamıcam boş gebelik çıkacak diye içim içimi yiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…