2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Mide bulantım 2 gündür bitti derken dün geceden beri gümbür gümbür. Komşunun mangal dumanının yüzüme çarpmasıyla bir başladı durdurabilene aşkolsun prilamın tekrar köpeği oldum
Mangal kokusu beni de mahvediyooo😩😩 kurbandan yeni çıktık doğal olarak insanlar mangal yakıyoo ben habire söyleniyom 😂 dün 2 prilam aldım yine bugün biraz daha iyiyim. Bi de burda yağmur var bugun serinlik de çok iyi geliyo. Sıcak iyice halsiz bırakıyoo kış gelsin diye bakıyom 😂😂

Kızlar selam dün akşam 1 saatlik yürüyüş yaptık geldiğimde kahverengi az akıntı vardı, sabah da daha fazla miktarda pembe akıntı geldi. Sizce acile gidip prog. isteyeyim mi fikriniz nedir biraz da karnım ağrıyor ama hafif
çok geçmiş olsun. Doktorunla iletişime geçebildin mi ? Geçemediysen bence git bi baktır derim içinin rahat etmesi açısından

Kızımda benim de iştahım çok açıktı ve ilk aylarda cok kilo almıştım doktor kızmıştı ama içim kazınıyordu resmen. Şimdi normal seyrinde. 1 kg kadar aldım o da tatildeyiz diye. Türkiye’ye gelmeden 2 kg vermiştim gelince alırım diye.. iyi de yapmışım 😁
Keşke ben de öncesinde vermiş olsaydım da şimdi rahatlasaydım :) çok kilolu değilim ama insan korkuyor yine de daha ilk aylarda böyleyse sonrasında yuvarlanırım herhalde diyorum :)

Evet ben😐 Dunyayi yesem doymuyorum. Bugun yediklerim kahvaltida salatalik domates peynir zeytin ceviz, oglene dogru kucuk ekmek arasi peynir 1-2 saat sonra icine meyve dogranmis 1 kase yogurt ardindan kabak cekirdegi badem yaban mersini derken aksam corba kabak yemegi semizotu salatasi derken biraz doymus hissettim ilk defa kendimi bugjun 😂😂😂Esim bile dunyalari yiyosun bu cocuk erkek diyip duruyo hatta bi ara anneme gittim doymadigim icin ama her zaman istahli olmama icin dua eden annem bile yoruldu yeter artik dedi😂 az az ve sık sık yiyorum ve asla doymuyorum midem de hep bi tatsizlik eksime bazen ögurme oluyo ama hic kusmadim daha. Aclik sekerim max 95i gordum. Cok dikkat ediyorum yediklerime kilo aldigimi dusunmuyorum ama asla doymuyorum😢
Eşimde aynı şekilde kendisi benden önce acıkırdı şimdi ben öyleyim, yeter artık diyor laf söylüyor 😂 az da yemiyorm halbuki doyduğumu hissetmiyorum çok garip. Acaba hamilelikten mi yoksa insulin direncinden mi bilemedim. Sonumuz hayır olsun 9 ayda inşallah :)

Kızlar selam dün akşam 1 saatlik yürüyüş yaptık geldiğimde kahverengi az akıntı vardı, sabah da daha fazla miktarda pembe akıntı geldi. Sizce acile gidip prog. isteyeyim mi fikriniz nedir biraz da karnım ağrıyor ama hafif
Merhaba canım bence gitmelisin. Progestan zaten verirler diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.

Önceden böyle birşeyle karşılaşmadıysan git bir baktır derim

Eşimde aynı şekilde kendisi benden önce acıkırdı şimdi ben öyleyim, yeter artık diyor laf söylüyor 😂 az da yemiyorm halbuki doyduğumu hissetmiyorum çok garip. Acaba hamilelikten mi yoksa insulin direncinden mi bilemedim. Sonumuz hayır olsun 9 ayda inşallah :)
Benim bir haftadır iştahım kapalıydı ama sürekli mide kazıntısı hissediyordum bende tek iyi gelen meyve oluyordu sende bir dene istersen çok kazındıgında meyve ye at ağzına

Keşke ben de öncesinde vermiş olsaydım da şimdi rahatlasaydım :) çok kilolu değilim ama insan korkuyor yine de daha ilk aylarda böyleyse sonrasında yuvarlanırım herhalde diyorum :)
Kızımda 64 ile gebeliğe başladık. Bunda tesadüf tr ye geleceğim diye verdim 2 kg de 62 falandım.
kilo veriliyor bir şekilde çok takılma. Ben 11 kg yi diyetisyenle vermiştim ve kızım 1 yaşında falanken 61.5 a düşmüştüm tekrar.

Kızlar cumadan beri berbat haldeyim cuma günü öğlen dışarıdan tavuk yedim yemez olaydım akşamına ishal mide bulantısı karın krampları başladı gece boyuncada ishal devam etti dün sabah şiddetli eklem ağrıları uyandım belimi hissetmiyordum sanki bacaklarımdan itibaren kopmuş gibiydi ağrılar ve ishal geçmeyince acile gittik hemen bebeğim için endişelendim ama vicdansızlar ultrasona bile sokmadılar tavuktan zehirlenmişim büyük ihtimal,serum yedim ama ishalim geçmedi kan tahlili verdim berbat durumdayım 12 değerim referans dışı Hepside en tehlikelileri doku hasarları kalp krizleri kalp damar hastalıkları tümör vs hep kötü şeyler yazıyor bide ordan moralim bozuldu sonuçları doktora gösteremedim 1,5 saatlik molaya çıkmışlar bide lanet ettim hastaneye zehirlenmişim ve hamileyim kimsenin umurunda olmaz mı ayakta duramıyorum artık şiddetli bel ve sırt ağrısından dayanamadım eve gittk banyo yaptım geldik 4 5 saat uyudum az hafifledi ağrım ama gece yine ishal başladı kramplar eşliğinde sabahta yine sırt ve bel ağrısı devam etti ishalle şuan hala ağrılarım var baş ağrısıda başladı tek düşündüğüm içindeki minik rabbim onu bana bağışlasın gece kötü rüyalar gördüm düşüyordu bebeğim kanlar içindeydi tuvalet yeşil yeşilde akıntılar doluydu nasıl korkup endişe ettiysem artık :KK43:( dua edin randevum Çarşamba günü daha kalp atışını duymadım çok korkuyorum vebanini nasıl taşırım bişey olmuşsa :KK43:

Kızlar cumadan beri berbat haldeyim cuma günü öğlen dışarıdan tavuk yedim yemez olaydım akşamına ishal mide bulantısı karın krampları başladı gece boyuncada ishal devam etti dün sabah şiddetli eklem ağrıları uyandım belimi hissetmiyordum sanki bacaklarımdan itibaren kopmuş gibiydi ağrılar ve ishal geçmeyince acile gittik hemen bebeğim için endişelendim ama vicdansızlar ultrasona bile sokmadılar tavuktan zehirlenmişim büyük ihtimal,serum yedim ama ishalim geçmedi kan tahlili verdim berbat durumdayım 12 değerim referans dışı Hepside en tehlikelileri doku hasarları kalp krizleri kalp damar hastalıkları tümör vs hep kötü şeyler yazıyor bide ordan moralim bozuldu sonuçları doktora gösteremedim 1,5 saatlik molaya çıkmışlar bide lanet ettim hastaneye zehirlenmişim ve hamileyim kimsenin umurunda olmaz mı ayakta duramıyorum artık şiddetli bel ve sırt ağrısından dayanamadım eve gittk banyo yaptım geldik 4 5 saat uyudum az hafifledi ağrım ama gece yine ishal başladı kramplar eşliğinde sabahta yine sırt ve bel ağrısı devam etti ishalle şuan hala ağrılarım var baş ağrısıda başladı tek düşündüğüm içindeki minik rabbim onu bana bağışlasın gece kötü rüyalar gördüm düşüyordu bebeğim kanlar içindeydi tuvalet yeşil yeşilde akıntılar doluydu nasıl korkup endişe ettiysem artık :KK43:( dua edin randevum Çarşamba günü daha kalp atışını duymadım çok korkuyorum vebanini nasıl taşırım bişey olmuşsa :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun içini ferah tut belliki yaşadıkların hep zehirlenme ile ilgili ama bebege de bakmaları lazımdı. Nasıl bakmazlar anlam veremiyorum. Dinlen ishal için muz, patates yemeye calis. Umrarim ağrıların biran önce geçer❤️

Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun içini ferah tut belliki yaşadıkların hep zehirlenme ile ilgili ama bebege de bakmaları lazımdı. Nasıl bakmazlar anlam veremiyorum. Dinlen ishal için muz, patates yemeye calis. Umrarim ağrıların biran önce geçer❤️
Ultrason cihazları hafta sonları yokmuş bahaneye bakın 🙄 aşağıdan ince ince batmalar var ama inşallah kötü birşey olmaz 🥺

Valla mide bulantim ve sekerim olmasa bu istahla 9 ayda 25 kilo alirim heralde 😂 ama Allah korusun 10 kilo alsam yeter bana. Kilo aldikca nefesim daraliyo.

Hemen doktoruna sor bence progestan koy vajinadan gunde 3 tane bok su ic ve dinlen. Ben 3 aylik olduktan sonra yuruyuse baslamayi dusunuyorum cunku 3 aya kadar dusuk tehdidi var yormamaliyiz kendimizi.

Hic şansa birakma atla git doktora icin rahat eder. Diger türlü acabalarla geçmez zaman.. boşuna sıkma bunaltma kendini cnm.. Rabbım korusun evlatlarımızı

Gecmis olsun cnm. Insallah bebegine bisey olmamaistir. Tavuk cok tehlikeli hamilelikte. Benim doktorum ozellikle market tavugu ve misiri GDO lu oldugu icin yasaklamisti aklinda bulunsun. Arkadasim 6-7 aylik hamileyken tavuktan zehirlendi ve bisey olmadi. Ayrica ben CRP 56 yken hamile kaldim ve hersye yolunda cok sukur. Iyi dusun kotuye yorma bol bol dua et ve haslanmis patates ye. Rabbim meleklerimizi korusun insallah.

Cok geçmiş olsun.. Bi sekilde baska bir hastane aciline gidip baktir bence bebek icinde serum verirler belki sende rahat edersin bebekte

Gecmis olsun cnm. Insallah bebegine bisey olmamaistir. Tavuk cok tehlikeli hamilelikte. Benim doktorum ozellikle market tavugu ve misiri GDO lu oldugu icin yasaklamisti aklinda bulunsun. Arkadasim 6-7 aylik hamileyken tavuktan zehirlendi ve bisey olmadi. Ayrica ben CRP 56 yken hamile kaldim ve hersye yolunda cok sukur. Iyi dusun kotuye yorma bol bol dua et ve haslanmis patates ye. Rabbim meleklerimizi korusun insallah.
Çok şükür Lekelenme ve kanama yok tek tesellim o crp 30 çıkmış ama daha birsürü değerim daha düşük yada yüksek çıkmkş hepside sıkıntılı şeyler Rabbime tevekkül edip beklicem çarşambaya kadar 🥺

X