2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım benim 5 yıldır kedim var, ve genelde tuvaletini ben temizlerim ben tararım hep ben ilgileniyorum ama toxoplazma negatif benim hala kedinin aşıları tamsa çiğ et tavuk balık yemiyorsa tereddüt etme ayrıca öyle yanına gelmesi ile bulaşmıyor dışkısından bulaşıyormuş

Evet bie arkadaşım var sürekli kedisi hatta kedileri vardı. Hamileyken de vardı. Bulaşması çok zor bi ihtimal diye genelde çiğ et çiğ sütten geçiyormuş.. Bulaşması için afedersini kedi kakasında boğulman lazım diyo ve o arkadaşımın ki hala negatifmiş senin gibi. Teyzeme de sordum aşıları tam parazit vs asla yok tertemiz dedi içim rahatladı şuan

Olmaz bişi kediden :) çiğ et süt yumurta ve toprakta yetişen hayvan dışkısına maruz kalan bitkilerin iyice yıkanması gerekiyor

Ben ben ben Aynı durumdayım

Çok sevindim canım

Bu süreçte kumuyla kesinlikle ilgilenmemelisin bence

Kızlar hiç bacak agrısı yasayanınız var mı? Çok erken, kilodan degil ama acaba hormonal bişey mi bilmiyorum. Böyle birseyi birkaç gündür ilk kez yasıyorum. Uykumdan uyanıyorum alt bacak agrısından, belki de magnezyumum eksik, gebelikle tetiklendi

Evet gebelik tetiklemiş olabilir benim gebel olarak kemik ağrılarım vardı doktor önceden varmıydı diye sordu evet dedim o zaman seni fizik tedaviye yönlendiririz dedi , en iyisini doktorun bilir doktoruna danış ve hergün süt ve soda tüket ben süt tüketiyorum hergün

Benimki kızdı doymak bilmezdim ve 20 kg almıstım

Mide bulantım 2 gündür bitti derken dün geceden beri gümbür gümbür. Komşunun mangal dumanının yüzüme çarpmasıyla bir başladı durdurabilene aşkolsun prilamın tekrar köpeği oldum

Kızlar selam dün akşam 1 saatlik yürüyüş yaptık geldiğimde kahverengi az akıntı vardı, sabah da daha fazla miktarda pembe akıntı geldi. Sizce acile gidip prog. isteyeyim mi fikriniz nedir biraz da karnım ağrıyor ama hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…