- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim 5 yıldır kedim var, ve genelde tuvaletini ben temizlerim ben tararım hep ben ilgileniyorum ama toxoplazma negatif benim hala kedinin aşıları tamsa çiğ et tavuk balık yemiyorsa tereddüt etme ayrıca öyle yanına gelmesi ile bulaşmıyor dışkısından bulaşıyormuşKızlar sizlere birşey sormak istiyorum. Evinde kedisi olan varmı? Haftaya teyzemlere gidicem ama toxoplazmaydı sanırım ismi. Kediden bulaşan bişey bi sakıncası olur mu bu heralde hamilelikte sıkıntılı diye duymuştum. Kedisi olan arkadaşlar daha iyi bilirr
Evet bie arkadaşım var sürekli kedisi hatta kedileri vardı. Hamileyken de vardı. Bulaşması çok zor bi ihtimal diye genelde çiğ et çiğ sütten geçiyormuş.. Bulaşması için afedersini kedi kakasında boğulman lazım diyo ve o arkadaşımın ki hala negatifmiş senin gibi. Teyzeme de sordum aşıları tam parazit vs asla yok tertemiz dedi içim rahatladı şuanCanım benim 5 yıldır kedim var, ve genelde tuvaletini ben temizlerim ben tararım hep ben ilgileniyorum ama toxoplazma negatif benim hala kedinin aşıları tamsa çiğ et tavuk balık yemiyorsa tereddüt etme ayrıca öyle yanına gelmesi ile bulaşmıyor dışkısından bulaşıyormuş
Olmaz bişi kediden :) çiğ et süt yumurta ve toprakta yetişen hayvan dışkısına maruz kalan bitkilerin iyice yıkanması gerekiyorEvet bie arkadaşım var sürekli kedisi hatta kedileri vardı. Hamileyken de vardı. Bulaşması çok zor bi ihtimal diye genelde çiğ et çiğ sütten geçiyormuş.. Bulaşması için afedersini kedi kakasında boğulman lazım diyo ve o arkadaşımın ki hala negatifmiş senin gibi. Teyzeme de sordum aşıları tam parazit vs asla yok tertemiz dedi içim rahatladı şuan
Ben ben ben Aynı durumdayımKızlar selam, hepinize hayırlı günler dilerim. Bende şöyle bi durum oluyor günlerdir. Sabah kalkınca yada gün içinde uzun süre uzandıktan sonra ayağa kalkınca karnım ağrıyor. Bi süre sonra geçiyor ama biraz devam ediyor yani, tedirgin etti beni. Belirti olarak da halsizlik devam başka sorun yok şükür. Anlattığım durumu yaşayan oldu mu acaba?
Çok sevindim canımMerhaba canım bugün gittim doktora kesede sorun yok bebek gelisimi gayet iyi dedi. Kanama için progestani günde 3 kereye çıkardı. Bol su içeceksin dedi haftada on günde bir kontrol edicez dedi. Ağır kaldırma yasak,yorulma yasak dedi.simdilik böyle çok şükür
Bu süreçte kumuyla kesinlikle ilgilenmemelisin benceCanım benim 5 yıldır kedim var, ve genelde tuvaletini ben temizlerim ben tararım hep ben ilgileniyorum ama toxoplazma negatif benim hala kedinin aşıları tamsa çiğ et tavuk balık yemiyorsa tereddüt etme ayrıca öyle yanına gelmesi ile bulaşmıyor dışkısından bulaşıyormuş
Ben ben ben Aynı durumdayım
Evet bencede çok güzel olurKızlar bu arada neden listemiz yok hala listeden takip etmek isterdim. Kim önce kim sonra cinsiyetleri öğrenince onları falan yazardık iyi olurdu
Evet gebelik tetiklemiş olabilir benim gebel olarak kemik ağrılarım vardı doktor önceden varmıydı diye sordu evet dedim o zaman seni fizik tedaviye yönlendiririz dedi , en iyisini doktorun bilir doktoruna danış ve hergün süt ve soda tüket ben süt tüketiyorum hergünKızlar hiç bacak agrısı yasayanınız var mı? Çok erken, kilodan degil ama acaba hormonal bişey mi bilmiyorum. Böyle birseyi birkaç gündür ilk kez yasıyorum. Uykumdan uyanıyorum alt bacak agrısından, belki de magnezyumum eksik, gebelikle tetiklendi
Sormadım bugün gidicem nasipse sorarımmNormal miymişiz sormaya fırsatın oldu mu dra Allah yardımcımız olsun
çift çizgiyi gördüğümde bıraktım :)Bu süreçte kumuyla kesinlikle ilgilenmemelisin bence
Çok teşekkür ederimÇok sevindim canım
Benimki kızdı doymak bilmezdim ve 20 kg almıstımEvet ben Dunyayi yesem doymuyorum. Bugun yediklerim kahvaltida salatalik domates peynir zeytin ceviz, oglene dogru kucuk ekmek arasi peynir 1-2 saat sonra icine meyve dogranmis 1 kase yogurt ardindan kabak cekirdegi badem yaban mersini derken aksam corba kabak yemegi semizotu salatasi derken biraz doymus hissettim ilk defa kendimi bugjun Esim bile dunyalari yiyosun bu cocuk erkek diyip duruyo hatta bi ara anneme gittim doymadigim icin ama her zaman istahli olmama icin dua eden annem bile yoruldu yeter artik dedi az az ve sık sık yiyorum ve asla doymuyorum midem de hep bi tatsizlik eksime bazen ögurme oluyo ama hic kusmadim daha. Aclik sekerim max 95i gordum. Cok dikkat ediyorum yediklerime kilo aldigimi dusunmuyorum ama asla doymuyorum
Benim doktor sade sodaya limon sık diyoduuMerhaba kızlar bir haftadır yemek yedikten sonra midemde yanma hissi oluyor acaba meyveli soda içsem zararı olur mu biliyor musunuz