2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar prilam alanlar günde kaç tane alıyorsunuz ? Ben 2 alıyordum 1 e düşürdüm ama tekrar 2 alıcam sanırım. Hatta doktorum kademeli artırarark 3-4 tane alabilirsin demişti.
1 alıyorum ama yetmiyor.Hatta sadece kusma geçiyor.Bulantı aynı.Ama çok uyku yapıyor.Evde 1cocuk daha var hemde küçük.Napsam bilmiyorum.

En büyük duam hayırlı evlat olsun.Saglikli olsun.Ya erkek olunca bende ilk başlarda çok korktum.Baya farklı geldi bana.Kardesimin kızı var.Ona alışınca tabi.Ama pamuk gibi oğlum.10kiza bedel.O minicik elleriyle nelere yardım ediyor.Ya onlar iyi olsun da.

Merhaba kızlar bir haftadır yemek yedikten sonra midemde yanma hissi oluyor acaba meyveli soda içsem zararı olur mu biliyor musunuz

Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum. Evinde kedisi olan varmı? Haftaya teyzemlere gidicem ama toxoplazmaydı sanırım ismi. Kediden bulaşan bişey bi sakıncası olur mu bu heralde hamilelikte sıkıntılı diye duymuştum. Kedisi olan arkadaşlar daha iyi bilirr

Ablamın toksoplazması negatif çıkmıştı. Evinde de kedisi vardı. Doktor kumunu değiştirme dışkısıyla haşır neşir olmaman gerekiyor demişti. Marul ve iyi yıkanmamış yeşillikten geçme ihtimali daha yüksek toksoplazmanın

Merhaba kızlar bir haftadır yemek yedikten sonra midemde yanma hissi oluyor acaba meyveli soda içsem zararı olur mu biliyor musunuz
Meyveli sodaların içeriği çok iyi olmuyor. Sade sodaya limon sıksanız ? tansiyon probleminiz varsa meyveyi blendırdan geçirip soda ekleyebilirsiniz

Kızlar prilam alanlar günde kaç tane alıyorsunuz ? Ben 2 alıyordum 1 e düşürdüm ama tekrar 2 alıcam sanırım. Hatta doktorum kademeli artırarark 3-4 tane alabilirsin demişti.
Prilam bende gunde 2 iciyordum ama artik hic fayda etmiyor , ne yapicam bilmiyorum .. İnsallah 3 ayda biter bu bulanti kusmalar

Evet benimde negatif yani bağışıklığım yok daha önce geçirmemişim. Ki zaten misafirliğe gidince de kumunu ben asla ellemem ama kedi yanıma gelirse veya dokunmayla bulaşır mı merak ettim

Evet benimde negatif yani bağışıklığım yok daha önce geçirmemişim. Ki zaten misafirliğe gidince de kumunu ben asla ellemem ama kedi yanıma gelirse veya dokunmayla bulaşır mı merak ettim
Benimde yok bağışıklığım evimde 20 gündür kedi var misafirim ama dışkısı ile ilgili hiç bişeyi ellemiyorum hiç dışarı çıkmadı zaten doğduğundan beri aşıları parazitleri tam. O yüzden bişey olmaz Allahın izni ile ben yeşillikten çok korkuyorum sürekli sirkeli bol su ile yıkayıp yiyorum bide eller çok önemli sürekli yıkayacaksın birşey yemeden önce

bildiğim kadarıyla dışarı çıkmayan, aşıları tam olan, paraziti olmayan kedilerden toksoplazma kapmazsınız. kedi tırmalamasından veya tüyünden geçen birşey de değil toksoplazma. Kumuyla zaten işiniz yok. Çiğ et çok tehlikeli mesela ona ekstra dikkat edin Tabi siz yine de doktorunuzdan bilgi alın hiç riske atmayın kendinizi

Evet pazartesi günü kontrolüm var sorarım inşallah doktora .. Zaten çiğ eti bırak, pişmiş et bile yemiyorum sevmem.. o yönden içim, rahat yeşillikleri de sirkeli suda bekletip yıkarım. Yine de kediler hakkında bilgim olmadığından evinde besleyen illa ki vardır sorayım dedim

Kızımda benim de iştahım çok açıktı ve ilk aylarda cok kilo almıştım doktor kızmıştı ama içim kazınıyordu resmen. Şimdi normal seyrinde. 1 kg kadar aldım o da tatildeyiz diye. Türkiye’ye gelmeden 2 kg vermiştim gelince alırım diye.. iyi de yapmışım

Evet ben Dunyayi yesem doymuyorum. Bugun yediklerim kahvaltida salatalik domates peynir zeytin ceviz, oglene dogru kucuk ekmek arasi peynir 1-2 saat sonra icine meyve dogranmis 1 kase yogurt ardindan kabak cekirdegi badem yaban mersini derken aksam corba kabak yemegi semizotu salatasi derken biraz doymus hissettim ilk defa kendimi bugjun Esim bile dunyalari yiyosun bu cocuk erkek diyip duruyo hatta bi ara anneme gittim doymadigim icin ama her zaman istahli olmama icin dua eden annem bile yoruldu yeter artik dedi az az ve sık sık yiyorum ve asla doymuyorum midem de hep bi tatsizlik eksime bazen ögurme oluyo ama hic kusmadim daha. Aclik sekerim max 95i gordum. Cok dikkat ediyorum yediklerime kilo aldigimi dusunmuyorum ama asla doymuyorum

Kendine vesvese yapiyosun. Her gunumuz ayni olamaz. Panik yapma. Benim bulantilarimda gpgus agrilarimda dengesiz oluyo. Bazen bende senin gibi uzulup acaba diyorum ama ne yapabilirimki elimden geleni zaten yapiyorum gerisi kismet.

Kızlar merhaba aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı?
Bennnnnn malesef kronik idrar yolu enfeksiyonum var ama antibiyotik kullanmiyorum. Urinonvef kullaniyorum bitkisel bir ilac. Enfeksiyon varken gunde 2 tane enfeksiyon bitince gunde 1 tane kullanicam fix hamileligim boyle gecicek cunku idrar yolu enfeksiyonu cok riskli gebelikte. O yuzden 15 gunde bir idrar tahlili vericem. Progestani vajinadan almakta surtunemden dolayi enfeksiyon yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…