1 alıyorum ama yetmiyor.Hatta sadece kusma geçiyor.Bulantı aynı.Ama çok uyku yapıyor.Evde 1cocuk daha var hemde küçük.Napsam bilmiyorum.Kızlar prilam alanlar günde kaç tane alıyorsunuz ? Ben 2 alıyordum 1 e düşürdüm ama tekrar 2 alıcam sanırım. Hatta doktorum kademeli artırarark 3-4 tane alabilirsin demişti.
En büyük duam hayırlı evlat olsun.Saglikli olsun.Ya erkek olunca bende ilk başlarda çok korktum.Baya farklı geldi bana.Kardesimin kızı var.Ona alışınca tabi.Ama pamuk gibi oğlum.10kiza bedel.O minicik elleriyle nelere yardım ediyor.Ya onlar iyi olsun da.Aynen annecide oluyo yardimda ediyo arkadasda oluyo. Hele buyuk oglum elim ayagım bence kiz olmayan evlerde erkek cocuk daha yardim ediyor. Illa kizim olsun derdim yok 2. Oglumda erkek diye uzulmustum. Ama simdi gordum ki erkek cocukda sırdas arkadas anneye. Hayirli kul hayirli evlat olsun insaAllah
Çok teşekkür ederimCanım gözün aydın
Aramıza hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHerkese iyi aksamlar kızlar. Bende grupta yerimi alıyorum. Allah'ın izniyle Mart 2022 annesi olucam bende
Çok teşekkür ederim. Herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inşallahAramıza hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ablamın toksoplazması negatif çıkmıştı. Evinde de kedisi vardı. Doktor kumunu değiştirme dışkısıyla haşır neşir olmaman gerekiyor demişti. Marul ve iyi yıkanmamış yeşillikten geçme ihtimali daha yüksek toksoplazmanınKızlar sizlere birşey sormak istiyorum. Evinde kedisi olan varmı? Haftaya teyzemlere gidicem ama toxoplazmaydı sanırım ismi. Kediden bulaşan bişey bi sakıncası olur mu bu heralde hamilelikte sıkıntılı diye duymuştum. Kedisi olan arkadaşlar daha iyi bilirr
Meyveli sodaların içeriği çok iyi olmuyor. Sade sodaya limon sıksanız ? tansiyon probleminiz varsa meyveyi blendırdan geçirip soda ekleyebilirsinizMerhaba kızlar bir haftadır yemek yedikten sonra midemde yanma hissi oluyor acaba meyveli soda içsem zararı olur mu biliyor musunuz
Prilam bende gunde 2 iciyordum ama artik hic fayda etmiyor , ne yapicam bilmiyorum .. İnsallah 3 ayda biter bu bulanti kusmalarKızlar prilam alanlar günde kaç tane alıyorsunuz ? Ben 2 alıyordum 1 e düşürdüm ama tekrar 2 alıcam sanırım. Hatta doktorum kademeli artırarark 3-4 tane alabilirsin demişti.
Evet benimde negatif yani bağışıklığım yok daha önce geçirmemişim. Ki zaten misafirliğe gidince de kumunu ben asla ellemem ama kedi yanıma gelirse veya dokunmayla bulaşır mı merak ettimAblamın toksoplazması negatif çıkmıştı. Evinde de kedisi vardı. Doktor kumunu değiştirme dışkısıyla haşır neşir olmaman gerekiyor demişti. Marul ve iyi yıkanmamış yeşillikten geçme ihtimali daha yüksek toksoplazmanın
Benimde yok bağışıklığım evimde 20 gündür kedi var misafirim ama dışkısı ile ilgili hiç bişeyi ellemiyorum hiç dışarı çıkmadı zaten doğduğundan beri aşıları parazitleri tam. O yüzden bişey olmaz Allahın izni ile ben yeşillikten çok korkuyorum sürekli sirkeli bol su ile yıkayıp yiyorum bide eller çok önemli sürekli yıkayacaksın birşey yemeden önceEvet benimde negatif yani bağışıklığım yok daha önce geçirmemişim. Ki zaten misafirliğe gidince de kumunu ben asla ellemem ama kedi yanıma gelirse veya dokunmayla bulaşır mı merak ettim
bildiğim kadarıyla dışarı çıkmayan, aşıları tam olan, paraziti olmayan kedilerden toksoplazma kapmazsınız. kedi tırmalamasından veya tüyünden geçen birşey de değil toksoplazma. Kumuyla zaten işiniz yok. Çiğ et çok tehlikeli mesela ona ekstra dikkat edinEvet benimde negatif yani bağışıklığım yok daha önce geçirmemişim. Ki zaten misafirliğe gidince de kumunu ben asla ellemem ama kedi yanıma gelirse veya dokunmayla bulaşır mı merak ettim
Evet pazartesi günü kontrolüm var sorarım inşallah doktora .. Zaten çiğ eti bırak, pişmiş et bile yemiyorumbildiğim kadarıyla dışarı çıkmayan, aşıları tam olan, paraziti olmayan kedilerden toksoplazma kapmazsınız. kedi tırmalamasından veya tüyünden geçen birşey de değil toksoplazma. Kumuyla zaten işiniz yok. Çiğ et çok tehlikeli mesela ona ekstra dikkat edinTabi siz yine de doktorunuzdan bilgi alın hiç riske atmayın kendinizi
8. HaftadayımKaç haftalık oldun
Kızımda benim de iştahım çok açıktı ve ilk aylarda cok kilo almıştım doktor kızmıştı ama içim kazınıyordu resmen. Şimdi normal seyrinde. 1 kg kadar aldım o da tatildeyiz diye. Türkiye’ye gelmeden 2 kg vermiştim gelince alırım diye.. iyi de yapmışımKızlar merhaba, yazdıklarınızı okuyorum belirti arayanlar, belirtileri farklı yorumlayanlar oluyor. Ben 7+1 deyim. Hiçbir belirtim yok. Ne göğüs hassasiyetim, ne bulantım ne de sancım. Çok garip hamile gibi hissedemiyorm bileama bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Kalp atışını da duyduk gümbür gümbür maşallah tek bildiğim iştahımın fazlaca yerinde olduğu ve ne yazık ki daha şimdiden 2,5 kilo almışım çok korkuyorum hamile kalmadan önce açlık kan şekerim düşüyordu insülin direncim vardı, diyetle düzeltmiştim. Sanıyorum ki tekrar başladı. Kendimi frenlemem lazım ama sürekli bişeyler yiyesim geliyor. Benim gibi olan var mı ?
Evet benKızlar merhaba, yazdıklarınızı okuyorum belirti arayanlar, belirtileri farklı yorumlayanlar oluyor. Ben 7+1 deyim. Hiçbir belirtim yok. Ne göğüs hassasiyetim, ne bulantım ne de sancım. Çok garip hamile gibi hissedemiyorm bileama bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Kalp atışını da duyduk gümbür gümbür maşallah tek bildiğim iştahımın fazlaca yerinde olduğu ve ne yazık ki daha şimdiden 2,5 kilo almışım çok korkuyorum hamile kalmadan önce açlık kan şekerim düşüyordu insülin direncim vardı, diyetle düzeltmiştim. Sanıyorum ki tekrar başladı. Kendimi frenlemem lazım ama sürekli bişeyler yiyesim geliyor. Benim gibi olan var mı ?
Kendine vesvese yapiyosun. Her gunumuz ayni olamaz. Panik yapma. Benim bulantilarimda gpgus agrilarimda dengesiz oluyo. Bazen bende senin gibi uzulup acaba diyorum ama ne yapabilirimki elimden geleni zaten yapiyorum gerisi kismet.Arkadaşlar tüp bebekle 7+5 oldum. Dünden beri midem bulanmıyo acaba normal mi? 2 haftadır öğlenden sonra başlayıp gece uyuyana kadar bulantım vardı ve 1 haftadır baya artmıştı yemek yiyemiyodum iştahım yok hiçbir şeye. Ama dünden beri henüz bulantı yaşamadım. Bu defa da niye olmuyo diye korkuyorum
BennnnnnKızlar merhaba aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı?