2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
ilaçların bebeğe hiç bir zararı yok canım o konuda kafan rahat etsin canım :))) onlar için nelere katlanıyoruz sağlıcakla gelsinler yeter :)))

arkadaşlar burda beta hcg sonuçları için binli bahsediyorsunuz benim adetimden 7 8 gün geçtiğinde test vermiştim 11970 çıkmıştı buda fazla bir değer mi son adet tarihim 4 şubat kalp atışını duyduk.
Bide ben çok tedirginim ne yapmam lazım kafayı yiyeceğim nasıl atlatabilirim bunu her an bir korku devam ediyormu acaba diye. işe kendimi veremiyorum.

kuzum belki ikizin oluyordur genelde ikizi olan arkadaşlarımızın değerleri çok yüksek çıkıyor. Kan değerlerinin artışı düzenli ise korkacak bir şey yok ki sen o adet dediğin şey sakın yerleşme kanaması olmasın

yorum yapan kadınlarımıza bak değerler nerdeyse hepsi aynı çok şükür ben de o zaman 5+3 civarıyım tam yumurtlama dönememi de denk geliyor
Canim hcg miktarlari ortalama degerler. Kiyas ederek kendini strese sokma. Kese gorene kdr bakilir zaten senden daha istemesine de gerek yok. Artik kese gelisimine gore konusmali. Ayrica ultrasonu baskasi cekip nasil dr yorumlar anlamiyorum. Baska yere git imkanin varsa. Fr ultrasonu kendi yapmali ki goremedigi ya da ayirt edemedigi anda baska.bi acidan goruntu almali. Evirip ceviriyolar boyle gorene kdr

Canım beta nın yüksek olması kötü bişey değil aksine bebeğin büyüdüğünü gösteriyor senin adet bitimi olmuştur belki döllenme erken olduysa yüksek çıkmıştır. İçimizi ferah tutacağız bebeklerimiz Allah a emanet zaten doktorlar ın meşhur lafı var ya ilk 10 hafta senin değil diyorlar sakin kalacağız kanama vs düşük tehlikesi varsa önlem almak gerekiyor bunun dışında beslenmemize hayat tarzımıza dikkat etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok canım..
Allah’ın izniyle sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz sen kaçıncı haftadasın kalp atışı da duymuşsun bak ne güzel

Canım daha önce yazmıştım gözünden kaçtı galiba beni de listeye ekler misin sat 3 Şubat kese görme tarihi 14 Mart

12 şubat da rahim filmi çekindim. ovulasyon değerlendirmiştim. erken döllenme olduğunu zannetmiyorum mart adetinde çok az lekelenme şeklinde kan geldi sonra kesildi 8 9 gün sonra kan verdim büyük ihtimal 4 martta yerleşti. bu aslında geç döllenme olduğunu gösterir.

tek doktor baktı .
yerleşme kanaması 4 martta oldu hatta ben yine ters giden bir şeyler var dedim doktora bayağı geç gittim tahlil bile yapmamıştım. 4 marttaki yerleşme kanamasıydı.

Yaa kızlar ben hep yorgunumm kullandiginiz vitamin filan varmi ? işe gidecem mecalim bile yok hiç canım istemiyor yaaa

Doktorum kesinlikle kahve içmemi istemiyor. Filtre kahve içiyorum ve kafein oranı yüksek diye. Kafeinsiz aldım dedim, su iç dedi Çay için de açık içebilirsin sorun yok dedi.
Canım heryerde 200 mg kafeine dikkat edersen sorun yoktur deniyor, açıkçası ben bir kahve tiryakisiyim, 1 fincan trk kahvesi içmeden aslaaa.. 1 bardak filan da açık çay içiyorum. bu kadarcık kafeinden ne olur ki yaa

teşekkürler cnm.yok zaten kür falan yapmıorum

Bende çaysız yapamıyorum asla. Açık içiyorum

Şuan hastanedeyim,doktor 5 haftalık dedi sanırım geç döllenme kesesi gelişimi iyi dedi kan tahlilide istemedi haftaya salı gelirsin dedi
Canım seninle sat günlerimiz aynı benimde geç döllenme sanırım 3 gün geriden geliyor. Senin yolk sac fln gorundu mu? Kac mm kese bende bugun gidecegim hastaneye umarim kese gelismistir

Simdi geldim doktordan kizlar. Keseyi gordu cok kucuk oldugunu soyledi kanama alanlari varmis. Progestron testi istedi 5 den yuksek olmali dedi. Beta hcg hormonu yukselisi iyimis. Ilac verdi progestan. Ilk 12 hafta onemli saglikliysa devam eder dedi. Kanama varmis icte hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…