2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
ay nerdeyse 10 gündür sigara içmeyen ben dün tam bir dal sigara içtim 😒 şuan onu içtiğime de çok pişmanım bebeğimi niye zehirledim o doktorun yüzünden o an çok üzüldüm yaktım bi tane 😕 neyse okudum ettim sağolsun kızlarda çok destek oldu kendime geldim. PO değerim ilk 14 sonra 20 sonra da 16 çıkınca düşük ilacı yazdı duphaston onu kullanmaya başladım şuan onu bile sorguluyorum acaba doğru mu diye
Ondan bir şey olmaz ama dediğim gibi okuduklarımı attım buraya boş gebelikle alakası yok yani

Ondan bir şey olmaz ama dediğim gibi okuduklarımı attım buraya boş gebelikle alakası yok yani
o attıklarını okudum tek tek öyle rahatladım ki çoook saol kuzum benim 🙏 o dengesiz doktor o gün dengemi bozdu, Cuma da gideceğim başka doktora ultrason için bakalım ne dicek

Kızlar ya Doktora gidince sorcam ama sizinde fikrinizi alayım dedim.Yeşil çay , kahve ,çay, maydanoz ,bu dönemde zararlı mı?
çay kahve çeşitleri canım içerdiği tein kafein sebebiyle olabildiğince az tüketmekte fayda var diye biliyorum. bende soracaktım unutmuşum doktora içecek olarak ıhlamur içilebilir soğuk günlerde :KK43:( ki tam bir çay hastasıyım açık içmeye çalışıyorum.

Teşekkürler canım. Suyu içiyorum zaten onda sorun yok, ama kafeinsiz kahve bulmam lazım çünkü evdekini içemem artık. Maydanoz peki?
Canım maydanozu kür olarak uygularsan yada ne bileyim sapını kaynatıp suyunu içersen zararlı ama onun dışında yemeklerde veya kahvaltıda 1 2 daldan birşey olmaz. sonuçta 1 bağ yemeyeceksin. Bununla ilgili youtubeda kağan kocatepenin videosu var ona bakabilirsin

canım bana doktorum bu iğneleri hamilelikte çoğunlukla verdiklerini söyledi. benim 1 düşüğüm var aile öykümde de olunca test yapıldı düşük oranda pıhtılaşma çıktı. 2. hamileliğimde riske atmamak için 9 ay kullandım 3.5 yaşında bir kızım var. şimdi tekrar doktora sorduğumda kullanabilirsin zararı yok dedi. sadece pıhtılaşma sorunu olana verilmiyor anladığım kadarıyla vucüt zaten hamilelik olunca kan pıhtılaşmaya başlıyor bebek de ilk 3 ay kandan beslendiği için sıkıntı yaşamamak adına veriyorlar. stres yapma bebeğin için en önemlisi bu :))
kuzum çok sağ ol içimi rahatlattın ben de ilk 3 ay falan diye düşünmüştüm ama 9 ay dedi doktorum benim de bi dış gebelik bi kimyasalım var onları düşük olarak kabul ediyor aslında ben pıhtılaşma ile ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum yani hap kullansam daha iyi sanki ama bu iğneler tedirgin ediyor tek sıkıntım bebeğe bi zarar verir mi düşüncesi Allah im korusun yavrumu inşallah sorunsuz alırız kucagimiza

Şuan hastanedeyim,doktor 5 haftalık dedi sanırım geç döllenme 🙄 kesesi gelişimi iyi dedi kan tahlilide istemedi haftaya salı gelirsin dedi
geç döllenmenin hiçbir sorunu yok kuzum içini ferah tut tam olarak kaç hafta kaç gün şeklinde söyledi mi? aslında hazır gitmişken son bir kez kanına da baktırsa mıydın?

geç döllenmenin hiçbir sorunu yok kuzum içini ferah tut tam olarak kaç hafta kaç gün şeklinde söyledi mi? aslında hazır gitmişken son bir kez kanına da baktırsa mıydın?
Bakmadı ki kuzum söyledim gerek yok dedi,kaç haftalık diye sordum 5 dedi gününü falan tam net söylemedi

Bakmadı ki kuzum söyledim gerek yok dedi,kaç haftalık diye sordum 5 dedi gününü falan tam net söylemedi
bana da o doktor öyle söylemişti gıcık olmuştum. şimdi hcg değerleriyle aşağı yukarı çıkarımda bulunuyorum 5+5 ı'm bugün itibariyle mutlaka yanılmada vardır

X