2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
sizlerden böyle şeyler okumak öyle güzel ki çok teşekkürler gerçekten. ben de Cuma ultrason sonucunu alıp başka doktora gideceğim inşallah güzel haberler alırım dua et
inşallah canım benim ben de dün gittiğimde 5+5 de sadece keseyi gördü arka tarafta kesen zor görüyorum dedi. bebekten hiç bahsetmedi görülmemiş olabilir. 10 gün sonra gel tekrar bakalım kalp atışı da oluşur dedi. Asla kötü düşünüp moralini bozma ayrıca senin geç döllenme değil miydi çok küçük olabilir. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)))

anladım canım inşallah halledersin en kısa sürede çünkü ben 9 ay kullanacağım mesela çok maliyetli olur. Rapor çıkarınca çok az para ödedik biz.

canım bana doktorum bu iğneleri hamilelikte çoğunlukla verdiklerini söyledi. benim 1 düşüğüm var aile öykümde de olunca test yapıldı düşük oranda pıhtılaşma çıktı. 2. hamileliğimde riske atmamak için 9 ay kullandım 3.5 yaşında bir kızım var. şimdi tekrar doktora sorduğumda kullanabilirsin zararı yok dedi. sadece pıhtılaşma sorunu olana verilmiyor anladığım kadarıyla vucüt zaten hamilelik olunca kan pıhtılaşmaya başlıyor bebek de ilk 3 ay kandan beslendiği için sıkıntı yaşamamak adına veriyorlar. stres yapma bebeğin için en önemlisi bu :))

16 mart 62
19 mart 364
21 Mart 1045 çıktı bugün.

Artış değerleri normal mi kızlar? Yarın sabah doktor randevum var alttan kese görünüyor mu bu değerde? Ben niye bu kadar stres oldum anlamıyorum.
artış gayet iyi canım kese görünür mü o kısım hakkında fikrim yok

Kızlar benim son adetim 10 Şubat ama 1 be 2 martta yumurtlama gördüm. Şuan program 5+5 gösteriyor. Yumurtlamam geç oldu ya acaba doğru mu ? Birde yarın ilk defa doktora gideceğim kese görür müyüm ? Cumartrsi beta 1133 idi

maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah darısı da bizlere olsun :)))

Kızlar ya Doktora gidince sorcam ama sizinde fikrinizi alayım dedim.Yeşil çay , kahve ,çay, maydanoz ,bu dönemde zararlı mı?

Kızlar ya Doktora gidince sorcam ama sizinde fikrinizi alayım dedim.Yeşil çay , kahve ,çay, maydanoz ,bu dönemde zararlı mı?
Doktorum kesinlikle kahve içmemi istemiyor. Filtre kahve içiyorum ve kafein oranı yüksek diye. Kafeinsiz aldım dedim, su iç dedi Çay için de açık içebilirsin sorun yok dedi.

buna göre de yine değer artışların gayet güzel normal. 5+4 lerde 6000-8000 arası olacak ki benimde o civarlarda Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın

canım karından bile çok rahat görünür

Doktorum kesinlikle kahve içmemi istemiyor. Filtre kahve içiyorum ve kafein oranı yüksek diye. Kafeinsiz aldım dedim, su iç dedi Çay için de açık içebilirsin sorun yok dedi.
Teşekkürler canım. Suyu içiyorum zaten onda sorun yok, ama kafeinsiz kahve bulmam lazım çünkü evdekini içemem artık. Maydanoz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…