- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
inşallah canım benim ben de dün gittiğimde 5+5 de sadece keseyi gördü arka tarafta kesen zor görüyorum dedi. bebekten hiç bahsetmedi görülmemiş olabilir. 10 gün sonra gel tekrar bakalım kalp atışı da oluşur dedi. Asla kötü düşünüp moralini bozma ayrıca senin geç döllenme değil miydi çok küçük olabilir. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)))sizlerden böyle şeyler okumak öyle güzel kiçok teşekkürler gerçekten. ben de Cuma ultrason sonucunu alıp başka doktora gideceğim inşallah güzel haberler alırım dua et
anladım canım inşallah halledersin en kısa sürede çünkü ben 9 ay kullanacağım mesela çok maliyetli olur. Rapor çıkarınca çok az para ödedik biz.Canım benim doktor Op.Dr. belki o yüzden yazamıyordur ya da hastanede çalışmadığı için özel muayenesi var. Ama özel bir hastane varmış burda senin gittiğin gibi rapor çıkarıyormuş ona bakacağız. Resmen özele zorluyorlar insanı
Neyi tahmin ediyosunuz6-7 haftadan 11 haftalığa kadar kuzum
canım bana doktorum bu iğneleri hamilelikte çoğunlukla verdiklerini söyledi. benim 1 düşüğüm var aile öykümde de olunca test yapıldı düşük oranda pıhtılaşma çıktı. 2. hamileliğimde riske atmamak için 9 ay kullandım 3.5 yaşında bir kızım var. şimdi tekrar doktora sorduğumda kullanabilirsin zararı yok dedi. sadece pıhtılaşma sorunu olana verilmiyor anladığım kadarıyla vucüt zaten hamilelik olunca kan pıhtılaşmaya başlıyor bebek de ilk 3 ay kandan beslendiği için sıkıntı yaşamamak adına veriyorlar. stres yapma bebeğin için en önemlisi bu :))Doktor isi tamamen sans bazısı risk almak istemiyor kimisi de başka doktorun başladığı tedaviyi kendine saygısızlık olarak mi algiliyordur nedir yardımcı olmuyor.
Benim kadın dogumcum da çok alıngan mesela ben evhamliyim çok soru soruyorum diye bana diyor ki simdi den başkasına da gider sorarsın
mesela pıhtılaşma sorunum var mi yok mu bilmiyorum ben igneyi keser sanmistim belli bir süre sonra, doğuma kadar kullanacaksın dedi şoke oldum dedim nasıl vurcam karnim büyüyünce en fazla 3. Aydan sonra kesersinz diye düşündüm bende pıhtılaşma var mi bilmiyoruz dedim farketmez daha önce kalp atışı duydun mu sen bak simdi duydun demek ki bunu kullanman gerek dedi kitledi beni ne yapicam hic bilmiyorum simdi gidip pihtilasma testi yaptirasim var
artış gayet iyi canım kese görünür mü o kısım hakkında fikrim yok16 mart 62
19 mart 364
21 Mart 1045 çıktı bugün.
Artış değerleri normal mi kızlar? Yarın sabah doktor randevum var alttan kese görünüyor mu bu değerde? Ben niye bu kadar stres oldum anlamıyorum.
maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah darısı da bizlere olsun :)))Eveet ben de keseyi, bebeğimizi ve kalp atışını gördüm çok şükürDeğerim geçtğimiz hafta bile 3000 lerde iken şuan 10-15 bin olmuştur ona rağmen muayeneyi vajinal yaptı. Asla tedirgin olma bana güven dedi 10. haftaya kadar da vajinal tercih ediyorum. Her şey çok daha net görünür bunu tercih ederim dedi. Benim tüp bebek olduğu için belki ekstra dikkat ediyor. Kalp atışlarını çok net gördük ama dinleme için 2 hafta sonra dedi
Doktorum kesinlikle kahve içmemi istemiyor. Filtre kahve içiyorum ve kafein oranı yüksek diye. Kafeinsiz aldım dedim, su iç dediKızlar ya Doktora gidince sorcam ama sizinde fikrinizi alayım dedim.Yeşil çay , kahve ,çay, maydanoz ,bu dönemde zararlı mı?
Amiiin çok teşekkür ederimmaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah darısı da bizlere olsun :)))
canım cinsiyet tahminini söylüyor arkadaş, eğlencesine tahmin edelim diyeNeyi tahmin ediyosunuz
Bayılırım böyle eğlencelerecanım cinsiyet tahminini söylüyor arkadaş, eğlencesine tahmin edelim diye
buna göre de yine değer artışların gayet güzel normal. 5+4 lerde 6000-8000 arası olacak ki benimde o civarlarda14.03 —- 8,57
16.03 —- 61,18 Bat
19.03 —- 363,8 4+5
21.03 —- 1045 5 hafta değerim. Benim değerler düşük gibi ama ben geç olduğunu düşünüyorum martın 4 , 5 gibi yumurta sperm bir araya gelmişti.
Allah seniBayılırım böyle eğlencelere6+1 erken galiba o zaman
Hahahaha bakayım hemen oraya neymişAllah seniben eğlencesine cinsiyet tahmini diye bi başlık açtım arkadaş ordan gördü
canım karından bile çok rahat görünürKızlar benim son adetim 10 Şubat ama 1 be 2 martta yumurtlama gördüm. Şuan program 5+5 gösteriyor. Yumurtlamam geç oldu ya acaba doğru mu ? Birde yarın ilk defa doktora gideceğim kese görür müyüm ? Cumartrsi beta 1133 idi
Teşekkürler canım. Suyu içiyorum zaten onda sorun yok, ama kafeinsiz kahve bulmam lazım çünkü evdekini içemem artık. Maydanoz peki?Doktorum kesinlikle kahve içmemi istemiyor. Filtre kahve içiyorum ve kafein oranı yüksek diye. Kafeinsiz aldım dedim, su iç dediÇay için de açık içebilirsin sorun yok dedi.
Aynen kuzum sakın bozma moralinitabiki hem de hemen cuma ultrasona gidicem yine başka doktor ile
Aynen canımamin canım ama onun bence boş konuşması yolk olunca boş olmazmış zaten burda kızlardan öğrendim