Değerlerimiz çok benziyorGünaydınnbenim değerlerim bu şekilde
3+4 = 49
4+1 = 438
4+3 = 1046
5+2 = 7912 ama herkes aynı haftada aynı hcgye sahip olmuyor. Ben yumurtlama günüme göre hesapladım ama son adet tarihim 9 Şubat. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
Ben 8+3 olacağım cnm7+6 da olacağım canım uygulamaya göre sen kaçta olacaksın
Canım bat günümde tam 4 haftalıkken 189 duGünaydın benim güçlü fedakar annelerim
Kızlar size bir sorum olacak acaba haftalığınıza göre hcg değerleriniz nasıldı? İlerleyen haftalardakini sormuyorum 4-5-6 haftalarınız nasıldı? Haftalarınıza göre hcg değerlerinizi merak ediyorum.
Yine sabah 6 gibi uyandım. Heyecanlı çok böyle böyle dokuz ayı güzel bitiricez inşallh. Güzel bir gün olsun bugün :) gebelik ben de ters etki yaptı uyuyamamakBenim de bugün 11 de kese randevum. Çok heyecanlı değil mi yaa uyuyamadım sabaha kadarinşallah sorunsuz görürüz.
5. haftada 3000-4000 civarı çıkar tahminiCanım bat günümde tam 4 haftalıkken 189 du
14.03 —- 8,575. haftada 3000-4000 civarı çıkar tahminiaşağı yukarı tüm kadınlarımızın aslında değerleri aynı maşallah
canim benden hcg istemedi en son 990 cikti bi daha baktirma dedi 990 cikmasinin uzerinden de 1 hafta gecti. hesaplarima gore 8binlerde falan olmasi lazimdi normal ilerlediyse. beta hcg degerini kafana takma artik degerle isimiz yok bizim kese gorundu hatta senin yolk gorundu. ay inan bende senden sonra benim yolkay kuzu sorma, işte ben de bunu diyorum pat diye söyleyiverdi ben yolk sac olunca boş gebelik olamaz bunu bilmiyordum sonra oturdum ağladım hemen geldim kızlara yazdım benim müthiş kadınlarım hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum hepsine dün ağlayarak da çok dua ettim hemen yorum yaptılar o doktor saçmalamış değiştir diye öyle işte. senin hcg değerin kaç haftalığına göre?
Kuzum değerlerini o kadar güzel ve hızlı artmış ki maşallah bir hafta içinde 8 den 10 binleri bulmuş ben 4 martta 1.2 ile öğrendim dün değerim 9000 küsür çıktı yaklaşık aradan iki buçuk hafta geçti sen düşün14.03 —- 8,57
16.03 —- 61,18 Bat
19.03 —- 363,8 4+5
21.03 —- 1045 5 hafta değerim. Benim değerler düşük gibi ama ben geç olduğunu düşünüyorum martın 4 , 5 gibi yumurta sperm bir araya gelmişti.
Benim geçen hafta pazar 3049 du 5 haftalık ikenGünaydın benim güçlü fedakar annelerim
Kızlar size bir sorum olacak acaba haftalığınıza göre hcg değerleriniz nasıldı? İlerleyen haftalardakini sormuyorum 4-5-6 haftalarınız nasıldı? Haftalarınıza göre hcg değerlerinizi merak ediyorum.
Amin hepimiz kavusalim inşallah miniklerimizeDeğerlerimiz çok benziyorAllah sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah
Merhaba canım benimde geç döllenme hcg değerlerin nasıl ?Merhaba kızlar benide ekler isiniz sat 31 ocak ama geç döllenme
Allah korusun kız sakın aklına kötü şeyler getirme bir hafta sonra git bebeğini gör bazen erken bakmakta iyi değilcanim benden hcg istemedi en son 990 cikti bi daha baktirma dedi 990 cikmasinin uzerinden de 1 hafta gecti. hesaplarima gore 8binlerde falan olmasi lazimdi normal ilerlediyse. beta hcg degerini kafana takma artik degerle isimiz yok bizim kese gorundu hatta senin yolk gorundu. ay inan bende senden sonra benim yolk
niye gorunmedi diye taktim
Çok şükür her şey çok yolundaYaaaa minnaka bak senn c şeklini almış yolk sac küçülmeye başlamış maşşallaahhh annesi kalp de gördüğüne göre herşey çok yolunda gibi. Allah nazardan korusun canım benim.
yorum yapan kadınlarımıza bak değerler nerdeyse hepsi aynıBenim geçen hafta pazar 3049 du 5 haftalık iken
yani doktor zaten tek olumsuz bisey demedi hersey cok guzel sekli boyu falan dedi ama iste insan okudukca tedirgin oluyor. bence sen de acilen dr degistir icin rahatlasinAllah korusun kız sakın aklına kötü şeyler getirme bir hafta sonra git bebeğini gör bazen erken bakmakta iyi değil
birşey olmaz canım hemen kötü düşünme ben de yiyorum hergün 1 2 tane stres en önemlisi dikkat edersin bundan sonra :)Kızlar size birşey danışacağım şimdi benim düşük tehlike fln yok sabahta canım kuru hurma çok istedi 5-6 yedi sonra zararı vermı diye araştırdım düşük tehlikesi olanlar yemesin fln yazmış ama yinede korktum normalde ilk aydan itibaren yenebilirde yazıyordu ama birşey olurmu sizce
6-7 haftadan 11 haftalığa kadar kuzumAmin hepimiz kavusalim inşallah miniklerimizesiz kaç haftalık ultrasonda tahmin yapıyordunuz
hakkında hayırlısı olsun canım benim çok üzüldüm ama bunlar da bir sınav Allah hayırlı zamanda sana nasip etsin gönlündekini inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat :))Kizlar cok üzgünüm cuma gunu verdiğim kan 17 cikti degerim. Bu sabah verdiğimde 7 cikti. Tam bir kimyasal geçiriyorum. Belim ve karnımda cok sanci var zaten 2 gundur. Daha önce de 3 aylik bebegim kalbi durdu. Bana nasip olmayacak herhalde ya. Ben cok üzgünüm.
Ay hadi İnşallah6-7 haftadan 11 haftalığa kadar kuzum