2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Selamlar 5 yılda bebek sahibi olmak için çektiğim her acıdan sonra tamamen doğal spontan geliyor bebeğim umarım. Daha 2 ay önce küretaj geçirdim bebeğimin kalbi durmuştu, hiç beklemediğim bir sürprizle hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihim 17 şubat tam 4. Haftada beta 600 dü şu an 4+5 teyim doktor kese için çağırmadı 10 gün sonra gel dedi. Oksapar, folik asit falan başladık. Oldukça gerginim.. çok fazla belirtim vardı çarpıntı, karın ağrısı, burun kanaması, meme ağrısı bunları hissetmediğim anlarda inanılmaz korkuyorum yine duracak diye siz sürekli bir şey hissediyor musunuz hissetmemek normal mi? Daha önce belirtilerim durunca genelde bebek de durdu o yüzden gerginim, belirtilerin aniden durup başlayacağını da biliyorum ama..

Değerlerimiz çok benziyor Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah

Canım bat günümde tam 4 haftalıkken 189 du

Benim de bugün 11 de kese randevum. Çok heyecanlı değil mi yaa uyuyamadım sabaha kadar inşallah sorunsuz görürüz.
Yine sabah 6 gibi uyandım. Heyecanlı çok böyle böyle dokuz ayı güzel bitiricez inşallh. Güzel bir gün olsun bugün :) gebelik ben de ters etki yaptı uyuyamamak

Son düzenleyen: Moderatör:
5. haftada 3000-4000 civarı çıkar tahmini aşağı yukarı tüm kadınlarımızın aslında değerleri aynı maşallah
14.03 —- 8,57
16.03 —- 61,18 Bat
19.03 —- 363,8 4+5
21.03 —- 1045 5 hafta değerim. Benim değerler düşük gibi ama ben geç olduğunu düşünüyorum martın 4 , 5 gibi yumurta sperm bir araya gelmişti.

canim benden hcg istemedi en son 990 cikti bi daha baktirma dedi 990 cikmasinin uzerinden de 1 hafta gecti. hesaplarima gore 8binlerde falan olmasi lazimdi normal ilerlediyse. beta hcg degerini kafana takma artik degerle isimiz yok bizim kese gorundu hatta senin yolk gorundu. ay inan bende senden sonra benim yolk
niye gorunmedi diye taktim

Kuzum Kuzum değerlerini o kadar güzel ve hızlı artmış ki maşallah bir hafta içinde 8 den 10 binleri bulmuş ben 4 martta 1.2 ile öğrendim dün değerim 9000 küsür çıktı yaklaşık aradan iki buçuk hafta geçti sen düşün

Benim geçen hafta pazar 3049 du 5 haftalık iken

Allah korusun kız sakın aklına kötü şeyler getirme bir hafta sonra git bebeğini gör bazen erken bakmakta iyi değil

Yaaaa minnaka bak senn c şeklini almış yolk sac küçülmeye başlamış maşşallaahhh annesi kalp de gördüğüne göre herşey çok yolunda gibi. Allah nazardan korusun canım benim.
Çok şükür her şey çok yolunda Çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. Gerçekten çok heyecan yapıyor insan

Allah korusun kız sakın aklına kötü şeyler getirme bir hafta sonra git bebeğini gör bazen erken bakmakta iyi değil
yani doktor zaten tek olumsuz bisey demedi hersey cok guzel sekli boyu falan dedi ama iste insan okudukca tedirgin oluyor. bence sen de acilen dr degistir icin rahatlasin

birşey olmaz canım hemen kötü düşünme ben de yiyorum hergün 1 2 tane stres en önemlisi dikkat edersin bundan sonra :)

hakkında hayırlısı olsun canım benim çok üzüldüm ama bunlar da bir sınav Allah hayırlı zamanda sana nasip etsin gönlündekini inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…