2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu. ☹️ Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Nasıl ya neden yolu neymiş dur bakalım ultrason okumakta doktor marifeti boş gebelikte içinde hiç bir şey olmuyor bekle bakalım Rabbim korktuğuna uğratmasın

Kızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu. ☹️ Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Ekliyorum

Eklentiler

• 810A6775-910E-4B71-B566-E7EFEA5A97E8.png
    810A6775-910E-4B71-B566-E7EFEA5A97E8.png
    441,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 00365468-A57A-4913-8D10-F42845A11AA3.png
    00365468-A57A-4913-8D10-F42845A11AA3.png
    444,8 KB · Görüntüleme: 56
evet çok okudum 6-7 de göreni doktor 5 haftalık gebesin ama boş diyiverdi öyle üzüldüm anlatamam ☹️
Kızzz deli olacam 8 haftada kese göremeyip sağlıklı gebelik giden var ne boşu resimde bile içi dolu boş gebelik adı üstünde kesede hiç bir şey olmaması demek sende embriyo var sen bi aldırma onları başka Dr bak olmazsa ultrason okumak ayrı bir uzmanlık canım arkadaşımın gebeliğimden biliyorum herşey yolundadır sıkma canını

Kızlar ben arada böyle dolanıyorum bir bakayım anneler ne muhabbet var dedim ki ne göreyim nurcuğum kendini üzmüş kız bak ben sizi uslu duruyormusumuz diye takibe geldim sen ağlamışsın hepsini okudum ama sen korkma doktor değiştir Pasha22 Pasha22 aç bir müzik bebişe ve kendine o içinde merak etme sen 🌸😘

Nasıl ya neden yolu neymiş dur bakalım ultrason okumakta doktor marifeti boş gebelikte içinde hiç bir şey olmuyor bekle bakalım Rabbim korktuğuna uğratmasın
amin canım ama onun bence boş konuşması yolk olunca boş olmazmış zaten burda kızlardan öğrendim

Ya ben böyle saçma bi doktor görmedim. Benim bildiğim yolc varsa bebek de vardır yoksa boştur. Her yerde okudum bu bilgiyi. Buarada 5 haftalığa göre değerin çok yüksek değil mi? Cumaya da daha çok var nasıl bekliceksin başka doktora mı gitsen bu arada?
canım evet ben de bi tuhaflık var onu anlatmaya çalışıyorum işte 😕 benim sat 30 ocak ama ben eşimle sadece 17-18-22 şubat günlerini değerlendirdim yani o hafta olarak hesaplasak evet yaklaşık 5 hafta ediyor ama değerim sanki bana göre de biraz yüksek gibi. bu doktor normal dedi 🧐 kafam çoook karıştı kızlar yardımmmm 🚨 sizlerin hcg değerleri haftanıza göre nasıl?

Kızlar ben arada böyle dolanıyorum bir bakayım anneler ne muhabbet var dedim ki ne göreyim nurcuğum kendini üzmüş kız bak ben sizi uslu duruyormusumuz diye takibe geldim sen ağlamışsın hepsini okudum ama sen korkma doktor değiştir Pasha22 Pasha22 aç bir müzik bebişe ve kendine o içinde merak etme sen 🌸😘
ay nerdeyse 10 gündür sigara içmeyen ben dün tam bir dal sigara içtim 😒 şuan onu içtiğime de çok pişmanım bebeğimi niye zehirledim o doktorun yüzünden o an çok üzüldüm yaktım bi tane 😕 neyse okudum ettim sağolsun kızlarda çok destek oldu kendime geldim. PO değerim ilk 14 sonra 20 sonra da 16 çıkınca düşük ilacı yazdı duphaston onu kullanmaya başladım şuan onu bile sorguluyorum acaba doğru mu diye

merhaba canim ben bugun kese gormek icin gittim 5+1 yolk sac falan gorunmedi sadece kese gorundu doktor henuz cok kucuk goremememiz cok normal
dedi olumsuz tek bisey soylemedi. sende yolk sac gorundugu halde nasil bunu soyledi anlayamadim
ay kuzu sorma, işte ben de bunu diyorum pat diye söyleyiverdi ben yolk sac olunca boş gebelik olamaz bunu bilmiyordum sonra oturdum ağladım hemen geldim kızlara yazdım benim müthiş kadınlarım hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum hepsine dün ağlayarak da çok dua ettim hemen yorum yaptılar o doktor saçmalamış değiştir diye öyle işte. senin hcg değerin kaç haftalığına göre?

Günaydın benim güçlü fedakar annelerim ❤️

Kızlar size bir sorum olacak acaba haftalığınıza göre hcg değerleriniz nasıldı? İlerleyen haftalardakini sormuyorum 4-5-6 haftalarınız nasıldı? Haftalarınıza göre hcg değerlerinizi merak ediyorum.

Kızlar size bir sorum olacak acaba haftalığınıza göre hcg değerleriniz nasıldı? İlerleyen haftalardakini sormuyorum 4-5-6 haftalarınız nasıldı? Haftalarınıza göre hcg değerlerinizi merak ediyorum.
Ben bugün gidicem bakalım kaç olmuş perşembe 3885 di

16 mart 62
19 mart 364
21 Mart 1045 çıktı bugün.

Artış değerleri normal mi kızlar? Yarın sabah doktor randevum var alttan kese görünüyor mu bu değerde? Ben niye bu kadar stres oldum anlamıyorum.
Benim de bugün 11 de kese randevum. Çok heyecanlı değil mi yaa uyuyamadım sabaha kadar :KK17: inşallah sorunsuz görürüz.

Günaydınn 😍 benim değerlerim bu şekilde
3+4 = 49
4+1 = 438
4+3 = 1046
5+2 = 7912 ama herkes aynı haftada aynı hcgye sahip olmuyor. Ben yumurtlama günüme göre hesapladım ama son adet tarihim 9 Şubat. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.

Eveet ben de keseyi, bebeğimizi ve kalp atışını gördüm çok şükür🤲🧿 Değerim geçtğimiz hafta bile 3000 lerde iken şuan 10-15 bin olmuştur ona rağmen muayeneyi vajinal yaptı. Asla tedirgin olma bana güven dedi 10. haftaya kadar da vajinal tercih ediyorum. Her şey çok daha net görünür bunu tercih ederim dedi. Benim tüp bebek olduğu için belki ekstra dikkat ediyor. Kalp atışlarını çok net gördük ama dinleme için 2 hafta sonra dedi🥰
Yaaaa minnaka bak senn c şeklini almış yolk sac küçülmeye başlamış maşşallaahhh annesi kalp de gördüğüne göre herşey çok yolunda gibi. Allah nazardan korusun canım benim. :nazar::nazar::nazar:

X