2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Canım benim sat 9 subat sata göre 5+5 ben bu ay ovulasyon testi yaptım yumurtlamam 21 Şubat. Benim doktorum sata göre söyledi kesenin ölçüsünü söyledi sadece.
Benim yumurtlama 26 Şubat. normal bir döngüde 12 şubatta adet olan biri 26 şubatta yumurtlar ben de satı 12 şubat olarak mı baz alsam acaba. Neyse doktor söyler daha detayını. Sabırsızlıkta nirvanadayım resmen

Bana doktor geride falan demedi canım bence de hepsi birbirinden farklı sadece 10 güne kalp atışını da duyarız dedi.

Çok keyifli ve heyecanlı zamanlar canım bende telaşla kalp atışını duyacağım günü bekliyorum. Hemencecik geçse şu günler de yüzünü görecegimiz günler gelse

Çok keyifli ve heyecanlı zamanlar canım bende telaşla kalp atışını duyacağım günü bekliyorum. Hemencecik geçse şu günler de yüzünü görecegimiz günler gelse
Her anın her günün tadını çıkarmamız lazım aslında. Doğum yapanlar da gebe hallerini özlüyor. :) Ben dayanamayıp bugün de beta baktırcam

Kuzum karnındanmı baktı

Kızlar ben de bir şey danışmak istiyorum, benim sat 17 şubat. Dün kan verdim 438 çıktı değerim. Ben bu cumartesi doktora gideyim diyordum ama erken mi olur? Sizce doktora ne zaman gideyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Merak etmeyin hormonlardan :) İşe geliyorum aval aval bilgisayar ekranına bakıyorum. Her an her yerde uzanmak istiyorum. Bir de çevre danışmanıyım ziyaret ettiğim firmalarda şöyle ofiste uzanasım geliyo
Ben de İK'cıyım, iş görüşmelerinde uyumak istiyorum, yataktan çıkmak istemiyorum. Etrafımdaki herkes çok mutlu bir tek ben depresif bir haldeyim. Bir yerdeyim bi'gökte :) Geçecek diye avutuyorum kendimi.

Bende Perşembe günü kesesini görmüştüm kuzum,salı gel demişti yarın tekrar gidicem bakalım ne olucaakk maşALLAH bebişleree RABBİM sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsinn (Aminn)

İyide 5. Haftada bebek görünmeyebiliyor. Nasıl direk bu kadar net ve acımasız konuşmuş anlamadım. Başka bir doktora gidin bence. Çünkü benimde 5. Haftamda sadece kese ve yolk görünmüştü bebiş öyle hemen görünmüyor.

Canım tekrar bakmadı mi ultrasonla ne acayip doktormus ultrasona başkası bakıyor doktor resme gore mi yorumluyor yurt dışında mi yaşıyorsun sen yoksa ben tr de hic böyle bir şey duymadım bence başka bir doktora git ama bebek için de 5. Hafta erken ki senin baya geç döllenme olmuştu üzme kendini

Aşeren var mı kızlar içinizde ? Peki hani derler ya ye tatlıyı falan çok tatlı veya ekşi yiyen var mı aranızda? Ben şu ara sirkeli şeylere turşuya falan sardım, hadi hayırlısı
Benim tatlı hiç aklıma gelmiyor canım ekşi ne varsa yemek istiyorum ilk zamlar ette istiyordum ama şuan etten midem bulanıyor

Ben de İK'cıyım, iş görüşmelerinde uyumak istiyorum, yataktan çıkmak istemiyorum. Etrafımdaki herkes çok mutlu bir tek ben depresif bir haldeyim. Bir yerdeyim bi'gökte :) Geçecek diye avutuyorum kendimi.
Geççek geççek günde bir posta bu şarkıyı dinleyip kendimi avutuyorum :) Daha mide bulantılarının başlamamış hali böyleyse. Allah kolaylık versin bize.

Canım istersen biraz daha bekle 7 - 8 haftalık ol hem kalp atısını duyarsın hem keseyi görürsün ben 5+3 hafta gittim martın 31 tekrar digecegim kalp atışı için suan çok stresliyim

Arkadaşlar bugün test verdim .son adetimin ilk günü 17 şubat . 4+4 oluyorum galiba . Bugün kan verdim betam 202 çıktı . Sizinkiler kaçtı .iki gün sonra yine gideceğim .

Canım istersen biraz daha bekle 7 - 8 haftalık ol hem kalp atısını duyarsın hem keseyi görürsün ben 5+3 hafta gittim martın 31 tekrar digecegim kalp atışı için suan çok stresliyim
Canım 2 hafta sonra mı gideyim ne dersin? Bana da şuan erken gelmeye başladıama o 2 hafta içinde kafamda kurmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…