2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Ya ben bir kaç parça aldım kese görünce ama şimdi nerden başlanır ne yapılır dondum kaldım Ne zaman başlamak lazım ne almak lazım herşey muallakta
İlkinde o kadar çok o kadar çok abarttım ki. Giyilmeden etiketli dünya kadar şey kaldı. Bunda çok daha tecrübeliyim artık, gereksiz hiçbir şey almıcam diyorum ama mağazalar çok cazip geliyor

Ay
Bakın yolk kesesi varlığı ile boş gebelik ilişkisini anlatmış bir doktor: Boş gebelik - Dr. Alper Mumcu
Bence yeni bir doktora gidin.
Ay bu makale benim içimi nasıl rahatlattı anlatamam Allah razı olsun senden de bak doktor ne demiş hanımlar : Yolk kesesi varlığı gebeliğin boş gebelik olmadığının en önemli belirtisidir.

kesinlikle haklısın Cuma ultrasona yine bi giriyim kötü konuşursa hemen dr mi değiştiriyorum

bende taaa ilk bebek istediğimizde tabi o zaman hemen olacak sanıyordum yazın baya badi zıbın nevresim alıp koymuşum
Ben de bir öncekinde gaza gelip katlanır küvet seti almıştım. Kimyasal olunca hayal kırıklığı oldu ama inşallah bu kez sağlıkla bebişimi yıkarım küvette. :)

Ay çok teşekkür ederim inanın sayfayı yeniliyordum cevap veren olmuş mu diye içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim sizce 2 gün sonra tekrar baktırayım mı
çok sık kan vermekte iyi değil diyorlar bence 5 -6 gün geçsin öyle verin

bu değer bugün çıktı cumartesi de muhtemelen 3000-4000 civarıydı. Evet direk alttan dedi istemiyorum dedim korkma endişe etme dedi ve vajinadan baktı
Bu değerlerde karından bakması gerekmiyormu ya niye öyle yapmış ki benmi yanlış biliyorum

Lütfen moralimizi yüksek tutalım. Doktor neden tekrar ultrasonla bakmıyor? Cumartesiye göre karar mı verilir. İlk haftalarda her dakika bir şeyler değişiyor.

kesinlikle haklısın Cuma ultrasona yine bi giriyim kötü konuşursa hemen dr mi değiştiriyorum
Evet canım kesinlikle moral bozma bak bu sitede bile 5.haftada bebeği gören çok az. Tamamen doktorun densizliği bence. Cumaya kadar da sakın stres yapma olumlu düşün

Lütfen moralimizi yüksek tutalım. Doktor neden tekrar ultrasonla bakmıyor? Cumartesiye göre karar mı verilir. İlk haftalarda her dakika bir şeyler değişiyor.
iki gün daha çok geçmemiş dedi böyle şeyler söyledi cuma tekrar gel dedi ultrason için, inşallah sorunsuz devam edebilirim

Hiç canını sıkma sadece dua edip bekle benim 5+3 te yolk sac bile yoktu. Geç büyüyordur minnos

Ay
Ay bu makale benim içimi nasıl rahatlattı anlatamam Allah razı olsun senden de bak doktor ne demiş hanımlar : Yolk kesesi varlığı gebeliğin boş gebelik olmadığının en önemli belirtisidir.
Canim yolk kesesi gorunur once sonra bebek sonra kalp atisi. Onemli olan bi onceki gittiginde kesen ne kdrlikti simdi ne kdrlik olmus. Bu daha onemli ama bu bile baglayici degil. Surekli aynindra gitmiyosun di mi

iki gün daha çok geçmemiş dedi böyle şeyler söyledi cuma tekrar gel dedi ultrason için, inşallah sorunsuz devam edebilirim
İnşallah göreceğiz o bebişi, siz içinizi ferah tutun. Bu süreçte okumanız için Erhan Karaalp'in Madalyon isimli kitabını öneririm. Gebelikle ilgili doğru bilinen yanlışları anlatıyor ve sürekli okuyarak kendimi telkin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…