- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
Ben 2 kere baktırdım doktor artış güzel baktırma dedi; siz 3 baktırmısınız ee yükselişte güzel baktırmayın derim. Kan verdikten sonra o bekleyiiş çok stressli zaten yaa yazık bebişlerimizeAy çok teşekkür ederim inanın sayfayı yeniliyordum cevap veren olmuş mu diyeiçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim sizce 2 gün sonra tekrar baktırayım mı
Gerçekten o kadar haklısınız ki, dün kan verdim 2 saate çıkar dediler cihaz bozukmuş gece 5 te sonucum çıktı. Gece uyanıp uyanıp baktım çıkmış mı diye. Baya stres oldum gereksiz yere. Bence de baktırmayayımBen 2 kere baktırdım doktor artış güzel baktırma dedi; siz 3 baktırmısınız ee yükselişte güzel baktırmayın derim. Kan verdikten sonra o bekleyiiş çok stressli zaten yaa yazık bebişlerimizebence vermeyin ama doktorunuz varsa sorun isterseniz
Beni 2 nisana çağırdıı 2 haftaa beklee durGerçekten o kadar haklısınız ki, dün kan verdim 2 saate çıkar dediler cihaz bozukmuş gece 5 te sonucum çıktı. Gece uyanıp uyanıp baktım çıkmış mı diye. Baya stres oldum gereksiz yere. Bence de baktırmayayımdaha doktor bulamadım ama bu hafta ctsi randevu alıp gitmeyi planlıyoru
Ay 2 hafta çok zooor bekleyemem belki keseyi görürüm diyorum bu haftasonuBeni 2 nisana çağırdıı 2 haftaa beklee durbelirli doktorun yoksa hemencicik bulursan güzel olur görüşmede içine sinmezse enerji tutmazsa diye de alternatif listende olsun bence
Amin canım inşallah inan şu an benim de gönlümden geçen o sağlıcakla gelsin de hiç farketmezevet ilk bebeğim olacak her ikisini de gönülden istiyorumsağlıcakla gelsin yeter
ya canım moralini bozma sakın, bence başka doktora git mutlaka bide başka göz görsün.Kızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
bende taaa ilk bebek istediğimizde tabi o zaman hemen olacak sanıyordumKıyafet olarak bişey almadım ben henüz onda cinsiyeti bekliyorum. Benim aldığım şeyler hep araç gereç
Ya canım ben bu doktorları anlamıyorum, kesen gözükmüş işte ayrıca bebek hemen gözükmeyebiliyor. Kimisi 6.haftada görüyor kimisi 7.haftada. Hemen ilk ultrason görüntüsü ile boş gebelik yorumunu nasıl yapıyor acabaKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Canım kafana takma o küçük mucizen seninle hayırlısıyla içini ferah tutKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
İçinizin rahat etmesi için başka bir doktora danışın . İnşallah kötü birşey yokturKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
Bu acımasızlık gerçekten artık sinir bozucu bir hal alıyor, 3 doktor aynı şeyi söylemeden inanmıyorum artık ben valla hepsi ayrı değişik.. sakın moralini bozma. stressiz rahat olman gerek bebek ve senin sağlığın için daha 5 haftalık diyosun, daha erken bence, sabırlı ol inşallah herşey yolundadırKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
boş gebeliği duyunca öyle üzüldüm anlatamamya canım moralini bozma sakın, bence başka doktora git mutlaka bide başka göz görsün.
evet çok okudum 6-7 de göreni doktor 5 haftalık gebesin ama boş diyiverdi öyle üzüldüm anlatamamYa canım ben bu doktorları anlamıyorum, kesen gözükmüş işte ayrıca bebek hemen gözükmeyebiliyor. Kimisi 6.haftada görüyor kimisi 7.haftada. Hemen ilk ultrason görüntüsü ile boş gebelik yorumunu nasıl yapıyor acaba
Cuma tekrar ultrason ama sürekli vajinadan bakılıyor açıkcası korkuyorum da ya düşüğe sebep olursa diye.Canım kafana takma o küçük mucizen seninle hayırlısıyla içini ferah tutnerden nereye geldin birde başka doktora görün bakalım hemen tek doktorla moralini bozma
inşallah kuzum cuma tekrar gideceğimİçinizin rahat etmesi için başka bir doktora danışın . İnşallah kötü birşey yoktur
evet çok ruhsuz bazı doktorlar gerçekten öyle söyledi odadan çıkar çıkmaz nasıl ağladım anlatamam. İnşallah sağlıcakla alabilirim kucağıma, zaman...Bu acımasızlık gerçekten artık sinir bozucu bir hal alıyor, 3 doktor aynı şeyi söylemeden inanmıyorum artık ben valla hepsi ayrı değişik.. sakın moralini bozma. stressiz rahat olman gerek bebek ve senin sağlığın için daha 5 haftalık diyosun, daha erken bence, sabırlı ol inşallah herşey yolundadır
Bakın yolk kesesi varlığı ile boş gebelik ilişkisini anlatmış bir doktor: Boş gebelik - Dr. Alper MumcuCuma tekrar ultrason ama sürekli vajinadan bakılıyor açıkcası korkuyorum da ya düşüğe sebep olursa diye.
Canım zaten keseyi bile 6 da görüyorlar nerdeyse 5. Haftada bebek gözükmedi diye hemen boş gebelik yaftası yapıştırmak ne kadar doğru. Bence hiç moral bozma ve başka bir doktordan daha görüş al. Yani o kadar normal bir durum kievet çok okudum 6-7 de göreni doktor 5 haftalık gebesin ama boş diyiverdi öyle üzüldüm anlatamam