2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Yaa kizlar cok tatlisinizAllah hepimize bebislerimizle kavuşmayı nasip etsin.
24haftaya kdr hele de cinsiyet belli olana kdr bisey almam herhalde
Ya ben bir kaç parça aldım kese görünce ama şimdi nerden başlanır ne yapılır dondum kaldım Ne zaman başlamak lazım ne almak lazım herşey muallakta

Ben çift çizgiyi görünce başladım alışverişe gittim bebek kamerası aldım katlanır küvet aldım, şampuan seti, organizer vs. vs. Çok gaza geldim anlayacağınız

Eki Görüntüle 3030174
Ben öğrenir öğrenmez e bebekte buldum kendimi

Bunlarda benim aldıklarım

Kızlar merhabalar dün beta yaptirdim 374 çıktı, yarın tekrar yaptırıcam. Sizlerde de uzun süre oturunca kasık ağrısı bel ağrısı oluyor mu? Bel dediğim tam kuyruk sokumu.. fenalardayim ya ..

Özellikle gebelik iltihabı dahada tetikliyor. Çamaşırlarınızı ütüleyerek kullanın ve sık değiştirin. Tuvaletiniz geldiğinde asla tutmayın bol su için. Ve doktor kontrolünü ihmal etmeyin. Gebeler için turnayemişli takviye vitamin gıdalar var iltihap için onu araştırıp doktorunuza sorabilirsiniz kullanan çok. Bağışıklığınız düşürmemek için c vitamini meyve özellikle yiyin. Bağışıklık düştükçe iltihap artıyor. Ben kendim yaşadım ve maalesef çok çok ağır oldu benim için. Mutlaka özen gösterin

Yarın bende tekrardan doktora gidicem bu sefer devlet hastanesine gidicem geçen kalp atışını duymuştum tekrardan merak ettim bebişimi görmek istiyorum teyzeleriii

Bende salı günü gidicem inşallah kalp atışını duyabilirimmm

Sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyordum . Çok üzülüyordum . Aşılama için iğne olurken bile hiç umudum yoktu . Hayallerimden daha güzelini nasip eden Rabbime ne kadar şükür etsem az . Öyle sanşlıyiz ki bu melekleri bize emanet etti güvenip Rabbim . İnşallah hayırlı anne baba olmayı da becerebiliriz

Amiinnn bunlar bizim minik mucizelerimiz

Merhaba arkadaşlar , Son adet tarihimin ilk günü 17 şubattı . Perşembe günü test yaptım kaset test ikinci çizgi silik çıktı . Cumartesi biraz kahverengi kanamam oldu .dedim heralde adet oldum . Ama bugün hiç kanamam olmayınca tekrar test yaptım ve Tekrar çift çizgi çıktı .Yarın sabah doktora gideceğim kan testi vermeye .Daha önce 2 kere de gebelik kaybım var . Biraz heyecanlıyım .

.

Son düzenleme:
Ben de çok agir geciriyorum bende idrarda yanma yok, ust uste bol su ictigim zaman haric az idrar yapma idrarda zorluk da yok.Bendeki kasik ve pelvik bolgede olusan agrilar ve bir anda cok su ictigimde kaburga bolgemin yan veya alt bolgelerinde batma gibi , siskinlik gibi hisler. 3 aydir psikolojim bozuldu artik simdi de gebelik var cok korkuyorum bebege zarar verecek diye.

Doktora sık gidin bu aralar geçmediyse rahatsızlığınız tekrar tam idrar testi isteyin. Tit sonucunuza göre belki antibiyotik iğne başlar Doktorunuz daha kesin çözüm. İltihap geçmeyi ilerledikçe Allah korusun bebek kesesi ne zarar verebiliyor. Siz tedbiri elden bırakmayın

Her turlu yipratici. Mesane ve bobreklere bakildi bir sey cikmadi,idrar kulturunde de patojen ureme yok ama lokositte yukselme var ve bu agrilar beni canimdan beZdirdi, urolojiye mi gitmeliyim kadin doguma mi bilmiyorum.

Ooo benden beteri varmış bende bir girdim ebebek BabyMall derken baya almışım ama hep cinsiyetsiz şeyler mecburen. Elim hep kız kıyafetlerine gitti cinsiyet bir belli olsun aşk olsun beni tutabilene
Kıyafet olarak bişey almadım ben henüz onda cinsiyeti bekliyorum. Benim aldığım şeyler hep araç gereç

Evet kamera olayını duydum dikkatli olmak lazım. Ben de öyle dayanıklı malzemeler almaya çalışıyorum. Hatta ikeanin 8 li sifonyerini alacağım daha yeni zamlandi

Kızlar günaydın kanda 3 kez beta baktırdım. İlki 52 ikincisi 230 üçüncüsü 438. Hep 2 günde bir baktırdım. Son değerim tam 2 kat artmamış sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…