2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Merhabalar ben yeni dün ogrendim hamile olduğumu beta değerim 578 ckti şimdi ne yapmalıyım folik asit kullanmam gerekiyor sanrim hangisni kullanıyorsunuz ve ilk doktor kontrolü için ne zaman gidilmeli sizce
Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Günlük 400 mikrogram folik asit almanız gerekir. Ben imom omega kullanıyorum içinde günlük alınması gereken tüm vitamin mineraller mevcut. Yarından sonra HCG artışı için tekrar test verin artış normalse 1500 olduktan sonra ilk muayeneniz için randevu alabilirsiniz.
.

Ya ben bir kaç parça aldım kese görünce ama şimdi nerden başlanır ne yapılır dondum kaldım Ne zaman başlamak lazım ne almak lazım herşey muallakta
Ben çift çizgiyi görünce başladım alışverişe gittim bebek kamerası aldım katlanır küvet aldım, şampuan seti, organizer vs. vs. Çok gaza geldim anlayacağınız
Bende youtubeden yeni doğan alışveriş videoları izliyorum baya faydalı oluyor.

Valla en iyisi bi liste çıkartıp indirim kovalamak ben skt si olmayan şeyler için öyle yapacağım.

Bende youtubeden yeni doğan alışveriş videoları izliyorum baya faydalı oluyor.

Valla en iyisi bi liste çıkartıp indirim kovalamak ben skt si olmayan şeyler için öyle yapacağım.
Xiaominin kamerası ne zamandır aklımda zaten hatta geçen sene almadığım için pişmanım ama yine her şekilde bir sonraki haftadan daha ucuz

Bende 3 ay once idrar enfeksiyonu cikmisti okadar antibiyotik kullandim hala tekrarliyo hatta bobrek tomografim cekilmisti ilacli bobrekte sorun yok. Fakat simdi gebeyim korkuyorum yanma yok ama kasik agrisi yapiyor gecen gun acile gittim kasik agrisindan korkunca enfeksiyon cikinca urocarr verdiler kullandim ama sikayetim devam ediyor.Bol su icmeye calisiyorum ama gecmiyo bu illet zarar verecek diye cok endise ediyorum. Var mi ben gibi yasayan bunu (

Xiaominin kamerası ne zamandır aklımda zaten hatta geçen sene almadığım için pişmanım ama yine her şekilde bir sonraki haftadan daha ucuz
Kesinlijle öyle, benimde ebebek hediye çeki var, alt açma örtüleri, 1 tane bebek bezi falan fibi şeyler alayım diyorum yani bozulmaz etmez kesin fiyatı da bebiş gelene kadar baya artar karttaki para erimesin bari diyorum kameralara dikkat etmek gerek ama ya hackleniyomus falan bişiler bişiler iyi araştırın

Merhabalar ben yeni dün ogrendim hamile olduğumu beta değerim 578 ckti şimdi ne yapmalıyım folik asit kullanmam gerekiyor sanrim hangisni kullanıyorsunuz ve ilk doktor kontrolü için ne zaman gidilmeli sizce
Bide en son 24 ocakta a oldum bidaha dün yeni öğrendim pozitif olduğunu
Çok teşekkür ederim ya farklı farklı folik asitler var hangisni alacağımı bilemedim doktora gitmeden de kullanmak istyorum bir an önce

Eklentiler

• A56A8254-A45A-4286-A3D9-8C6693225215.jpeg
    170 KB · Görüntüleme: 81
Ben çift çizgiyi görünce başladım alışverişe gittim bebek kamerası aldım katlanır küvet aldım, şampuan seti, organizer vs. vs. Çok gaza geldim anlayacağınız
Ooo benden beteri varmış bende bir girdim ebebek BabyMall derken baya almışım ama hep cinsiyetsiz şeyler mecburen. Elim hep kız kıyafetlerine gitti cinsiyet bir belli olsun aşk olsun beni tutabilene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…