Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Günlük 400 mikrogram folik asit almanız gerekir. Ben imom omega kullanıyorum içinde günlük alınması gereken tüm vitamin mineraller mevcut. Yarından sonra HCG artışı için tekrar test verin artış normalse 1500 olduktan sonra ilk muayeneniz için randevu alabilirsiniz.Merhabalar ben yeni dün ogrendim hamile olduğumu beta değerim 578 ckti şimdi ne yapmalıyım folik asit kullanmam gerekiyor sanrim hangisni kullanıyorsunuz ve ilk doktor kontrolü için ne zaman gidilmeli sizce
Benim iştahımda yok kuzum yakuzu söylediğin şeylerin aynısı bende de oluyor tek fark ben çok yiyorum ve sanki hiçbir şey yememiş gibi yine yiyesim geliyor
Kızlar alışverişe başlayan varmı aranızda
Ya ben bir kaç parça aldım kese görünce ama şimdi nerden başlanır ne yapılır dondum kaldımNe zaman başlamak lazım ne almak lazım herşey muallakta
Bende youtubeden yeni doğan alışveriş videoları izliyorum baya faydalı oluyor.Ben çift çizgiyi görünce başladım alışverişegittim bebek kamerası aldım katlanır küvet aldım, şampuan seti, organizer vs. vs. Çok gaza geldim anlayacağınız
Yarın gideceğim keseyi görürüm inşallahRica ederim, bende kalp atışını duymak için çok sabırsızlanıyorum
Xiaominin kamerası ne zamandır aklımda zaten hatta geçen sene almadığım için pişmanım ama yine her şekilde bir sonraki haftadan daha ucuzBende youtubeden yeni doğan alışveriş videoları izliyorum baya faydalı oluyor.
Valla en iyisi bi liste çıkartıp indirim kovalamakben skt si olmayan şeyler için öyle yapacağım.
Renkleride güzel secmişsin valla iki cinsiyete de uygun
Kesinlijle öyle, benimde ebebek hediye çeki var, alt açma örtüleri, 1 tane bebek bezi falan fibi şeyler alayım diyorum yani bozulmaz etmez kesin fiyatı da bebiş gelene kadar baya artar karttaki para erimesin bari diyorumXiaominin kamerası ne zamandır aklımda zaten hatta geçen sene almadığım için pişmanım ama yine her şekilde bir sonraki haftadan daha ucuz
Eşimle seçtikRenkleride güzel secmişsin valla iki cinsiyete de uygunben sanırım 3 aylık olana kadar bekliycem, belki bir şeyler örerim
Bende nasıl sabredicem bilemiyorumEşimle seçtikortak renk olsun dedim ben sanırım o kadar bekleyemem heyecandan
Bide en son 24 ocakta a oldum bidaha dün yeni öğrendim pozitif olduğunuMerhabalar ben yeni dün ogrendim hamile olduğumu beta değerim 578 ckti şimdi ne yapmalıyım folik asit kullanmam gerekiyor sanrim hangisni kullanıyorsunuz ve ilk doktor kontrolü için ne zaman gidilmeli sizce
Çok teşekkür ederim ya farklı farklı folik asitler var hangisni alacağımı bilemedim doktora gitmeden de kullanmak istyorum bir an önceÖncelikle hayırlı olsun. İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Günlük 400 mikrogram folik asit almanız gerekir. Ben imom omega kullanıyorum içinde günlük alınması gereken tüm vitamin mineraller mevcut. Yarından sonra HCG artışı için tekrar test verin artış normalse 1500 olduktan sonra ilk muayeneniz için randevu alabilirsiniz.
.
Bunlarda benim aldıklarımBende youtubeden yeni doğan alışveriş videoları izliyorum baya faydalı oluyor.
Valla en iyisi bi liste çıkartıp indirim kovalamakben skt si olmayan şeyler için öyle yapacağım.
Amin inşallahBende nasıl sabredicem bilemiyorumRabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağlıkla giymek nasip olsun minik kuşlaraBunlarda benim aldıklarım
Ooo benden beteri varmışBen çift çizgiyi görünce başladım alışverişegittim bebek kamerası aldım katlanır küvet aldım, şampuan seti, organizer vs. vs. Çok gaza geldim anlayacağınız
Aminnn rabbim o günleri görmeyi nasip etsinSağlıkla giymek nasip olsun minik kuşlaraçok heyecanlı ya çok güzeller
Yanlış topiğe yazmışsın Mart topiğine ekliyorum hemenPapatyamelo benide ekler misin 36 yaşındayım 1 kızım var 1.5 yıldır deniyorum olmuyor inşallah bu ay bekliyorum bat 23 Mart