Canim vallahi çok daraldım bugun. Umut oldun Allah razi olsun. Cuma gunu kan verdim. Pazartesi verecem tekrar. Ama insanin içini kemiriyor kuşkular işte
Tamam canım sağ ol çok heyecanlıyım2 yerden de göründü.
Insalllah canım Allahim herkesle beraber banada güzel haber almayı nasip etsin...insallah çarşamba günü sonucum güzel olurCanım benim de 3 ay önce sadece kesem göründü. 8. haftaya kadar bekledik. Kürtaj oldum. Şimdi bebek göründü. Arka arkaya boş gebelik olmaz merak etme demişti bana doktorum. Korkma belki de geç döllenmedir.
Wvet keseyi gördükInsallah hafifler kendinizi daha iyi hissedersiniz ,buna da sukur diyelim :) Bende de adet olqcak gibi agrilar vqrdi ama gecikme gunuyle birlikte yok oldu. Bu aralar ben de uykuya meyilliyim sanki bir de siskonligim var qma bebege bagli hormom degisimlerinden mi yoksa yediklerim mi yapti bilmem :) Siz keseyi gordunjz mu ?
Canimmm şimdi seni görünce yazmak istedim icim rahatladı daha doğrusuSon adet tarihim 4 Şubat büyük ihtimalle geç döllenme 6 +2 gözüküyor hesaplayinca
Yarın gidecem inşallah randevu aldımkalp sesi dinlemedi mi 6 haftalıkken duyulabiliyor.
Doktorlar morel bozmak için varlar.
Herkes kendi hayatına baksa keşke sadece.Hormonlar değişiyor zaten alıngan moddayız bide bu havaya girebilecek olanlar var. Ağız tadıyla geçiririz umarım bu güzel günleri. Yıllardır bunu bekliyorum kimsenin keyfimi kaçırmasın istemiyorum. Kimse laf etmesin diye de elimden geleni yapıyorum. Qma sanki 1 2 jişi var etrafımda o lafı edecek potansiyele sahip. Sinirlerimi zıplatmalarına fırsat vermek istemiyorum
Kendimizi stresten olabildiğince uzak tutalımCanimmm şimdi seni görünce yazmak istedim icim rahatladı daha doğrusubenimde son adet tarihim 6 Şubat ve cuma günü 855 çıktı en son değerim bugün vermedim ama 1700 lerde falan olması lazım. Dün doktora gittim karindan baktı göremedi ama dış gebelik degil
Rahim içi gebelik dedi rahim kalinlasmis çok güzel dedi hatta sağ yumurtalığından yumurtlamışsın dedi. Hesaplama yaptı cuma günü çağırdı kese icin karindan gorunmesi lazım dedi. Suan uygulamaya göre 6+0 ama benimde geç döllenme oldu doktorda öyle söyledi içim huzursuzdu seninde aynısı olmuş yazmak istedim
Ama duyulur mu bilmiyorumBat 6 Mart olup kalp atışlarını duyan varmı? Ben yarın gitcem inşallah
Yoook kalp duyduktan sonra dayanamam giderim ebebeke falan kesinKızlar alışverişe başlayan varmı aranızda
Benim kan değerlerinde protein c düşük çıktı 60 olması gerekirken 36ydı.o yüzden ecopirin başlattı doktorum. Henüz gebelik olmamasına rağmen başladık gebelikten 2 ay önce kullanmak gerekiyormuşKan değerlerime bakılmıştı canım öncesinde. Benimki tüp bebek olduğu için. Senin kayıplarından dolayı verilmiş demekki. Benim tedt sonuçlarımda pıhtılaşma sınırda olmasına rağmen doktorum kan sulandırıcı vermedi merak ediyorum değer kaç olunca veriyorlar acaba. Bilen varsa yorum beklerim arkadaşlar
Ya ben bir kaç parça aldım kese görünce ama şimdi nerden başlanır ne yapılır dondum kaldımYoook kalp duyduktan sonra dayanamam giderim ebebeke falan kesin
Ben çift çizgiyi görünce başladım alışverişeKızlar alışverişe başlayan varmı aranızda