2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Merhaba canım bende yakın zamanda aynı şeyi yaşadım hatta halen yaşıyorum ben ilk Dr gittiğimde 16 gün boyunca kanamam var diye gittim bu arada hamile çıktım ilk gittiğim Dr parça var kürtaj yapmamız gerek var dedi ben korktum başka Dr gittim Dr bana kesen var ama içi boş dedi 5 gün sonra gel dedi 5 gün sonra gittim ultrasona gene görmedi çocuğu alttan muane etmemiz gerek dedi kabul etti bu sefer bebeğide gördü çok az kalp atışını bile gördük şükür ve halen kahverengi kanamam devam ediyor alttan baktırmano tavsiye ederim ilk Dr dinlemiş olsaydım yaşayan çocuğu kürtaj yapmıştı bile

Merhaba canım bende yakın zamanda aynı şeyi yaşadım hatta halen yaşıyorum ben ilk Dr gittiğimde 16 gün boyunca kanamam var diye gittim bu arada hamile çıktım ilk gittiğim Dr parça var kürtaj yapmamız gerek var dedi ben korktum başka Dr gittim Dr bana kesen var ama içi boş dedi 5 gün sonra gel dedi 5 gün sonra gittim ultrasona gene görmedi çocuğu alttan muane etmemiz gerek dedi kabul etti bu sefer bebeğide gördü çok az kalp atışını bile gördük şükür ve halen kahverengi kanamam devam ediyor alttan baktırmano tavsiye ederim ilk Dr dinlemiş olsaydım yaşayan çocuğu kürtaj yapmıştı bile

Canım benim de 3 ay önce sadece kesem göründü. 8. haftaya kadar bekledik. Kürtaj oldum. Şimdi bebek göründü. Arka arkaya boş gebelik olmaz merak etme demişti bana doktorum. Korkma belki de geç döllenmedir.
Insalllah canım Allahim herkesle beraber banada güzel haber almayı nasip etsin...insallah çarşamba günü sonucum güzel olur

Wvet keseyi gördük şişkinlik bende de vardı, doktor yer açmaya çalışıyor dedi.

Son adet tarihim 4 Şubat büyük ihtimalle geç döllenme 6 +2 gözüküyor hesaplayinca
Canimmm şimdi seni görünce yazmak istedim icim rahatladı daha doğrusu benimde son adet tarihim 6 Şubat ve cuma günü 855 çıktı en son değerim bugün vermedim ama 1700 lerde falan olması lazım. Dün doktora gittim karindan baktı göremedi ama dış gebelik degil
Rahim içi gebelik dedi rahim kalinlasmis çok güzel dedi hatta sağ yumurtalığından yumurtlamışsın dedi. Hesaplama yaptı cuma günü çağırdı kese icin karindan gorunmesi lazım dedi. Suan uygulamaya göre 6+0 ama benimde geç döllenme oldu doktorda öyle söyledi içim huzursuzdu seninde aynısı olmuş yazmak istedim

Herkes kendi hayatına baksa keşke sadece.

Kendimizi stresten olabildiğince uzak tutalım korkuyoruz , endisleniyoruz . Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah

Merhabalar ben yeni dün ogrendim hamile olduğumu beta değerim 578 ckti şimdi ne yapmalıyım folik asit kullanmam gerekiyor sanrim hangisni kullanıyorsunuz ve ilk doktor kontrolü için ne zaman gidilmeli sizce

Benim kan değerlerinde protein c düşük çıktı 60 olması gerekirken 36ydı.o yüzden ecopirin başlattı doktorum. Henüz gebelik olmamasına rağmen başladık gebelikten 2 ay önce kullanmak gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…