2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Selam kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz?ne düşüneceğimi şaşırdım..Ben şuan 7+3gunluk hamileyim pazartesi dr kontrolüm vardı sadece keseyi gördük 10.41 mm idi önümüzdeki çarşamba çağırmıştı tekrar..ama benim cuma günü lekem geldi biraz kahverengi gibi dr 1 gün yatış verdi progestan iğne başladı..cumartesi hastaneden çıkmadan tekrar muayene etti kese 12.17 mm ve 6+1 günlük görünüyor kese..bebek hala görünmüyor..druma yolk kesesini sordum suan görünmüyor daha kese küçük dedi sonra biraz daha bakınca bak şurada oluşmaya başlamış dedi..boş gebelik mi dedim hayır daha öyle bir şey diyemeyiz bekleyeceğiz dedi,ya da geç dollenme mi dedim değil ama geriden geliyor olabilir dedi..vajinal bakmadı leke olduğu için zarar vermeyelim dedi..kesenin şekli düzgün dedi..ağustos ayında kalp atışı duyulmadigi için kürtajım var şuan yine garip hallerdeyim..var mı böyle bir süreç yaşayan?son usg görüntüsü bu şekilde 16477864679976640681064635718872.jpg

Son düzenleme:
Kızlar gebeliğin ilk ayındayız nalum. Genital bölge agdası yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Tehlikeli diyen de var değil diyen de.
Sizler ne düşünüyorsunuz?

Ben Ramazan ayindan korkuyorm insallah mide bulantisi yasamam.Suan 6haftalik 10 gun sonraya dr randevusu aldım kalp atisi kese hep bir goreyim die acele etmek istemiyorum persmebe kan verdim 3350 beta cikti.umarım hepimizin yolunda gider

Selamun aleyküm taze anneler. Son adet tarihim 22 şubat. Testlerde pozitif gordum. Ama dünkü ile bugun yaptığım testler ayninkoyulukta cikiyor. Zaten adet gunum bugun
Ama oyle kıpkırmızı çıkmadı. Ilkgun den sonra koyulması biraz evet ama su anda dunle ayni koyulugu testimin. Kimyasal mi diye cok tedirginim. Sizlerde boyle olan oldu mu
Canım benim de iki gün arsyla yaptığım idrar testi öyle çıktı ama kanda değer hep yükseldi o yüzden sıkıntı yapma önemli olan kandaki artış takip et Allah tamamına erdirsin🙏🙏🙏

Canım benim de iki gün arsyla yaptığım idrar testi öyle çıktı ama kanda değer hep yükseldi o yüzden sıkıntı yapma önemli olan kandaki artış takip et Allah tamamına erdirsin🙏🙏🙏
Canim vallahi çok daraldım bugun. Umut oldun Allah razi olsun. Cuma gunu kan verdim. Pazartesi verecem tekrar. Ama insanin içini kemiriyor kuşkular işte

kuzu bikaç gün önce bazı arkadaşlarımızda 6-7 haftalık civarı ve kese içinde henüz birşey görememişler doktorları da demiş ki normal korkma bekleyelim demişlerdi o arkadaşı bulursam etiketlerim
İnşallah duymak nasip olur olumsuz düşünmek istemiyorum diyorum ama bi şekilde hep aklına geliyor insanın canım..

İnşallah duymak nasip olur olumsuz düşünmek istemiyorum diyorum ama bi şekilde hep aklına geliyor insanın canım..
tedbirini sakın bırakma ama aklına da sakın sakın kötü şeyler getirip streslenme 🙏 bekle bi bakalım bir hafta ön gün daha

Selamun aleyküm taze anneler. Son adet tarihim 22 şubat. Testlerde pozitif gordum. Ama dünkü ile bugun yaptığım testler ayninkoyulukta cikiyor. Zaten adet gunum bugun
Ama oyle kıpkırmızı çıkmadı. Ilkgun den sonra koyulması biraz evet ama su anda dunle ayni koyulugu testimin. Kimyasal mi diye cok tedirginim. Sizlerde boyle olan oldu mu
aleykümselam canım içini ferah tut benim de koyulaşması gittikçe artmadı içini rahat tut kan test sonucuna göre devam et test yapmayı bırak stres yaparsan daha kötü olur ❤️ kalbini ferah tut Allahın izniyle bebeğin sağlıcakla seninle

aleykümselam canım içini ferah tut benim de koyulaşması gittikçe artmadı içini rahat tut kan test sonucuna göre devam et test yapmayı bırak stres yaparsan daha kötü olur ❤️ kalbini ferah tut Allahın izniyle bebeğin sağlıcakla seninle
Insallah canim ya Allah razi olsun
Pazartesi artma olumlu olursa bende aranıza katılıyorum inşallah

Selam kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz?ne düşüneceğimi şaşırdım..Ben şuan 7+3gunluk hamileyim pazartesi dr kontrolüm vardı sadece keseyi gördük 10.41 mm idi önümüzdeki çarşamba çağırmıştı tekrar..ama benim cuma günü lekem geldi biraz kahverengi gibi dr 1 gün yatış verdi progestan iğne başladı..cumartesi hastaneden çıkmadan tekrar muayene etti kese 12.17 mm ve 6+1 günlük görünüyor kese..bebek hala görünmüyor..druma yolk kesesini sordum suan görünmüyor daha kese küçük dedi sonra biraz daha bakınca bak şurada oluşmaya başlamış dedi..boş gebelik mi dedim hayır daha öyle bir şey diyemeyiz bekleyeceğiz dedi,ya da geç dollenme mi dedim değil ama geriden geliyor olabilir dedi..vajinal bakmadı leke olduğu için zarar vermeyelim dedi..kesenin şekli düzgün dedi..ağustos ayında kalp atışı duyulmadigi için kürtajım var şuan yine garip hallerdeyim..var mı böyle bir süreç yaşayan?son usg görüntüsü bu şekilde Eki Görüntüle 3030087
Canım benim de 3 ay önce sadece kesem göründü. 8. haftaya kadar bekledik. Kürtaj oldum. Şimdi bebek göründü. Arka arkaya boş gebelik olmaz merak etme demişti bana doktorum. Korkma belki de geç döllenmedir.

X