- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
Ekliyoruumm hemmeenn
Ekledim kuzumkuzucum dün keseyi görmüştümbenimkini de ekleyebilir misin
Teşekkür ederim canım.. Tam kesinleşmesede hamile olduğumu hissediyorum regl olursam büyük ihtimal kimyasal olucak çünkü İnshaAllah sağlıkla gelir.. Bu hafta kesinleşecek İnshaAllahEkliyoruumm hemmeenn
Hadi hayırlısı canım bu hafta bebişinide all geellTeşekkür ederim canım.. Tam kesinleşmesede hamile olduğumu hissediyorum regl olursam büyük ihtimal kimyasal olucak çünkü İnshaAllah sağlıkla gelir.. Bu hafta kesinleşecek İnshaAllah
İnshaAllah kuzummmm İnshaAllahHadi hayırlısı canım bu hafta bebişinide all geell
Şu an aynı şeyleri istiyor canımız bende öyleyimbende hiç canım tatlı çekmiyor normalde çikolata yiyen ben ağzıma almak istemiyorum. Ben normalde peynir pek yemem iki üç haftadır sürekli et peynir acı bol baharatlı ve soslu yemekler canım çekiyor
Çok şükürAllh tamamamını erdirsin inşallah
kuzu kaç haftalıksın şuan
Bende de oluyo aynisi bir de siskinlik basladi bu beni rahatsiz ediyor.Benim sag bacwkta gerilme hisleri oluyor.Ayrica idrar enfrksiyonu cikti monurol kullandim idrardan sonra rahatsizljk hissiniz onunla ilgili olmasin ?Kızlar sizinde bacaklarınız kasıklarınız ağrıyor mu. Birde lavabodan sonra hemen rahmime sancı giriyor
Yok kalkarken sancı giriyor. Tuvalettim yaparken değil.Bende de oluyo aynisi bir de siskinlik basladi bu beni rahatsiz ediyor.Benim sag bacwkta gerilme hisleri oluyor.Ayrica idrar enfrksiyonu cikti monurol kullandim idrardan sonra rahatsizljk hissiniz onunla ilgili olmasin ?
Benim yaklaşık bir haftadır var. Ama koku ve herşeyden tiksinme iki gündür çok çoğaldıne zaman başladı bu durumun?
bunlara bakıldığında erkek Ramzi teorisine göre kızım olacakŞu an aynı şeyleri istiyor canımız bende öyleyim
Bence görürsün, bende aynı değerlerdeyken cuma günü gördüm canım.Kızlar benimde dün beta değerim 1133 çıktı. Çarşamba günü randevum var sizce kese görür müyüm ?
Gözünüz aydın çok güzel değeriniz1870 çıkmış sonuç çok şükür
Karından mi yoksa alttan mi pekiBence görürsün, bende aynı değerlerdeyken cuma günü gördüm canım.
Çok şükür çok teşekkür ederim canımGözünüz aydın çok güzel değeriniz