2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Teşekkür ederim canım.. Tam kesinleşmesede hamile olduğumu hissediyorum regl olursam büyük ihtimal kimyasal olucak çünkü İnshaAllah sağlıkla gelir.. Bu hafta kesinleşecek İnshaAllah
Hadi hayırlısı canım bu hafta bebişinide all geell

Kızlar sizinde bacaklarınız kasıklarınız ağrıyor mu. Birde lavabodan sonra hemen rahmime sancı giriyor

Kızlar sizinde bacaklarınız kasıklarınız ağrıyor mu. Birde lavabodan sonra hemen rahmime sancı giriyor
Bende de oluyo aynisi bir de siskinlik basladi bu beni rahatsiz ediyor.Benim sag bacwkta gerilme hisleri oluyor.Ayrica idrar enfrksiyonu cikti monurol kullandim idrardan sonra rahatsizljk hissiniz onunla ilgili olmasin ?

Kızlar benimde dün beta değerim 1133 çıktı. Çarşamba günü randevum var sizce kese görür müyüm ?

Selamun aleyküm taze anneler. Son adet tarihim 22 şubat. Testlerde pozitif gordum. Ama dünkü ile bugun yaptığım testler ayninkoyulukta cikiyor. Zaten adet gunum bugun
Ama oyle kıpkırmızı çıkmadı. Ilkgun den sonra koyulması biraz evet ama su anda dunle ayni koyulugu testimin. Kimyasal mi diye cok tedirginim. Sizlerde boyle olan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…