2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar ben de kan verdim bugün 3.kez. Sırf beklememek için özel hastanede verdim. 2 saate çıkar dediler. 5 saat olacak hala sonuç yok hastaneye aradım 2 sefer cihaz bozukmuş bakımını yapıyorlarmış yani o kadar para veriyoruz ama 5 saat sonra bile sonucu öğrenemiyoruz strese sokuyorlar insanı.

kuzu söylediğin şeylerin aynısı bende de oluyor tek fark ben çok yiyorum ve sanki hiçbir şey yememiş gibi yine yiyesim geliyor

kuzu söylediğin şeylerin aynısı bende de oluyor tek fark ben çok yiyorum ve sanki hiçbir şey yememiş gibi yine yiyesim geliyor
Ay aynı bennn iştahım çok açık ya yiyorum ama sanki doymuyorum geçen hafta tatlıya çok düşmüştüm ama bu hafta daha çok canım tuzlu şeyler istiyo

ne zaman başladı bu durumun?

Ay aynı bennn iştahım çok açık ya yiyorum ama sanki doymuyorum geçen hafta tatlıya çok düşmüştüm ama bu hafta daha çok canım tuzlu şeyler istiyo
bende hiç canım tatlı çekmiyor normalde çikolata yiyen ben ağzıma almak istemiyorum. Ben normalde peynir pek yemem iki üç haftadır sürekli et peynir acı bol baharatlı ve soslu yemekler canım çekiyor

Allah razı olsun canım tşk ederim. Dün aksam kullandım bir yan etkisini görmedim. umarım yan etkisini hiç görmem.

kuzucum dün keseyi görmüştüm benimkini de ekleyebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…