2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Bulantı ilacı kullanıyor musunuz? Doktor bana premesis verdi. Dün ilk kez aldım ama işe yaramadı.
Doktorum pirillam verdi ama çok uyardı bulantın çok olunca kullan başka kullanma dedi tedirgin oldum doğrusunu söylemek gerekirse dayanmaya çalışıyorum diğer şikayetler için rennie tablet verdi o biraz rahatlatıyor yanma ve ağrıyı yine de bazen dayanılmaz oluyor

Çok enteresan ama benim bulantım yok hala

yok bizde birlikte yapıyoruz ama keşke bu yapılan dip köşe olmasa, duvar silmeye bile gidicez yani düşün
Normal zamanda bile her hafta duvar silmeye gerek yok ki bizde cocuk oldugu halde o kdr.kirlenmiyo ev. Canina yazik hele de simdi ilk.donemler

Benim de hala yok insan kendinden şüphe ediyor sadece durup dururken burnuma alakasız bir sebze meyve kokusu geliyor. Bugün uyandım kivi kokusu geldi mesela şimdi manava gidiyoruz
Bende o bile yok yani çok garip hassasiyet olması gerekmiyor mu ne kokular nede yemekler bulantı yapmıyor ve aşerme de yok

Benimde öyle oluyo açım ama bişe yemek istemiyorum kraker bastırıyo iyi geliyo

Pasha22 sana temizlige gerek yok bu erken donemde dedikten sonra ne oldu biliyo musun
1LLlitreye yakin pekmezi elimden dusurdum cekmece, cekmece arkasi yerler dolap ici ve altlari komple batti. Yarim saat onu temizledim

Pasha22 sana temizlige gerek yok bu erken donemde dedikten sonra ne oldu biliyo musun
1LLlitreye yakin pekmezi elimden dusurdum cekmece, cekmece arkasi yerler dolap ici ve altlari komple batti. Yarim saat onu temizledim
ayyyyyhhhh valla bu kadar olur ben de temizliği bitirdim hadi dolaşalım diyor bide hazırlanmış bile

Sabahları oluyor bulantı şiddetli değil ama. Fakat tüm gün hiç bir şey yiyemiyorum herşey leş gibi kokuyor. Elma, haşlanmış patates, çeri domates ve roka Bunlarla gün bitiriyorum. İnşallah kısa zamanda geçer bu durum

Kızlar ben hiç tatlı bişey yemek istemiyorum hep ekşi ekşi yiyorum birde sabahları kalktığımda midem böyle kazınıyor kahvaltı yapıyorum doyduğunu hissetmiyorum ama iştahımda olmuyor sizlerdede varmı böyle belirtiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…