Doktorum pirillam verdi ama çok uyardı bulantın çok olunca kullan başka kullanma dedi tedirgin oldum doğrusunu söylemek gerekirse dayanmaya çalışıyorum diğer şikayetler için rennie tablet verdi o biraz rahatlatıyor yanma ve ağrıyıBulantı ilacı kullanıyor musunuz? Doktor bana premesis verdi. Dün ilk kez aldım ama işe yaramadı.
Çok enteresan ama benim bulantım yok halaBiz de yarin tam 6 haftalık olcaz kızlar mide bulantısı gibi bir huzursuzluk var sanki bi şey yesem öğürecekmişim gibi kendimi sıkmaktan mahvoldum koku hassasiyeti falan yok ama karnım baya aç ne yesem diye düşünürken bile sanki içim kalkıyor haliyle korkumdan yiyemiyorum pek bi şey, aniden oldum boyle sizin bulantılar da boyle mi başladı of en korktuğum şey gerçekten
Benim de hala yok insan kendinden şüphe ediyorÇok enteresan ama benim bulantım yok hala
Normal zamanda bile her hafta duvar silmeye gerek yok ki bizde cocuk oldugu halde o kdr.kirlenmiyo ev. Canina yazik hele de simdi ilk.donemleryok bizde birlikte yapıyoruz ama keşke bu yapılan dip köşe olmasa, duvar silmeye bile gidicez yani düşün
Çok enteresan ama benim bulantım yok hala
İki üç gün önce benim de hicbir şeyim yoktuBenim de hala yok insan kendinden şüphe ediyorsadece durup dururken burnuma alakasız bir sebze meyve kokusu geliyor. Bugün uyandım kivi kokusu geldi mesela şimdi manava gidiyoruz
Aynen bir sabah uyandım, kahvaltıya oturdum, eşime kaldır şu yumurtayı masadan dedim. Birden başladı
Yoğurtlu makarna kaşarlı tost yiyebiliyorum sadece ben deBenden bahsediyorsun bisküvi ile besleniyorum
Bende o bile yok yani çok garip hassasiyet olması gerekmiyor mu ne kokular nede yemekler bulantı yapmıyor ve aşerme de yokBenim de hala yok insan kendinden şüphe ediyorsadece durup dururken burnuma alakasız bir sebze meyve kokusu geliyor. Bugün uyandım kivi kokusu geldi mesela şimdi manava gidiyoruz
Benimde öyle oluyo açım ama bişe yemek istemiyorum kraker bastırıyo iyi geliyoBiz de yarin tam 6 haftalık olcaz kızlar mide bulantısı gibi bir huzursuzluk var sanki bi şey yesem öğürecekmişim gibi kendimi sıkmaktan mahvoldum koku hassasiyeti falan yok ama karnım baya aç ne yesem diye düşünürken bile sanki içim kalkıyor haliyle korkumdan yiyemiyorum pek bi şey, aniden oldum boyle sizin bulantılar da boyle mi başladı of en korktuğum şey gerçekten
ayy hadi inşallah en son ne zaman vermiştin kaçtı?Kızlar kan vermeye geldim aciledua edin güzel artmış olsun
ayyyyyhhhh valla bu kadar olurPasha22 sana temizlige gerek yok bu erken donemde dedikten sonra ne oldu biliyo musun
1LLlitreye yakin pekmezi elimden dusurdum cekmece, cekmece arkasi yerler dolap ici ve altlari komple batti. Yarim saat onu temizledim
Çarşamba vermiştim 277 çıkmıştı şimdi 1200 lerde çıkması gerekir değil miayy hadi inşallah en son ne zaman vermiştin kaçtı?
evet canım en az o civarlar olması gerekiyor, ne zaman çıkacak sonucunÇarşamba vermiştim 277 çıkmıştı şimdi 1200 lerde çıkması gerekir değil mi
HKızlar kan vermeye geldim aciledua edin güzel artmış olsun
Hayırlı haberler alırsınız inşallah evet canım o civarda bir değer lazım umarım daha da iyisi olurÇarşamba vermiştim 277 çıkmıştı şimdi 1200 lerde çıkması gerekir değil mi
Sabahları oluyor bulantı şiddetli değil ama. Fakat tüm gün hiç bir şey yiyemiyorum herşey leş gibi kokuyor. Elma, haşlanmış patates, çeri domates ve rokaHenüz kimsede mide bulantısı yok sanırım
Kasık ağrılarım geçti, sadece hapşırınca bıçak gibi saplanıyor ağrı. Ama benim midem çok kötü ya, hiç bir şeyi doya doya yiyemiyorum, su bile içemiyorum
Bir saat oldu kanı vereli çıkar birazdan inşallahevet canım en az o civarlar olması gerekiyor, ne zaman çıkacak sonucun
İnşallah canım Allah razı olsunH
Hayırlı haberler alırsınız inşallah evet canım o civarda bir değer lazım umarım daha da iyisi olur
Hayırlı haberler alın inşallahBir saat oldu kanı vereli çıkar birazdan inşallah