2022 ikiz annesi olacaklar

Süt sağıp götüren arkadaşlarım kaç saatte bir sağım yapıyorsunuz? Bana hala emzirme izni yok o yüzden hala sağım düzeniyle ilgili kafam karışık...
3 saatte bir sağıyorum canım gece sütü ile gündüz sütünü ayrı ayrı biberonlara koyuyorum ona göre veriyorlar

Bugun 37 de bile akciğer gelişimi tamamlanmadigi için yoğun bakıma girenler varmış onu u okudum çok korktum ne biliyim bu korkular ne zaman geçer acaba

Yok canım ben de alır sanıyordum ikizlerde tam tersi az alıyolarmuş dediğin gibi sağlıklı olsunlar da büyürler allahın izniyle
Sonuç itibariyle şöyle düşünüyorum toplamda doğru ise tam kiloları 5 kilo taşıyorum tek olup 5 kilo taşıyan varmıdır bilmiyorum 2650 doğan yeğenim var şuan az yesin de kilo
olmasın derdindeyiz zayıf doğan daha sıkı tutunuyor bende 2250 falan doğmuşum annem pamuklara sardım seni etlerin incinmesin diye anlatır hep

Bugun 37 de bile akciğer gelişimi tamamlanmadigi için yoğun bakıma girenler varmış onu u okudum çok korktum ne biliyim bu korkular ne zaman geçer acaba
Evet canım onu ben de duydum hatta internette tam olarak 39 da tamamlandığı yazıyor ciğer gelişiminin... ben 31 de ciğer geliştirici vurdurdumm

Kuzum sadece 5 kilo mu bunun suyu var plesantası var evet inan ben de öyle fark ettim doktorum da çok kilolu olsun istemiyor

Süt sağıp götüren arkadaşlarım kaç saatte bir sağım yapıyorsunuz? Bana hala emzirme izni yok o yüzden hala sağım düzeniyle ilgili kafam karışık...
3-3.5 saatte bir gunduz; gece 4-4.5 saat. Daha uzun aralik sutumuzu azaltir.
Her sagim ayri paketleniyor, donduruluyor. Her memeden gelen 30cc ustunde ise sag meme ayri sol meme ayri paketliyorum (oyle istendi),

Baba vurdurtmadi dr ne yapmaya çalıştığını anlamadim
Canım benim yatışım yapıldı sancım çıktı durdurmaya çalışıyolar.. dualarınızı eksik etmeyin.. ciğer geliştirici yine yapıldı belki senin doktorun da sancı bekliyor kuzum

Canım benim yatışım yapıldı sancım çıktı durdurmaya çalışıyolar.. dualarınızı eksik etmeyin.. ciğer geliştirici yine yapıldı belki senin doktorun da sancı bekliyor kuzum
Canım açılma yoksa sancıyı durdurabiliyorlar diye biliyorum güzel şeyler düşünmeye çalış inşallah biraz daha durur bebeklerin

3-3.5 saatte bir gunduz; gece 4-4.5 saat. Daha uzun aralik sutumuzu azaltir.
Her sagim ayri paketleniyor, donduruluyor. Her memeden gelen 30cc ustunde ise sag meme ayri sol meme ayri paketliyorum (oyle istendi),
Ben gece de 3 saate devam ediyorum ama 4 saatte bire mi geçsem diye düşünmüştüm. sağ-sol ayrı paketlemeyi ilk defa duydum

Kizlar alt acma bezi isini ne yaptınız ben hazır paket aldım kullan at olandan 10 tane ama su geçirmez olanlar kullanan var mı nasıl daha uygun gelicek galiba onlar
Ben kullan at aldım çok büyük oluyorlar ortadan kestim pislendigi zamn atıyorum diğeri pislenince yıka kurut bizim bunlara vaktimiz olmuyor canm iyi yapmışsın bunu almakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…