- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.661
Maşallah size canim benim sonları oynuyoruz senle benBugün kontrolümüz vardı nst de sancı çıkmayınca haftaya kontrole çağırdı yine 37.de alırız artık uzatmaya gerek yok dedi doktorum çok şükür iyi geldik bugünlere inşallah 37.haftayi da görürüzikisi de 2500 civarı kiloları kilolara çok takılma gelişimleri iyi dedi doktor
Sık dişini canım çok az kaldı yavrularını kucağına alınca hepsi geçecek. Temizlik işinide hiç takma kafana biter inşallah bunlar küçük detaylar sen bebeklerine hazırlan. Bu arada alt açma örtüsü ile ilgili ben hem hazır olanlardan aldım hemde su geçirmez olanlardan aldım. Hazır olanlar bitince diğerine geçerim herhalde sürekli olarak almam. Sonuç itibariyle ikiside aynı işi görüyor.Heyecan korku stres var kuzum bir yandan göbeğim kaşıntı başladı gece gündüz uyumuyorum kaşın kaşın ağrılar var bir yandan yardım eden yok ev temizleniyor ister istemez o da beni yoruyor bitse kurtulurdum temizlik işinden koltuk yikatiyorjm hali yikatiyorum hersey tertemiz olsun dedim bir daha ugrasmamak için
Canım ben durup durmayacaklarını bilmediğim için ikinciyi sonra alırım diye düşünmüştüm. Ama şöylede olabilir birisi ile ilgilenirken diğeri onda da oyalayabilir. Fakat biz şuan bir tanesi için kullanıyoruz çünkü alıştı onda uyuyor. Diğeri içinde ihtiyaç yok şimdilik duruma göre belki alırım belki almam.Burda sizden görünce ben de biraz baktım ana kucağı ama tam nasıl kullanırım bilemedim. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Yani tek ana kucağı alıp biriyle ilgilenirken diğerini mi ana kucağında tutup sonra ikisini bir yatırıyor musunuz? Bebeklerim daha yanımda olmadığından bir türlü kafamda kuramadım
Saol canım aynen öyle nedense her gittiğim de kilolarına takılıyorum kızıyor doktorMaşallah canımmm.. benimkiler en son 2150 idi bakalım kaç olmuşlar doktorum da hep der kilo önemli değil gelişim önemli diye ama nedense insan çok minik olmalarını da istemiyortabii en önemlisi sağlıklı olmaları
Saol canım aynen sonlardayiz en büyük duam Allah isteyen herkese nasip etsin evladını kucağına almayı bizleri de bu günlere getirdi çok şükür sağlıkla kucağımıza alıp evimize dönelim inşallahMaşallah size canim benim sonları oynuyoruz senle benbol bol dua isteyelim bol bol evlat hasreti çekenlere dua edelim inşallah bizde güzel sağlıkla hayirla bebeklerimizi alir evimize geliriz
Ahh harikaCanım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh
Ben de aynı şekildeyim canım son 3 haftadır da az alıyorlar ama doktor daha iyi dedi doğum da zor olurmuş kuzum 2150 ye çok iyi demişti...Saol canım aynen öyle nedense her gittiğim de kilolarına takılıyorum kızıyor doktorama elimde değil doğduklarında biraz ele avuca gelsinler istiyorum tabiki sağlıklı olmaları en önemlisi hepimizin sağlıklı olsun yavruları
Aaaa beni unuttunuzMaşallah size canim benim sonları oynuyoruz senle benbol bol dua isteyelim bol bol evlat hasreti çekenlere dua edelim inşallah bizde güzel sağlıkla hayirla bebeklerimizi alir evimize geliriz
Kıyamam anne olmak böyle bisey sanırım insan kendi acısını unutuyorDun ciktim canim sagol iyilesiyorum. Her gun yuregim agzimda bebeklere gidiyorum, bilgi alip bi 5dk goruyorum; bazen iyi oluyorlar bazen bi terslik oluyor insanin yuregi yerinden cikiyor, kendime hic takilamadim bile acikcasi...
İnşallah bir an önce sen de iyileşir ve hemencecik bebeklerine kavuşursun canımDun ciktim canim sagol iyilesiyorum. Her gun yuregim agzimda bebeklere gidiyorum, bilgi alip bi 5dk goruyorum; bazen iyi oluyorlar bazen bi terslik oluyor insanin yuregi yerinden cikiyor, kendime hic takilamadim bile acikcasi...
Aynen kuzum bende alayım o zaman o alez gibi yıkanabilir olandan kac tane aldinSık dişini canım çok az kaldı yavrularını kucağına alınca hepsi geçecek. Temizlik işinide hiç takma kafana biter inşallah bunlar küçük detaylar sen bebeklerine hazırlan. Bu arada alt açma örtüsü ile ilgili ben hem hazır olanlardan aldım hemde su geçirmez olanlardan aldım. Hazır olanlar bitince diğerine geçerim herhalde sürekli olarak almam. Sonuç itibariyle ikiside aynı işi görüyor.
Et bol.bol kuzum ben de kağıda yazacam isteyenler için tam doğuma girerken edecem bende cok dua istedim cnku bugünümüzü şükürler olsunSaol canım aynen sonlardayiz en büyük duam Allah isteyen herkese nasip etsin evladını kucağına almayı bizleri de bu günlere getirdi çok şükür sağlıkla kucağımıza alıp evimize dönelim inşallahherkes benden dua istiyor zaten hamilesin senin duan kabul olur bana dua et diye çocuk isteği dışında bile
Aaaa beni unuttunuz
27 de hepsi hazırdı canımmsen hep araya kayniyorsun can nasılsın hazırlıkların bitti mi ne durumda
Kasintiyla başım baya baya belada sut ve süt urunlerini kestik bakalim nolacak alerji yapaniliyormus onlar karnim kasılma gerilla kaşınma hepsi var kuzum akciğer gelişimi bekliyorum tamamlansın inşallah27 de hepsi hazırdı canımmvalla kuzum arada karnın bayağı altında bi şeyler oluyor kasılma mı değil mi bilmiyorum ki onun dışında iyi gibiyim pazartesi randevum var dayanırsam bakalım o güne kadar... sen nasılsın 33+5 artık benim 35 dolsaydı diyorum
Sanırım 35.haftadan sonra daha çok kilo alıyorlarmış ama tek olanlar ikizlerde de aynı durum söz konusu mu tam bilmiyorum canım sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil aldiririz kiloBen de aynı şekildeyim canım son 3 haftadır da az alıyorlar ama doktor daha iyi dedi doğum da zor olurmuş kuzum 2150 ye çok iyi demişti...
Evet süt ürünleri yapıyor kuzum inş düzelir benim de kaşınıyor ama çok değil... ciğer geliştirici vurdurmadı mı doktor sen benden 1 hafta öndesin sanırım bebek yoğun bakım hemşiresi kuzenim 35 i geçse küveze girmez dediii ama bilemiyorum kiKasintiyla başım baya baya belada sut ve süt urunlerini kestik bakalim nolacak alerji yapaniliyormus onlar karnim kasılma gerilla kaşınma hepsi var kuzum akciğer gelişimi bekliyorum tamamlansın inşallah
Çok şükür bugünumuze aynen canımEt bol.bol kuzum ben de kağıda yazacam isteyenler için tam doğuma girerken edecem bende cok dua istedim cnku bugünümüzü şükürler olsun
Yok canım ben de alır sanıyordum ikizlerde tam tersi az alıyolarmuş dediğin gibi sağlıklı olsunlar da büyürler allahın izniyleSanırım 35.haftadan sonra daha çok kilo alıyorlarmış ama tek olanlar ikizlerde de aynı durum söz konusu mu tam bilmiyorum canım sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil aldiririz kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?