- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.641
Ahhh ne güzel haber bu çok sevindim canım. Problemler çözülecek şeylerse hiç takılma prematüre bebekler çok güçlü oluyorlar çok hızlı büyüyüp hepsinin üstesinden gelecekler emin olCanım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh
Çok sevindim canım çok şükür kavuştunuzCanım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh
Canım gözün aydın Allahım birdaha ayırmasın Rabbim analı babalı büyütsün inşallahCanım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh
Gözün aydın çok sevindim ❤❤Canım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh
Çok şükür canım gözün aydın sağlıkla büyüsün yavruların inşallahCanım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh
Aynen aynen yat bol bol bebekler olunca yaparsınCanım inanır mısın benim de tam tersi çok tembel bi insandım normalde temizlik falan hiç sevmem hamile olduğumdan beri bi temizlik aşkı geldiama cidden hiç tehlikeye atmaya gerek yok kendimi anlamadım dediğin gibi rabbim nasip etmiş önlemimizi alalımmm
Bakayim bende o marka alayim o zaman kuzum teşekkür ederim sen nasılsın bu arada bebeklerin nasılCanım bana bir arkadaşım vermişti otomatik joie marka bebeklerimden bir tanesi için hiç ihtiyaç yok şimdilik ama birisi huysuz iki gündür onda sallanarak uyuyor. Yani bence özellikle tek bakacağın için ihtiyacın olabilir .
Amiiin canım benimAhhh ne güzel haber bu çok sevindim canım. Problemler çözülecek şeylerse hiç takılma prematüre bebekler çok güçlü oluyorlar çok hızlı büyüyüp hepsinin üstesinden gelecekler emin ol
İnşallah kuzum en kısa zamanda kavuşursun emen bebek çıkar diyorlarÇok sevindim canım çok şükür kavuştunuzRabbim bidaha ayrılık göstermesin inşallah. Darısı başıma inşallah bende üç gündür emziriyorum bakalım biz ne zaman taburcu olacağız
Canım gözün aydın Allahım birdaha ayırmasın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydın çok sevindim ❤❤
Çok şükür canım gözün aydın sağlıkla büyüsün yavruların inşallah
Maşallah canımmm.. benimkiler en son 2150 idi bakalım kaç olmuşlar doktorum da hep der kilo önemli değil gelişim önemli diye ama nedense insan çok minik olmalarını da istemiyorBugün kontrolümüz vardı nst de sancı çıkmayınca haftaya kontrole çağırdı yine 37.de alırız artık uzatmaya gerek yok dedi doktorum çok şükür iyi geldik bugünlere inşallah 37.haftayi da görürüzikisi de 2500 civarı kiloları kilolara çok takılma gelişimleri iyi dedi doktor
Gözünuz aydın rabbim bir daha ayirmasinAmiiin canım benim
İnşallah kuzum en kısa zamanda kavuşursun emen bebek çıkar diyorlar
Çok sağ olun kızlarDarısı başınıza hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
Gözünüz aydın olsun sağlıklı büyüsünler inşallahCanım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh
Canım joie birde ben alsaydım bagi dastana alacaktım. İkisinede bakabilirsin iki markada beğeniliyor. Bebeklerim iyi çok şükür teyzesi bacağında problem olan huysuz biraz o da olacak o kadar. Sen nasılsın son zamanların heyecan başlamıştırBakayim bende o marka alayim o zaman kuzum teşekkür ederim sen nasılsın bu arada bebeklerin nasıl
Ayy canım çok sevindimCanım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh
Canım gözün aydın olsun, Allah yanından ayırmasın bir daha kuzucuklarınıCanım biz pazar ptesi kızımı emzirmeye gittik oğlumu da getirdiler baktılar ikisi de emiyor taburcu olduk çok güzel bir duygu çok şükür çoookufak tefek sağlık problemlerimiz var prematüreden kaynaklı büyüdükçe geçebilecek şeyler diye umuyoruz allah dermansız dert vermesin telefonu hiç elime almadım hasret giderdik yavrularımla o yüzden okuyamadım yazılanları herkes iyidir inşallahh
Heyecan korku stres var kuzum bir yandan göbeğim kaşıntı başladı gece gündüz uyumuyorum kaşın kaşın ağrılar var bir yandan yardım eden yok ev temizleniyor ister istemez o da beni yoruyor bitse kurtulurdum temizlik işinden koltuk yikatiyorjm hali yikatiyorum hersey tertemiz olsun dedim bir daha ugrasmamak içinCanım joie birde ben alsaydım bagi dastana alacaktım. İkisinede bakabilirsin iki markada beğeniliyor. Bebeklerim iyi çok şükür teyzesi bacağında problem olan huysuz biraz o da olacak o kadar. Sen nasılsın son zamanların heyecan başlamıştır
Burda sizden görünce ben de biraz baktım ana kucağı ama tam nasıl kullanırım bilemedim. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Yani tek ana kucağı alıp biriyle ilgilenirken diğerini mi ana kucağında tutup sonra ikisini bir yatırıyor musunuz? Bebeklerim daha yanımda olmadığından bir türlü kafamda kuramadımCanım joie birde ben alsaydım bagi dastana alacaktım. İkisinede bakabilirsin iki markada beğeniliyor. Bebeklerim iyi çok şükür teyzesi bacağında problem olan huysuz biraz o da olacak o kadar. Sen nasılsın son zamanların heyecan başlamıştır
Dun ciktim canim sagol iyilesiyorum. Her gun yuregim agzimda bebeklere gidiyorum, bilgi alip bi 5dk goruyorum; bazen iyi oluyorlar bazen bi terslik oluyor insanin yuregi yerinden cikiyor, kendime hic takilamadim bile acikcasi...Inquisitive Kuzum nasil oldun, cıktın mi hastaneden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?