2022 ikiz annesi olacaklar

Ahhh ne güzel haber bu çok sevindim canım. Problemler çözülecek şeylerse hiç takılma prematüre bebekler çok güçlü oluyorlar çok hızlı büyüyüp hepsinin üstesinden gelecekler emin ol

Çok sevindim canım çok şükür kavuştunuz Rabbim bidaha ayrılık göstermesin inşallah. Darısı başıma inşallah bende üç gündür emziriyorum bakalım biz ne zaman taburcu olacağız

Canım gözün aydın Allahım birdaha ayırmasın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın çok sevindim ❤❤

Çok şükür canım gözün aydın sağlıkla büyüsün yavruların inşallah

Aynen aynen yat bol bol bebekler olunca yaparsın

Bakayim bende o marka alayim o zaman kuzum teşekkür ederim sen nasılsın bu arada bebeklerin nasıl

Ahhh ne güzel haber bu çok sevindim canım. Problemler çözülecek şeylerse hiç takılma prematüre bebekler çok güçlü oluyorlar çok hızlı büyüyüp hepsinin üstesinden gelecekler emin ol
Amiiin canım benim
Çok sevindim canım çok şükür kavuştunuz Rabbim bidaha ayrılık göstermesin inşallah. Darısı başıma inşallah bende üç gündür emziriyorum bakalım biz ne zaman taburcu olacağız
İnşallah kuzum en kısa zamanda kavuşursun emen bebek çıkar diyorlar
Canım gözün aydın Allahım birdaha ayırmasın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın çok sevindim ❤❤

Çok şükür canım gözün aydın sağlıkla büyüsün yavruların inşallah

Çok sağ olun kızlar Darısı başınıza hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım

Maşallah canımmm.. benimkiler en son 2150 idi bakalım kaç olmuşlar doktorum da hep der kilo önemli değil gelişim önemli diye ama nedense insan çok minik olmalarını da istemiyor tabii en önemlisi sağlıklı olmaları

Gözünüz aydın olsun sağlıklı büyüsünler inşallah

Bakayim bende o marka alayim o zaman kuzum teşekkür ederim sen nasılsın bu arada bebeklerin nasıl
Canım joie birde ben alsaydım bagi dastana alacaktım. İkisinede bakabilirsin iki markada beğeniliyor. Bebeklerim iyi çok şükür teyzesi bacağında problem olan huysuz biraz o da olacak o kadar. Sen nasılsın son zamanların heyecan başlamıştır

Ayy canım çok sevindim minik kuzular sonunda annelerine kavuştu ufak tefek sorunlar onlar büyüdükçe kaybolur hiç merak etme

Canım gözün aydın olsun, Allah yanından ayırmasın bir daha kuzucuklarını

Heyecan korku stres var kuzum bir yandan göbeğim kaşıntı başladı gece gündüz uyumuyorum kaşın kaşın ağrılar var bir yandan yardım eden yok ev temizleniyor ister istemez o da beni yoruyor bitse kurtulurdum temizlik işinden koltuk yikatiyorjm hali yikatiyorum hersey tertemiz olsun dedim bir daha ugrasmamak için

Kizlar alt acma bezi isini ne yaptınız ben hazır paket aldım kullan at olandan 10 tane ama su geçirmez olanlar kullanan var mı nasıl daha uygun gelicek galiba onlar

Burda sizden görünce ben de biraz baktım ana kucağı ama tam nasıl kullanırım bilemedim. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Yani tek ana kucağı alıp biriyle ilgilenirken diğerini mi ana kucağında tutup sonra ikisini bir yatırıyor musunuz? Bebeklerim daha yanımda olmadığından bir türlü kafamda kuramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…