- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.301
biz de bir kutu bulduk. gunde 8 kere yaklasik 30 cc ama bende sut falan yok maalesef duzenli icmiyolar mamayi araligi 3 saat tutmaya çaba harcıyorum küçük oldukları icin dahs sık daha az içmek istiyorlarCanım bende onu kullanıyorum ama bulamıyoruz hiçbir yerde sadece bir kutu bulabildikBirde günde kaç kere veriyorsun. Benim sütümde çok gelmedi bebeklerde küçük ememiyorlar
Bir tane kaplı bir tane kapsız alayım bende o zaman. Kendiye bakmıştım gözümden kaçmış stok yoktu belki de bende alayım bundanBen bunu almıştım LCW’dan üstü kaplı bikini gibi biraz sert duruyor sanki, rahat edilir mi bilemedim.
İç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Siyah U Yaka Düz Askılı Hamile Kuplu Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S26913Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Bir de Penti’den çok daha önce şunu almıştım (fotoğraftaki 2.sırada yer alan). Bunun içinde kap yok. Ama sütyeni de oradan aldığım için, sütyenin kapı atlete de oluyor.
Beden konusunda lily cok haklı. Normalde XS giyerken artık L filan alır oldum. Gerçi göğüslerden ziyade karın ve beden genişlemesinden.
Doktor banada öyle dedi canm emzir sonra 60 cc mama ver dedi yaptım bebeklerime fazla geldi burunlarından bile geldi kusunca bnde oyle yapmadım daha gündüz emziriyorum sık sık gece 2 defa 90 cc mama iki veya 1 defada sağılmış süt veriyorum 90 cc kusmuyorlar ozmn.Bu arada dogum yapan arkadaslarim bir beslenme saatinde bebislerinize kac cc mama veriyorsunuz ? Suan benim bebeklere dr 20 dk meme bazen 30 dk duruyorlar sonra mama dedi 60cc iciyorlar ancak geri kusuyorlar yataga yatirinca az vereyim dedim bu seferde araniyorlar uyumuyolar ne yapacagimi valla sasirdim kaldim
Anladim canim benim valla ben ilk basta oyle yaptim ancak kilo almadilar benim bebisler haftalari kucuk memede efor sarfediyormus suan bakalim 20 dk eger vermezse 30 dk memede sonra pesine hemen mama bugun kusmadilar cok sukur ins boyle boyle bir duzen olur hayirlisiyla diyorumDoktor banada öyle dedi canm emzir sonra 60 cc mama ver dedi yaptım bebeklerime fazla geldi burunlarından bile geldi kusunca bnde oyle yapmadım daha gündüz emziriyorum sık sık gece 2 defa 90 cc mama iki veya 1 defada sağılmış süt veriyorum 90 cc kusmuyorlar ozmn.
Aminnn teyzesi aminn hepimizinkine insMasallah masallah canim benim Rabbim saglik versin kuzularima
Rop muayenesinden hic korkma canlarini yakacak bise degil
Aslında çok gariptir bana dr artık dogsalar da sorun etme dedi hani tehlikeli dönemim bitti gibi dedi o günden beri yataktan normalde çıkamıyorum bir güzel dus aldırdı esim keselendim ve yemeklerimi yapmaya yavaş yavaş başladım otura otura rahatlık geldi bana kasılma var ama rahatım diye mi nedir azaldiBenim 1 aydır nerdeyse haftada bir kontroller daha iyi oldu valla aklım kalmıyorkaşıntı olsun kasılma sancı olmasın da artık herşeye razıyız sağlıkla getirelim dünyaya inşallah
Ayyy sorma kuzum artık tehlike atlatıldı gibi dedi bana şükürler olsun iyi bise dedi yani laf arasında o da bende rahatladım gibi azcık ama kabus gibi oldu cidden hayirla sağlıkla dogsunlar inşallahSenin o doktorun zaten kabus gibi. Nasıl doktor anlamadım ben. Burnundan getirdi senin hamileliğini
Oyyy çok güzelmiş canım ben de bakayımInşallah gidecek kötüyü cagirmayalim hiçevet ınstagramdan yaptırdım sd.tasarimlari diye bi sayfaydı hatta fotosunu da atayım fikir olur belki
Cikmaz sorun kuzum allahin izniyle cok erken dogmadilar ve uzun kalmadilar kuvozdeAminnn teyzesi aminn hepimizinkine insbirazcik karisik gidiyor beslenme duzenimiz ama ins oturacak dr en azindan 2 damlada olsa anne sutu gitse kar dedi mamaylada karin doyuruyoruz umarim haftaya kontrol var kilo almis olurlar aslinda rop muayenesi canlarini yakar diye de degil ins sorun cikmaz sorunsuz eve geliriz diye bekliyorum
Yaaaa sorma teyzeleri simdi biraz daha buyuduler boyle gozlerimin icine bakiyolar dunya benim oluyor 3 saatlik uykuyla ayaktayim ama onlar hatrina dayanabiliyorum ( tabi ilerde ne olurum bilmiyorum henuz pil bitmediCikmaz sorun kuzum allahin izniyle cok erken dogmadilar ve uzun kalmadilar kuvozde
Cok tatlilar demi minicik
Yarın kontrolümüz var bende çocuk doktoru ile konuşacağım başka bir marka önerseniz olmaz mı diye çünkü bizimkilerin haftasını tamamlamaya daha çok var ne yapacağız bilmiyorumbiz de bir kutu bulduk. gunde 8 kere yaklasik 30 cc ama bende sut falan yok maalesef duzenli icmiyolar mamayi araligi 3 saat tutmaya çaba harcıyorum küçük oldukları icin dahs sık daha az içmek istiyorlar
bugun miktari arttirdim biraz 2şer olcek hazırlıyorum bi tanesi nerdeyse bitiriyor oburi bir bucuk ölçekte kaliyor. anne sütü konusu benim kanayan yaram ya ayni senin gibi ilk gun hastanede emzirdim ama yetmez diye mama başladı doktor iyi ki başlamış çünkü bugun dinlenmis memelere sağım yaptim ve cikan miktar sadece 2-3 ml. ictigim suyun hoşafin maltananin haddi hesabi yok. bebekler hakli kuru memeyi emip napcaklar. insallah senin daha cok olur. son care eds deneyeceğimYarın kontrolümüz var bende çocuk doktoru ile konuşacağım başka bir marka önerseniz olmaz mı diye çünkü bizimkilerin haftasını tamamlamaya daha çok var ne yapacağız bilmiyorumBenim de sağdık makina ile öyle gelmeye başladı ama ilk gün hastanede emen bebekler artık biberon kolaylarına geldiği için emmiyorlar benim birisi düzenli içiyor ama bir tanesi aynı hepsini içmiyor falan aynen seninkiler gibi aldıkça veriyorum falan inşallah bir düzen oturtacağız çok canımı sıkıyor bu beslenme işi tecrübesizlik ne kadar zormuş
Ben bir de dependi 4-5 tane koydum çantayakizlar hastane tecrubemi yazayım. depend iki paket bitirmek uzereyim cok rahat bir ürün. hastanede hasts bezi bagladilar ondan epey tasti kenarlardan yatak defalarca degisti. ilk doğumumda bu kadar kanama olmamisti o yuzden pijama giymem problem degildi ama boyle sürekli tasip ust bas değişmek zorunda kalınca pijamayi çıkarmak icin egilmek giymeye ugrasmak zor oldu. depend de kulot oldugu icin onu giymek icin de pijama altini çıkarıp tekrar giymek gerekiyor. sezaryende gecelik daha mantikli yani
Sorma ya bende beslenme konusunda sıkıntı yaşayacağım hiç aklıma gelmemişti. En son bugün olduğu kadar ne yapayım mama ile büyürler en kötü diye kızdım kendime üç gündür dert oldu bana bakalım şuan tek derdim yarın kilo kaybı olmamış olsunda zamanla öyle böyle bir düzen oturturuz herhaldebugun miktari arttirdim biraz 2şer olcek hazırlıyorum bi tanesi nerdeyse bitiriyor oburi bir bucuk ölçekte kaliyor. anne sütü konusu benim kanayan yaram ya ayni senin gibi ilk gun hastanede emzirdim ama yetmez diye mama başladı doktor iyi ki başlamış çünkü bugun dinlenmis memelere sağım yaptim ve cikan miktar sadece 2-3 ml. ictigim suyun hoşafin maltananin haddi hesabi yok. bebekler hakli kuru memeyi emip napcaklar. insallah senin daha cok olur. son care eds deneyeceğim
Aynı şeyleri bende yaşadım gerçekten depend çok işimi gördü hatta şuan evde bile onunla devam ediyorum.kizlar hastane tecrubemi yazayım. depend iki paket bitirmek uzereyim cok rahat bir ürün. hastanede hasts bezi bagladilar ondan epey tasti kenarlardan yatak defalarca degisti. ilk doğumumda bu kadar kanama olmamisti o yuzden pijama giymem problem degildi ama boyle sürekli tasip ust bas değişmek zorunda kalınca pijamayi çıkarmak icin egilmek giymeye ugrasmak zor oldu. depend de kulot oldugu icin onu giymek icin de pijama altini çıkarıp tekrar giymek gerekiyor. sezaryende gecelik daha mantikli yani
Ben de evde bile dependle devam ettim çok rahat gerçekten kilotla pedle olduğu gibi ay dikişime geldi ay kenarlardan sızdı etraf battı derdi yokAynı şeyleri bende yaşadım gerçekten depend çok işimi gördü hatta şuan evde bile onunla devam ediyorum.
Annelik dunyanin en zor ve en guzel işiYaaaa sorma teyzeleri simdi biraz daha buyuduler boyle gozlerimin icine bakiyolar dunya benim oluyor 3 saatlik uykuyla ayaktayim ama onlar hatrina dayanabiliyorum ( tabi ilerde ne olurum bilmiyorum henuz pil bitmedi) hayirlisiyla ins guzel haberler alalim ins bu arada senin yaramazlarin bir yas gunu oldumu ne zaman kuzularin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?