2022 ikiz annesi olacaklar

Canım bende onu kullanıyorum ama bulamıyoruz hiçbir yerde sadece bir kutu bulabildik Birde günde kaç kere veriyorsun. Benim sütümde çok gelmedi bebeklerde küçük ememiyorlar
biz de bir kutu bulduk. gunde 8 kere yaklasik 30 cc ama bende sut falan yok maalesef duzenli icmiyolar mamayi araligi 3 saat tutmaya çaba harcıyorum küçük oldukları icin dahs sık daha az içmek istiyorlar

Bir tane kaplı bir tane kapsız alayım bende o zaman. Kendiye bakmıştım gözümden kaçmış stok yoktu belki de bende alayım bundan O aldığınız sutyenden almıştım bende ama beden seçimini asla tutturamadım büyük geldi olmadi bi türlü. Bu arada düşünün doğumdan sonra göbeğin gideceğine kendimi nasıl insandirdiysam tek derdim göğüs kalmış

Doktor banada öyle dedi canm emzir sonra 60 cc mama ver dedi yaptım bebeklerime fazla geldi burunlarından bile geldi kusunca bnde oyle yapmadım daha gündüz emziriyorum sık sık gece 2 defa 90 cc mama iki veya 1 defada sağılmış süt veriyorum 90 cc kusmuyorlar ozmn.

Anladim canim benim valla ben ilk basta oyle yaptim ancak kilo almadilar benim bebisler haftalari kucuk memede efor sarfediyormus suan bakalim 20 dk eger vermezse 30 dk memede sonra pesine hemen mama bugun kusmadilar cok sukur ins boyle boyle bir duzen olur hayirlisiyla diyorum

Masallah masallah canim benim Rabbim saglik versin kuzularima
Rop muayenesinden hic korkma canlarini yakacak bise degil
Aminnn teyzesi aminn hepimizinkine ins birazcik karisik gidiyor beslenme duzenimiz ama ins oturacak dr en azindan 2 damlada olsa anne sutu gitse kar dedi mamaylada karin doyuruyoruz umarim haftaya kontrol var kilo almis olurlar aslinda rop muayenesi canlarini yakar diye de degil ins sorun cikmaz sorunsuz eve geliriz diye bekliyorum

Benim 1 aydır nerdeyse haftada bir kontroller daha iyi oldu valla aklım kalmıyor kaşıntı olsun kasılma sancı olmasın da artık herşeye razıyız sağlıkla getirelim dünyaya inşallah
Aslında çok gariptir bana dr artık dogsalar da sorun etme dedi hani tehlikeli dönemim bitti gibi dedi o günden beri yataktan normalde çıkamıyorum bir güzel dus aldırdı esim keselendim ve yemeklerimi yapmaya yavaş yavaş başladım otura otura rahatlık geldi bana kasılma var ama rahatım diye mi nedir azaldi

Senin o doktorun zaten kabus gibi. Nasıl doktor anlamadım ben. Burnundan getirdi senin hamileliğini
Ayyy sorma kuzum artık tehlike atlatıldı gibi dedi bana şükürler olsun iyi bise dedi yani laf arasında o da bende rahatladım gibi azcık ama kabus gibi oldu cidden hayirla sağlıkla dogsunlar inşallah

Cikmaz sorun kuzum allahin izniyle cok erken dogmadilar ve uzun kalmadilar kuvozde
Cok tatlilar demi minicik

Cikmaz sorun kuzum allahin izniyle cok erken dogmadilar ve uzun kalmadilar kuvozde
Cok tatlilar demi minicik
Yaaaa sorma teyzeleri simdi biraz daha buyuduler boyle gozlerimin icine bakiyolar dunya benim oluyor 3 saatlik uykuyla ayaktayim ama onlar hatrina dayanabiliyorum ( tabi ilerde ne olurum bilmiyorum henuz pil bitmedi ) hayirlisiyla ins guzel haberler alalim ins bu arada senin yaramazlarin bir yas gunu oldumu ne zaman kuzularin

biz de bir kutu bulduk. gunde 8 kere yaklasik 30 cc ama bende sut falan yok maalesef duzenli icmiyolar mamayi araligi 3 saat tutmaya çaba harcıyorum küçük oldukları icin dahs sık daha az içmek istiyorlar
Yarın kontrolümüz var bende çocuk doktoru ile konuşacağım başka bir marka önerseniz olmaz mı diye çünkü bizimkilerin haftasını tamamlamaya daha çok var ne yapacağız bilmiyorum Benim de sağdık makina ile öyle gelmeye başladı ama ilk gün hastanede emen bebekler artık biberon kolaylarına geldiği için emmiyorlar benim birisi düzenli içiyor ama bir tanesi aynı hepsini içmiyor falan aynen seninkiler gibi aldıkça veriyorum falan inşallah bir düzen oturtacağız çok canımı sıkıyor bu beslenme işi tecrübesizlik ne kadar zormuş

bugun miktari arttirdim biraz 2şer olcek hazırlıyorum bi tanesi nerdeyse bitiriyor oburi bir bucuk ölçekte kaliyor. anne sütü konusu benim kanayan yaram ya ayni senin gibi ilk gun hastanede emzirdim ama yetmez diye mama başladı doktor iyi ki başlamış çünkü bugun dinlenmis memelere sağım yaptim ve cikan miktar sadece 2-3 ml. ictigim suyun hoşafin maltananin haddi hesabi yok. bebekler hakli kuru memeyi emip napcaklar. insallah senin daha cok olur. son care eds deneyeceğim

kizlar hastane tecrubemi yazayım. depend iki paket bitirmek uzereyim cok rahat bir ürün. hastanede hasts bezi bagladilar ondan epey tasti kenarlardan yatak defalarca degisti. ilk doğumumda bu kadar kanama olmamisti o yuzden pijama giymem problem degildi ama boyle sürekli tasip ust bas değişmek zorunda kalınca pijamayi çıkarmak icin egilmek giymeye ugrasmak zor oldu. depend de kulot oldugu icin onu giymek icin de pijama altini çıkarıp tekrar giymek gerekiyor. sezaryende gecelik daha mantikli yani

emzirme atleti sutyeni falan hic giymedim goguslerim komple açıktı. onden dugmeli pijamam vardi birisi gelince kapattim o kadar. ilk emzirmelerde memeyi tutturmak zahmetli oluyo ugrasiliyor kenarda duran kumaşlar iyice geriyor insani bence. iki tane bebek oldugu icin ve kucuk olup yorulduklari icin nerdeyse 20 dk-30 dkda bir acmak zorunda kalıyorsunuz uzun sure de uğraşıyorsunuz

Ben bir de dependi 4-5 tane koydum çantaya o zaman bir paket koyayım bende

Bu gün kontrolümüz vardı
Bebişler 520 gr olmuş

Rahim ağzı uzunluğu 38cm

Maşallah iyi toparlanmışlar dedi, kan ilacını mutlaka kullan dedi.

Yürürken belinin ağrıması normal rahim büyüdüğü için baskı yapıyor dedi

62 kg hamile kaldım 72 kg olmuşum kilon iyi sadece hamur işini ve abur cubur kesmelisin dedi

Rahatsızlığım olmazsa sonraki kontrol 10 mart'ta

Sorma ya bende beslenme konusunda sıkıntı yaşayacağım hiç aklıma gelmemişti. En son bugün olduğu kadar ne yapayım mama ile büyürler en kötü diye kızdım kendime üç gündür dert oldu bana bakalım şuan tek derdim yarın kilo kaybı olmamış olsunda zamanla öyle böyle bir düzen oturturuz herhalde

Aynı şeyleri bende yaşadım gerçekten depend çok işimi gördü hatta şuan evde bile onunla devam ediyorum.

Aynı şeyleri bende yaşadım gerçekten depend çok işimi gördü hatta şuan evde bile onunla devam ediyorum.
Ben de evde bile dependle devam ettim çok rahat gerçekten kilotla pedle olduğu gibi ay dikişime geldi ay kenarlardan sızdı etraf battı derdi yok

Annelik dunyanin en zor ve en guzel işi pilin hiiic bitmez bir gulusleri sarj eder hele anne desinler de bak sen
Evet dundu teyzesi yas gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…