2022 ikiz annesi olacaklar

O zaman bende emzirme atleti alayım onu almamıştım. Dikkat etmem gereken bi özelliği falan var mı acaba trendyoldan baktım biraz ama hepsi aynı gibi geldi korse herkes önemli diyor toparlanma bakımından ama hemen bende takabilir miyim bilmiyorum o sıkıntıya gelebilir miyim lohusa halimle

Kapi süsü çikolata yada lqhusa takimi inan hiç bise düşünmedim kuzum sadece sağlıkla hayirla doğurma derdindeyim zaten hastane de kimse olmayacak
Bunlarda farklı güzel tecrübeler insan yaşamak istiyor herkes elbette önce hayırlı doğum istiyor. Şahsen ben bir daha hamilelik düşünmediğim için bu tarz şeyleri de yapmak istiyorum güzel hatırlamak istiyorum. Tabi bir tarafım hep endişeli korkulu

Bedenini büyük al canım yani normal sütyen bedeninden 3 beden büyük aldım ben anca oldu toparlanmayı hallederiz bi ara

Aynı ben de senin gibiyim canım çocuklarıma da bana da hatıra kalsın istiyorum Fotoğrafçıyla falan da anlaştım, her şey yolunda giderse tabi inşallah Kapı süsünü sen nerden yaptırdın canım İnstagram mı?

Bedenini büyük al canım yani normal sütyen bedeninden 3 beden büyük aldım ben anca oldu toparlanmayı hallederiz bi ara
Oo baya büyük almak lazimmis tamamdır zaten göğüslerim aşırı şişti, napalim toparlanmaya çalışırız baktık olmuyor dışardan yardımla toparlanırız

Inşallah gidecek kötüyü cagirmayalim hiç evet ınstagramdan yaptırdım sd.tasarimlari diye bi sayfaydı hatta fotosunu da atayım fikir olur belki

Eklentiler

• 20220216_232923.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 70
Masallah masallah canim benim Rabbim saglik versin kuzularima
Rop muayenesinden hic korkma canlarini yakacak bise degil

Çoğunu atlattık diyorum iyi yönünden bakmaya çalışıyorum bende kaç kilo aldın toplamda sen ben 10 u gördüm korkuyorum hızlı gittiğim için bi 36 ları görürsek mükemmel
Bende 10 kilo aldım canım hareketsizlikten doktorum kızıp duruyor daha bundan sonra bebişler kilo almaya başlıcakmış

Iste o endişe bende hep ağır basıyor bebegim yani korku çok var zaten dr saolsun baya korkutuyor beni ablamda bugun doğumunu hatırlattı bana tam bir kabustu bnm kafa gitti yani

Bugun gittim kuzum ben kontroller haftada 1 e düştü işte artık nolur ne biter bilmiyorum karnim kaşınıyor hemde çok
Benim 1 aydır nerdeyse haftada bir kontroller daha iyi oldu valla aklım kalmıyor kaşıntı olsun kasılma sancı olmasın da artık herşeye razıyız sağlıkla getirelim dünyaya inşallah

Kizlar araştırdiniz mi hippiyi peki tavsiye üzerine mi aldiniz bende mama konusunda hic bilgim yok çocuk dr mu marka söylüyor nasil oluyor
Bana doktorumuz hip aptamil sma bunlar iyi demişti hipp de hep içerik olarak en temiz diye duydum onu kullanıyordum ama degsitrcem bebeklerime iyi gelmedi.

Bende 10 kilo aldım canım hareketsizlikten doktorum kızıp duruyor daha bundan sonra bebişler kilo almaya başlıcakmış
Benimde öyle kanama falan vardı başlarda yürüyüş yapmayı çok istedim ama yasakladı doktorum birde evden çalışıyorum ben böyle olunca kilo aldım Allah verirken yardımcımız olsun

Oo baya büyük almak lazimmis tamamdır zaten göğüslerim aşırı şişti, napalim toparlanmaya çalışırız baktık olmuyor dışardan yardımla toparlanırız
Ben bunu almıştım LCW’dan üstü kaplı bikini gibi biraz sert duruyor sanki, rahat edilir mi bilemedim.

Bir de Penti’den çok daha önce şunu almıştım (fotoğraftaki 2.sırada yer alan). Bunun içinde kap yok. Ama sütyeni de oradan aldığım için, sütyenin kapı atlete de oluyor.

Beden konusunda lily cok haklı. Normalde XS giyerken artık L filan alır oldum. Gerçi göğüslerden ziyade karın ve beden genişlemesinden.

Eklentiler

• AB58EEDA-58D5-4EFF-8AA1-ADC58F8A8D8E.jpeg
    163 KB · Görüntüleme: 51
Sagol canm.ben anlayamadım sadece ölçümden belli oldu cunku cok su icen biriydim zateb hala da iciyrm
Ben de ondan çekiniyorum, biraz fazla su içiyorum. Normalde de su kurbağası olarak dolaşırdım, şimdi günde 4lt su içmezsem rüyamda oruç tutuyormuşum da susamışım gibi uyanıyorum hararet içinde. Şeker yüklemesinde birşey çıkmamıştı. Ama ben biraz kendimi takibe alayım bakayım vücudun farklı tepkisi olacak mı hiç. Çok teşekkürler cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…