- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.281
O zaman bende emzirme atleti alayım onu almamıştım. Dikkat etmem gereken bi özelliği falan var mı acaba trendyoldan baktım biraz ama hepsi aynı gibi geldiC Cerenace G grun Ben henüz sadece sağım yapabiliyorum ama emzirme atleti (ya da eviniz sıcaksa emzirme sütyeni de olabilir) benim çok işime yaradı hatta 2 atlet almıştım birkaç tane de sütyen almayı düşünüyorum çok sevdimsık sık sağdığım için her defasında uğraşmıyorum açıp kapatması çok kolay oluyor. Korseyi de bana doktorum ameliyattan sonra 6.günde kullanmaya başlayabilirsin dedi ama cırtcırtlı ameliyat korselerinden olacakmjş yaranın üstüne gelmeyecek oturup kalkmana destek olurdedi ben aldım ama takamadım biraz ağrım pldu 10.günde tekrar deneyeceğim.
Bunlarda farklı güzel tecrübeler insan yaşamak istiyorKapi süsü çikolata yada lqhusa takimi inan hiç bise düşünmedim kuzum sadece sağlıkla hayirla doğurma derdindeyim zaten hastane de kimse olmayacak
Bedenini büyük al canım yani normal sütyen bedeninden 3 beden büyük aldım ben anca oldu toparlanmayı hallederiz bi araO zaman bende emzirme atleti alayım onu almamıştım. Dikkat etmem gereken bi özelliği falan var mı acaba trendyoldan baktım biraz ama hepsi aynı gibi geldikorse herkes önemli diyor toparlanma bakımından ama hemen bende takabilir miyim bilmiyorum o sıkıntıya gelebilir miyim lohusa halimle
Aynı ben de senin gibiyim canım çocuklarıma da bana da hatıra kalsın istiyorumBunlarda farklı güzel tecrübeler insan yaşamak istiyorherkes elbette önce hayırlı doğum istiyor. Şahsen ben bir daha hamilelik düşünmediğim için bu tarz şeyleri de yapmak istiyorum güzel hatırlamak istiyorum. Tabi bir tarafım hep endişeli korkulu
Oo baya büyük almak lazimmis tamamdır zaten göğüslerim aşırı şişti, napalim toparlanmaya çalışırız baktık olmuyor dışardan yardımla toparlanırızBedenini büyük al canım yani normal sütyen bedeninden 3 beden büyük aldım ben anca oldu toparlanmayı hallederiz bi ara
Inşallah gidecek kötüyü cagirmayalim hiçAynı ben de senin gibiyim canım çocuklarıma da bana da hatıra kalsın istiyorumFotoğrafçıyla falan da anlaştım, her şey yolunda giderse tabi inşallah Kapı süsünü sen nerden yaptırdın canım İnstagram mı?
Sagol canm.ben anlayamadım sadece ölçümden belli oldu cunku cok su icen biriydim zateb hala da iciyrmBununla geçmiş olsunpankekk .
Peki bu şeker yükselmesini nasıl anlıyorsunuz? Sadece ölçüm yaparak mı yoksa vücut tepkilerinden anlaşılıyor mu?pankekk @Pembe Lotus
Ayy bayıldimmInşallah gidecek kötüyü cagirmayalim hiçevet ınstagramdan yaptırdım sd.tasarimlari diye bi sayfaydı hatta fotosunu da atayım fikir olur belki
Masallah masallah canim benim Rabbim saglik versin kuzularimaBende durum guncellemesi yapayim guzel annelerimebebisler cok sukur kilo almis cok sevindim simdi memede durmada suremiz artti 20 dk ama benim kuzular 15 dk sonra yoruluyor ama memeden cikarmiyorum kokumu alsinlar diye sonra tabi gene mama takviyesi artik ins oyle oyle sut artik meme emme sureleri uzayacak hayirlisiyla
Dun ayni zamanda noroloji randevumuz vardi beyin ult birsey yok ama 3 ay sonra tekrar dedi belli olmaz kucuk dogduklari icin kizimda kasilma varmis yarin fizik tedavj dr gorusecegim ins egzersiz verecekmis yaptikca duzelir dedi dr suan icin dedi bebekler yasitlari gibi hareket kaslari yok dediler erken dogduklari icin kontrol altinda olacaklarmis duzene giren kadar sirada rop muayanesi ve kardiyoloji var ins onlar iyi gecer erken dogum ikiz riski hep ama allah onlara can sagligi versin ins nr diyelim hayirlisiyla saglikla buyusunler bebislerimiz insMasalim01
Bende 10 kilo aldım canım hareketsizlikten doktorum kızıp duruyorÇoğunu atlattık diyorum iyi yönünden bakmaya çalışıyorum bende kaç kilo aldın toplamda sen ben 10 u gördüm korkuyorum hızlı gittiğim içinbi 36 ları görürsek mükemmel
Iste o endişe bende hep ağır basıyor bebegim yani korku çok var zaten dr saolsun baya korkutuyor beni ablamda bugun doğumunu hatırlattı bana tam bir kabustu bnm kafa gitti yaniBunlarda farklı güzel tecrübeler insan yaşamak istiyorherkes elbette önce hayırlı doğum istiyor. Şahsen ben bir daha hamilelik düşünmediğim için bu tarz şeyleri de yapmak istiyorum güzel hatırlamak istiyorum. Tabi bir tarafım hep endişeli korkulu
Benim 1 aydır nerdeyse haftada bir kontroller daha iyi oldu valla aklım kalmıyorBugun gittim kuzum ben kontroller haftada 1 e düştü işte artık nolur ne biter bilmiyorum karnim kaşınıyor hemde çok
Hipp te 2. Kutum canm bnmde 2 gündür bebeklerim kaka yaparken çok ıkınıyorlar agliyorlar galiba kabız yaptı bnmkileri sma alıp onu deneyeceğim birdeBen de şimdi hipp aldım:) aptamil almıştı eşim dün verdik gaz yaptı umarım bu yapmaz
Bana doktorumuz hip aptamil sma bunlar iyi demişti hipp de hep içerik olarak en temiz diye duydum onu kullanıyordum ama degsitrcem bebeklerime iyi gelmedi.Kizlar araştırdiniz mi hippiyi peki tavsiye üzerine mi aldiniz bende mama konusunda hic bilgim yok çocuk dr mu marka söylüyor nasil oluyor
Benimde öyle kanama falan vardı başlarda yürüyüş yapmayı çok istedim ama yasakladı doktorum birde evden çalışıyorum ben böyle olunca kilo aldımBende 10 kilo aldım canım hareketsizlikten doktorum kızıp duruyordaha bundan sonra bebişler kilo almaya başlıcakmış
Kuzucum çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun inşallah ❣❣Ayy bayıldimmçok guzel olmuş saglikla kullansinlar annesi❤
Senin o doktorun zaten kabus gibi. Nasıl doktor anlamadım ben. Burnundan getirdi senin hamileliğiniIste o endişe bende hep ağır basıyor bebegim yani korku çok var zaten dr saolsun baya korkutuyor beni ablamda bugun doğumunu hatırlattı bana tam bir kabustu bnm kafa gitti yani
Ben bunu almıştım LCW’dan üstü kaplı bikini gibi biraz sert duruyor sanki, rahat edilir mi bilemedim.Oo baya büyük almak lazimmis tamamdır zaten göğüslerim aşırı şişti, napalim toparlanmaya çalışırız baktık olmuyor dışardan yardımla toparlanırız
Bunların bir kısmı da ödem gibi geliyor banaBenimde öyle kanama falan vardı başlarda yürüyüş yapmayı çok istedim ama yasakladı doktorum birde evden çalışıyorum ben böyle olunca kilo aldımAllah verirken yardımcımız olsun
Ben de ondan çekiniyorum, biraz fazla su içiyorum. Normalde de su kurbağası olarak dolaşırdım, şimdi günde 4lt su içmezsem rüyamda oruç tutuyormuşum da susamışım gibi uyanıyorum hararet içinde. Şeker yüklemesinde birşey çıkmamıştı. Ama ben biraz kendimi takibe alayım bakayım vücudun farklı tepkisi olacak mı hiç. Çok teşekkürler cevap içinSagol canm.ben anlayamadım sadece ölçümden belli oldu cunku cok su icen biriydim zateb hala da iciyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?