2022 ikiz annesi olacaklar

Direk çiğ olarak bi tane tüketiyordum bende közleme daha mı iyi acaba
Bilmem ki kuzum ben kahvaltıda 2 yumurta 1 koz biber yiyorum iyi geldiğine inanıyorum c vitamini sonuçta diye hasta olduğum dönem kabus gibiydi ama dediğim gibi sarımsak bol bol yedim mesela firinda pişirip yada corbalarimda

Aynen benim doktor da aynı kafada ciğer geliştirici konusunda. Ama yat dinlen demiyor bir tek

Aynen kuzum erken dogduklarindam dolayi ne yapalim iyi olsunlarda hayirlisiyla bugunlerdr geride kalacak ins gerci fizik tedavi dr kasilma falan yok dedi bariz ama genede hareket gosterdi iyi olur gelisimlerini saglar dedi bakalim ins oylr olur
Firsat buldukca yapiyorum canim iste bir aglayip sustur derken digeri basliyor pek vakit yok gunde bir kere yapsam bana yetiyor aslinda ins o sorunlar olmaz da sorunsuz bebislerimiz guzel guzel buyurler ins

Kuzum bu durumu bende ilk kez duydum hatta basta bir uygulamadik kilo almadilar sonra dr dedigini yapinca aldilar cok kucuk olduklarindan tutma yapamiyormar hemen yoruluyorlar ve nefes nefese kaliyorlar ondan canim benim ama kilo aldikca gun ilerledikce duzeliyor durum tam anne karnindaki gun dolunca hersey duzelir dedi dr suan dunyadalar diye bunlari buyuk gorme suan anne karninda olacak bebekler dedi oyle canim benim
Benide almislardi ama covid olunca yarida kesildi senide alirlar aynen cikmadan bilgide verirler hayirlisiyla rayina oturur duzelir hersey ins guzel guzel bebislerimizi buyuturuz ins

Kızlar arada nisan annelerine, mart annelerine göz atıyorum hep alışveriş falan konuşuluyor maşallah biz gün yüzü göremedik ki alışverişi konuşalım benim bir sorum olacak tecrübeli annelere emzirme atleti gerekli bisey mi? Ve emzirme sütyeni ben penti aldım ama o kapsız dışarıda falan takilmaz. Ne alayim nasıl alayım bana bi yol gösterir misiniz

Bu arada dogum yapan arkadaslarim bir beslenme saatinde bebislerinize kac cc mama veriyorsunuz ? Suan benim bebeklere dr 20 dk meme bazen 30 dk duruyorlar sonra mama dedi 60cc iciyorlar ancak geri kusuyorlar yataga yatirinca az vereyim dedim bu seferde araniyorlar uyumuyolar ne yapacagimi valla sasirdim kaldim

Çok haklısın canım ben de çikolata, kapı süsü falan bile hala yaptıramadım soracaktım grupta soramadım da

Çok haklısın canım ben de çikolata, kapı süsü falan bile hala yaptıramadım soracaktım grupta soramadım da
Evet bende sorayim biraz grubun da havası değişsin dedim kuzum. Bende kapı susunu yeni siparis verdim ama digerlerini yaptırmadım henüz bakıyorum bir taraftan korkuyorum değişik bir ruh hali, muhtemelen herkes öyle

Ben de yeni annelerimize bunu soracaktım. Bir de kafamdaki soru işareti korse. Hangi korseyi almalıyız ve ne zaman kullanmalıyız. Bugün denk gelen bu ebe, emzirme atletini önermiş kış doğumu diye sanırım. Korseyi de sezaryandan sonra 3.gün kullanılmalı diyor. Hem korse hem de korseli çamaşır olarak.

Valla kuzum benim doktorum öyle konuşan bi tip değil seninki bayağı iyiymiş.. ama o gazı ben kendime veriyorum baştan beri ben hep mart ortası doğuracağım diyorum çevremde herkes ocak bitsin yeter diyorlardı ama ben hep içten içe mart ortası dedim bakalım telkinler işe yarayacak mı

Bilemedim dikişler acımaz mi acaba ki bunu sanırım doktora sormak lazım kaçıncı gün takabiliriz diye

C Cerenace G grun Ben henüz sadece sağım yapabiliyorum ama emzirme atleti (ya da eviniz sıcaksa emzirme sütyeni de olabilir) benim çok işime yaradı hatta 2 atlet almıştım birkaç tane de sütyen almayı düşünüyorum çok sevdim sık sık sağdığım için her defasında uğraşmıyorum açıp kapatması çok kolay oluyor. Korseyi de bana doktorum ameliyattan sonra 6.günde kullanmaya başlayabilirsin dedi ama cırtcırtlı ameliyat korselerinden olacakmjş yaranın üstüne gelmeyecek oturup kalkmana destek olurdedi ben aldım ama takamadım biraz ağrım pldu 10.günde tekrar deneyeceğim.

Kızlar benim de aklıma bir süredir sezeryandan sonra verilen antibiyotik takılıyor ya süt sağıyorum ben ama enfeksiyon için doktor bi ilaç da vermiş onun çok zararı oluyo mudur acaba size de vermişler miydi enfeksiyon için bir şeyler

Evet bende sorayim biraz grubun da havası değişsin dedim kuzum. Bende kapı susunu yeni siparis verdim ama digerlerini yaptırmadım henüz bakıyorum bir taraftan korkuyorum değişik bir ruh hali, muhtemelen herkes öyle
Kapi süsü çikolata yada lqhusa takimi inan hiç bise düşünmedim kuzum sadece sağlıkla hayirla doğurma derdindeyim zaten hastane de kimse olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…