2022 ikiz annesi olacaklar

gecmis olsun hicbir şeyleri yoktur insallah. sen pek de erken doğurmadın aslinda niye bunca inceleme yapıyorlar. tek basina mi bakıyorsun
Yalnız değilim. Iki ayrı doktora gittik ikisi de aynı şeyleri istedi rutin kontrol dediler . Bebeklerde görülen bir sorun yok çünkü bilmiyorum yarın olsun bakalım bitsin bu mr mevzusu

Progesteronlari keselim dediler bana da. Daha önce de devletteki doktorum proluton depot iğneyi kesmeyi teklif etmişti ama özeldeki perinatolog da bu kadar progesteron ile ağrıların oluyor, 3gunde 1igneye devam et demişti. Artik son ayım diye özele gitmeyi biraktim. Şimdi üni hastanesindeki doktorum yine hem depot iğneyi komple keselim hem de progestan fitilleri azaltalim diyor. Rahim ağzım pıt diye kısalır korkusu yaşıyorum. En güzeli yavaş yavaş azaltarak birakmak.

Magnezyumun ne zarari var ki sonuna kadar kullanilsa olmuyor muymuş? Yeterli magnezyumu doğal yolla alabildigimizi hiç düşünmüyorum.

Ayyy canim icim rahat etti. Dedim acaba erken dogum belirtisi mi, kafayi yemek uzereydim.
Karnimda gerginlik var cunku. Annem de kızım ikiz hamilesin normal diyor. Kasilma vs olsa sikintu diyor.
Benimde hep çok sertti hala öyle. Sağlık ocağındaki ebe sirt ustu uzan oyle dokun demişti. Öyle yapınca yumusuyordu bi dene sende istersen. Ama kendi doktoruma sert dediğimde hiç umursamadı bir yere toplanma olmadıkça o sertlik benim için bisey ifade etmez demişti.

Daha çocuklar doğmadan deneyim sahibi olmadan bana bile tek bebek bakmak çok kolay olurmuş gibi geliyor Düzenlerinin olması ne güzel o işi biraz daha kolaylaştırır. Bu arada çok sağol canım herkes sağlıkla alsın yavrularını kucağına

Bizleri gördükçe çantaları falan arabana koyman çok normal ilaçları niye bu kadar erken kesiyor yahu ben daha bugün bıraktım hatta magnezyum ve vitamini bugünde mi içsem diye düşünüyorum.

Pazartesinin şansli anneleri NasilYarDiyeyim ve Nameless Warrior , son gununuz, yavrulara kavusmaya hazir misiniz? Insallah hersey yolunda gider, bizi habersiz birakmayin olur mu :)
Bugünüde doğurmadan atlatırsam yarına hazırım ben inşallah kavuşabilirim yavrularıma alıp evime gelirim şuan onun stresi var kuvöze girecekler mi girmeyecekler mi diye kendime gelir gelmez yazarım inşallah. Sizlerde bizim için dualarınızı eksik etmeyin

Benimde dün kontrolüm vardı şükür ki sancılar gecmis 34e kadar sıkı takip edeceğiz dedi adalat, duphaston, pruloton hepsi devam. 34de keseceğiz hepsini gelmek istedikleri zaman gelsinler dedi. Bende dün herşeyimi hazırladım derin bir oh çektim. Benim pusetlerim araba ile uyumlu değil ona hiç dikkat etmemişim. Bugünde araba koltuğu alıp bitireceğim inşallah

Girmeyecekler inşallah , evrene güzel mesajlar gönderelim güzel olsun. Yarın bize kızlar bebeklerimi emziriyorum yazacaksın inşallah dualarımız seninle, Allah yardımcınız olsun

Bizleri gördükçe çantaları falan arabana koyman çok normal ilaçları niye bu kadar erken kesiyor yahu ben daha bugün bıraktım hatta magnezyum ve vitamini bugünde mi içsem diye düşünüyorum.
Benim araba ön bahcede bosta duruyor, acil birsey olsa kendim surmem bile gerekebilir. İlk dogumuma da 38+0'da acilen kendim gitmem gerekmisti yanimda ne canta ne birsey. Bu sefer hazir olsun istedim, ne olur ne olmaz )

Multivitamin devam, kalsiyum devam, D vitamini devam. Magnezyumun en buyuk iki yarari 31.haftaya kadar kullanildiginda serebral palsi riskini azaltmasi bir de preeklampsi halinde bebekteki baskiyi azaltmasi. Sanci, kasilma, acilma henuz yok bende; doktor bir gece ansizin dogum baslasin mi istiyor ben de anlamadim. Bi 34 dolsaydi bari, ciger gelisimi bitseydi diyor icimdeki ses, 3 doktorum da ciger gelistirici vrmama taraftari, o yuzden biraz duymazdan gelecegim

Bana da doktor ayni seyi soyledi. Tas gibi bir yerde birikmesi var mi dedi. Yok dedim. Mideme dogru bir sertlik var sadece dedim. Önemsemedi sanki.

Ben kullandığım dönem asiri iştahsızlık yapti kuzum bnde bulantı yapti ve el ayaklarımda ödem oldu yandi resmen

Insallah girmeyecekler haftan ccok güzel canm bnm

progestan proluton 32 lerde kestim sanirim pihtilasma varis vs muhabbetine. magnezyum için hicbisey soylemedi doktorum. hala daha kullaniyorum. kullanmayinca baya kasilmam oluyo zaten ayrica her yerim ağrıyip uyusuyo sonuna kadar kullanmak zararli mi ki acaba

Pazartesinin şansli anneleri NasilYarDiyeyim ve Nameless Warrior , son gununuz, yavrulara kavusmaya hazir misiniz? Insallah hersey yolunda gider, bizi habersiz birakmayin olur mu :)
saat yaklastikca rahatliyorum herhangi bir olumsuzluk olmadan ameliyata giricem diye. covid testi verdim hastane istedigi icin o da negatif çıkarsa insallah geriye beklemek kaliyor.

Bence değil canım benim de aynı şekilde yaptı pruluton progestan kesti magnezyum devam

Bana da doktor ayni seyi soyledi. Tas gibi bir yerde birikmesi var mi dedi. Yok dedim. Mideme dogru bir sertlik var sadece dedim. Önemsemedi sanki.
Insan ister istemez korkuyor çok haklısın. Ama sen ne kadar rahat olursan inan bebeklerde o kadar rahat oluyor. Yaşanan stres bebekler doğunca bile onları etkiliyor. Kendini çok dinlememeye çalış zaten doktorun serklajdan dolayı seni sıkı takip edecektir merak etme o bir sorun olduğunda görür. Tadını çıkarmaya çalış, bugünler gelmeyecek geri öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…