- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.981
Yalnız değilim. Iki ayrı doktora gittik ikisi de aynı şeyleri istedi rutin kontrol dediler . Bebeklerde görülen bir sorun yok çünkü bilmiyorum yarın olsun bakalım bitsin bu mr mevzusugecmis olsun hicbir şeyleri yoktur insallah. sen pek de erken doğurmadın aslinda niye bunca inceleme yapıyorlar. tek basina mi bakıyorsun
Canim acil serklj oldum. Antibiyotik kullaniyorum. Bakalim artik insallaah gecer gider tum kotu seyler.Canım enfeksiyon baktırabilirsin benim enfeksiyon kaynaklı sertleşiyordu
Progesteronlari keselim dediler bana da. Daha önce de devletteki doktorum proluton depot iğneyi kesmeyi teklif etmişti ama özeldeki perinatolog da bu kadar progesteron ile ağrıların oluyor, 3gunde 1igneye devam et demişti. Artik son ayım diye özele gitmeyi biraktim. Şimdi üni hastanesindeki doktorum yine hem depot iğneyi komple keselim hem de progestan fitilleri azaltalim diyor. Rahim ağzım pıt diye kısalır korkusu yaşıyorum. En güzeli yavaş yavaş azaltarak birakmak.Gene kacti uykum :))
Yarin bavullar anakucaklari vb arabama yerlesecek, bu cuma 32, sonrasini bebekler belirleyecek... 35.hafta kongrem var, zihnimi 36.haftaya kurguluyorum
Benim dr. 32 sonrasi magnezyumu keselim diyor (gunde 2 tane aliyorum). Açikcasi 2 hafta daha kesmeye niyetim yok, elim ayagim kasilip dönüyor zaten; en fazla dozu yariya indiririm. Progesteran icerikli haplari 8 hafta once birakirken de once dozu yariya azaltip birakmistim. Sizde durum nedir??
Bende aynıyım inan yatak odasında film izliyorum hamileligimden beri yoksa belim ve kuyruk sokumum çok ağrıyorTabiki canım, büyük zahmetler var ortada şu an şişmiş balon gibi oturdugum yere sığamıyorum sizi hiç düşünemiyorum
Benimde hep çok sertti hala öyle. Sağlık ocağındaki ebe sirt ustu uzan oyle dokun demişti. Öyle yapınca yumusuyordu bi dene sende istersen. Ama kendi doktoruma sert dediğimde hiç umursamadı bir yere toplanma olmadıkça o sertlik benim için bisey ifade etmez demişti.Ayyy canim icim rahat etti. Dedim acaba erken dogum belirtisi mi, kafayi yemek uzereydim.
Karnimda gerginlik var cunku. Annem de kızım ikiz hamilesin normal diyor. Kasilma vs olsa sikintu diyor.
Daha çocuklar doğmadan deneyim sahibi olmadan bana bile tek bebek bakmak çok kolay olurmuş gibi geliyorGerçekten hiç fırsat olmuyor 3 saat uyusam çok uyudum diyorum:) genel olarak sağlıklı duyuyorlar şu mr dan da birşey çıkmasın inşallah. Aynen öyle sağlık olsun gerisi hallolur. Ikiz çok zor gerçekten tek bebek vız gelir bana:) Neyse ki saat gibi düzenliler umarım böyle devam edersana da sağlıklı doğum diliyorum
Bizleri gördükçe çantaları falan arabana koyman çok normalGene kacti uykum :))
Yarin bavullar anakucaklari vb arabama yerlesecek, bu cuma 32, sonrasini bebekler belirleyecek... 35.hafta kongrem var, zihnimi 36.haftaya kurguluyorum
Benim dr. 32 sonrasi magnezyumu keselim diyor (gunde 2 tane aliyorum). Açikcasi 2 hafta daha kesmeye niyetim yok, elim ayagim kasilip dönüyor zaten; en fazla dozu yariya indiririm. Progesteran icerikli haplari 8 hafta once birakirken de once dozu yariya azaltip birakmistim. Sizde durum nedir??
Bugünüde doğurmadan atlatırsam yarına hazırım benPazartesinin şansli anneleriNasilYarDiyeyim ve Nameless Warrior , son gununuz, yavrulara kavusmaya hazir misiniz? Insallah hersey yolunda gider, bizi habersiz birakmayin olur mu :)
Benimde dün kontrolüm vardı şükür ki sancılar gecmisGene kacti uykum :))
Girmeyecekler inşallah , evrene güzel mesajlar gönderelim güzel olsun. Yarın bize kızlar bebeklerimi emziriyorum yazacaksın inşallahBugünüde doğurmadan atlatırsam yarına hazırım beninşallah kavuşabilirim yavrularıma alıp evime gelirim şuan onun stresi var kuvöze girecekler mi girmeyecekler mi diye kendime gelir gelmez yazarım inşallah. Sizlerde bizim için dualarınızı eksik etmeyin
Benim araba ön bahcede bosta duruyor, acil birsey olsa kendim surmem bile gerekebilir. İlk dogumuma da 38+0'da acilen kendim gitmem gerekmisti yanimda ne canta ne birsey. Bu sefer hazir olsun istedim, ne olur ne olmazBizleri gördükçe çantaları falan arabana koyman çok normalilaçları niye bu kadar erken kesiyor yahu ben daha bugün bıraktım hatta magnezyum ve vitamini bugünde mi içsem diye düşünüyorum.
Bana da doktor ayni seyi soyledi. Tas gibi bir yerde birikmesi var mi dedi. Yok dedim. Mideme dogru bir sertlik var sadece dedim. Önemsemedi sanki.Benimde hep çok sertti hala öyle. Sağlık ocağındaki ebe sirt ustu uzan oyle dokun demişti. Öyle yapınca yumusuyordu bi dene sende istersen. Ama kendi doktoruma sert dediğimde hiç umursamadı bir yere toplanma olmadıkça o sertlik benim için bisey ifade etmez demişti.
Ben kullandığım dönem asiri iştahsızlık yapti kuzum bnde bulantı yapti ve el ayaklarımda ödem oldu yandi resmenProgesteronlari keselim dediler bana da. Daha önce de devletteki doktorum proluton depot iğneyi kesmeyi teklif etmişti ama özeldeki perinatolog da bu kadar progesteron ile ağrıların oluyor, 3gunde 1igneye devam et demişti. Artik son ayım diye özele gitmeyi biraktim. Şimdi üni hastanesindeki doktorum yine hem depot iğneyi komple keselim hem de progestan fitilleri azaltalim diyor. Rahim ağzım pıt diye kısalır korkusu yaşıyorum. En güzeli yavaş yavaş azaltarak birakmak.
Magnezyumun ne zarari var ki sonuna kadar kullanilsa olmuyor muymuş? Yeterli magnezyumu doğal yolla alabildigimizi hiç düşünmüyorum.
Insallah girmeyecekler haftan ccok güzel canm bnmBugünüde doğurmadan atlatırsam yarına hazırım beninşallah kavuşabilirim yavrularıma alıp evime gelirim şuan onun stresi var kuvöze girecekler mi girmeyecekler mi diye kendime gelir gelmez yazarım inşallah. Sizlerde bizim için dualarınızı eksik etmeyin
progestan proluton 32 lerde kestim sanirim pihtilasma varis vs muhabbetine. magnezyum için hicbisey soylemedi doktorum. hala daha kullaniyorum. kullanmayinca baya kasilmam oluyo zaten ayrica her yerim ağrıyip uyusuyo sonuna kadar kullanmak zararli mi ki acabaBenim araba ön bahcede bosta duruyor, acil birsey olsa kendim surmem bile gerekebilir. İlk dogumuma da 38+0'da acilen kendim gitmem gerekmisti yanimda ne canta ne birsey. Bu sefer hazir olsun istedim, ne olur ne olmaz)
Multivitamin devam, kalsiyum devam, D vitamini devam. Magnezyumun en buyuk iki yarari 31.haftaya kadar kullanildiginda serebral palsi riskini azaltmasi bir de preeklampsi halinde bebekteki baskiyi azaltmasi. Sanci, kasilma, acilma henuz yok bende; doktor bir gece ansizin dogum baslasin mi istiyor ben de anlamadim. Bi 34 dolsaydi bari, ciger gelisimi bitseydi diyor icimdeki ses, 3 doktorum da ciger gelistirici vrmama taraftari, o yuzden biraz duymazdan gelecegim
saat yaklastikca rahatliyorum herhangi bir olumsuzluk olmadan ameliyata giricem diye. covid testi verdim hastane istedigi icin o da negatif çıkarsa insallah geriye beklemek kaliyor.Pazartesinin şansli anneleriNasilYarDiyeyim ve Nameless Warrior , son gununuz, yavrulara kavusmaya hazir misiniz? Insallah hersey yolunda gider, bizi habersiz birakmayin olur mu :)
Dikkat et canım benim bol su iç geçmiş olsun çokkCanim acil serklj oldum. Antibiyotik kullaniyorum. Bakalim artik insallaah gecer gider tum kotu seyler.
Bence değil canım benim de aynı şekilde yaptı pruluton progestan kesti magnezyum devamprogestan proluton 32 lerde kestim sanirim pihtilasma varis vs muhabbetine. magnezyum için hicbisey soylemedi doktorum. hala daha kullaniyorum. kullanmayinca baya kasilmam oluyo zaten ayrica her yerim ağrıyip uyusuyo sonuna kadar kullanmak zararli mi ki acaba
Insan ister istemez korkuyor çok haklısın. Ama sen ne kadar rahat olursan inan bebeklerde o kadar rahat oluyor. Yaşanan stres bebekler doğunca bile onları etkiliyor. Kendini çok dinlememeye çalış zaten doktorun serklajdan dolayı seni sıkı takip edecektir merak etme o bir sorun olduğunda görür. Tadını çıkarmaya çalış, bugünler gelmeyecek geri öyle düşünBana da doktor ayni seyi soyledi. Tas gibi bir yerde birikmesi var mi dedi. Yok dedim. Mideme dogru bir sertlik var sadece dedim. Önemsemedi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?