2022 ikiz annesi olacaklar

Gelmis gecmis olsun cnm. Artik terk etmistir insallah. Herseyde pinpirik olduk. Insallah pinpirik olarak kalir. Guzel gunler hepimizle olsun

Cok cok geçmiş olsun... Ya gerçekten alınan yanlış kararları yüzünden özellikle hamileler ile doğmamış çocuklarımızın canına kast ediyorlar. Evde koronali varken, ayni evden 3doz aşılı ya da korona geçirmiş insanları karantinaya almayip işe, markete, dışarı gezmeye salmak nedir! O evden o koronayi alip illa ki taşıyorlar, aşılarla çok belirti vermeyip kendini grip sanan insanların tesadüfen sorumluluk duyduğu sevdikleri olduğu için vicdani olarak corona testine gidip pozitif çıkanları duyduk çevremizden. En yakin örnek yılbaşında insanlar sorumsuzca dışarda maskesiz kapalı alanda kaldılar. O insanlar yine eşlerimizle, ailemizden bireylerle, hatta hamile olan bizlerle çalışma hayatında aynı ortamda olan, marketlerde bizimle aynı pos cihazlarına dokunup, raflarda bizim alacağımız ürünlere dokunan insanlar... Sürü bağışıklığı derken karnimizdaki çocukların canına kast eden bir hükümet var. Bizi devlet korumayacaksa kim koruyacak şu dakikadan sonra. Çok öfkeliyim. Eşimin işyerinden her hafta corona haberi geliyor. 2haftadir ayrı odalarda oturuyoruz nolur nolmaz diye. Eşim grip bile olmayan tiplerden, 5yildir hasta olduğunu görmedim, başı bile agrimiyor. hasta olsa belirti vermez onu biliyorum. Tedbirlerin bırakılması beni çıldırtıyor

İyi akşamlar güzel annelerim cok şükür İki covid testim de negatif çıktı cok mutlu olduk dr 10 gündür görmüyordu bugün muayeneye gittim oğlumun suyu bıraz az dedi ama yada cok altta ölçemiyorda olabilirim dedi kan akışı hareketleri iyi ondan korkmayalım dedim akıntın fazlamı dedi yok dedim progestrondan anlamıyor olabilirim belki dedim yok dedi suyun gelse anlarsin dedi bilemedim Kızımla ilgili sorun yok şükür dr agrılarımı anlatıyorum normal hepsı hareket azalmasında dedi normal oğlumun suyunu kafaya taktım ama dr ciddi görseydi eve göndermezdi diye düşünüyorum haftaya sezeryan bilgilileri konuşuruz dedi artık ne kadar dayanırım bilmiyorum eve geldim 5 saat uyudum bel agrısı, kasık, karın agrısı cok kötü ama genede bu günlere şükür umarım oğlanın suyu cidden ölculemediginden az gözükmüştür haftaya bakalım dayanırsak ne olacak Masalim01 B Birumuttu

eveet tam da bizim son aylarimiza rastladi su haftalari bi atlatabilsek. sürü bagisikligina kurban gitmeyiz insallah. omicron hafif diyorlar ama kisiden kisiye de degisiyo iste

masallah size kilo ölcebildi mi? acikliga bakti mi? 1 hafta sonra 34sun zaten cok şükür

Suyu sorun etme kuzum perhizin yoksa sutlac ye bol su ic suyun gelse bardaktan bosalmis gibi geliyor diyolar anlamamak imkansizmis
Rahim agzini olctu mu kisalma yok demi

masallah size kilo ölcebildi mi? acikliga bakti mi? 1 hafta sonra 34sun zaten cok şükür
Yok kuzum dr haftaya kilo ölçelim dedi artık ölçmek cok zor dedi bebeklerin yüzlerini bile göeremedık cok yakınlar iyice birbirlerine karışmışlar dr uzun zamandır açıklığımı ölçmüyor bence stres olmayayım dıye iyi kötu idare edıyorum diye çünkü sen artık bu rahım uzunluğu ve kasılmayla bütünleştin bence artık ya suyun gelecek yada muayenede bebeklerde sorun görüp doğuma gıdecegız dedı ama bugün muayane ederken az daha bastırsan doğuracak gibisin dedi güldü yani moral amaçlı konuşuyor ama gidemıyecegımın artık farkında haftaya sezeryan konuşalım dedi bence ondan dedi bakalım canım ıns sende yarın güzel haberler dönersin hayırlısıyla

Ah canım benim, dualarım seninle... İnşallah dururlar 8 hafta daha. doktorun da keşke bu kadar olumsuz konuşup seni üzmeseymiş. pessar da takıldığına göre niye böyle diyor anlamadım.

Suyu sorun etme kuzum perhizin yoksa sutlac ye bol su ic suyun gelse bardaktan bosalmis gibi geliyor diyolar anlamamak imkansizmis
Rahim agzini olctu mu kisalma yok demi
Perhiz söyle kuzum yatmaktan biraz fazla kilo aldım dikkat etmemi istiyor ama suyu sen dedikten sonra olabildıgınce cok içmeye çalışıyorum ve cidden etkisi cok büyükmüş bilgi için sağol canım rahım agzımı haftalardır ölçmüyor idare edebildigimden galıba iyi kötü böyle götürüyorsun onları göz aradı edıyorum dıyor bilemedim Su gelince öyleymiş ama azar azar gelse anlamazsam dıye korkuyorum böyle olurmu onu hiç bilmiyorum canım ya

C Cerenace Beyaz_lale_ kizlar doktora gidebildiniz mi. Sizde durumlar iyidir insallah
Şükür kuzum iyi gibiyiz. En azindan acilma yok su an icin. Nst tekrar bakmadi. Biraz daha artik dinlenmeye agirlik ver dedi. 28.haftayi atlattıktan sonra bebegin yogun bakimdan canli cikma ihtimali %95lere kadar cikiyor falan dedi. Bunlari konusmak beni biraz huzursuz etti sanirim. Agrin artarsa belden kasıklara yayilan bi his bi agri olursa haber ver mutlaka dedi. Ciger gelistiriciyide bir dahaki kontrole gore konusalim dedi.

Aslında bir zorluk yaşamıyorum öksürük kaldı biraz uyurken geliyor öksürük. Korku adı korona diye işte yoksa yaşadığım dayanılmaz birşey yok çok şükür. Sen negatif çıktın değil mi ? Ne güzel Benim eşim getirdi eve en sonunda.

Gelmis gecmis olsun cnm. Artik terk etmistir insallah. Herseyde pinpirik olduk. Insallah pinpirik olarak kalir. Guzel gunler hepimizle olsun
Pozitif çıktı sonuçta adı korona korkusu yeter. Neyse bakalım pazartesiye kadar karantina devam.

Tabi canım eşimin covid testi pozitif çıkınca bizde telaş yaptık dediğin gibi adı korona hamileyiz tedirgin oluyor ınsan anlıyorum seni canım ama gene şükür atlattmıssın sayılır öksürükte biter gider inş İki kere test verdik canım negatif geldi cok şükür rahat rahat muayane olabildim bende

NasilYarDiyeyim net 2 aydır direniyordur, doğum kararı alınmadığına göre daha da dayanacak demek ki. Hatta başka kim vardi bilmiyorum ama baya dayananlar var. Kendini üzme. 28 i görecekleri varsa görecekler, aramızda çok örnekler var, keşke yazsalar.. Ben rahim ağzı uzunluğundan değil ama çeşitli sebeplerle taaaa 12.haftamdan beri yatıyorum. 12.haftamdan beri düşük tehdidi ile dayaniyordum, 28i göreyim diye aylarca bekledim, tek bir fotoğraf çekmedim göbekli halimle. 28i gördüm, bu sefer sulari fazla her an gelebilirler diye 4doz steroid iğnesinden vurdular. Şuan 30.haftadan gün alıyorum. 32yi hedefledim yattığım yerden. Progesteron iğnesini arttirmalari iyi olmuş, kasılma önleyici de veriyorlardir sana. Üzme hiç kendini. Bazı doktorlar dimdirekt ihtimalleri yüzüne söylüyorlar. Dualara sığın. Elinden geleni yapip dinlenerek bu süreci geçirdikten sonra gerisi Allah'tan.

Eşimden geldi bana kesin çünkü ben dışarı çıkmayı bırak eve bile kimse gelmiyor. Eşimden geçti yani. Onda hiçbir şey yok ama pozitif çıktı işte mesela arkadaşları test vermiyor ben gribim falan diyorlar. Olan bana oldu ama iki gün durmadan ağladım korkudan. O kadar dikkat ettim geldi bana işte. Oğlum negatif neyseki ona da çok üzülürdüm. Iyi ki o iyi ne diyeyim doğuma kalmış 18 gün kendimi toparliycam.

Bununla geçmiş olsun. Ben normal gıcık tutunca bile öksüremiyorum, karin kaslarimi cok kullanıyorum öksürürken. Öksüremiyorum bile. sizin haftaniz bi de ileriyken o göbekle karnınızı kasmadan dolu dolu öksürebiliyor musunuz?

Çok sevindim canım. Bende pazartesi kontrol olmuştum ne kadar mutluydum salı günü bu çıktı. En azından kontrolümu olmuştum diyorum. Pazartesi tekrar test vericem negatif çıkınca direkt kontrole.

İyiyim canım kontrolüm vardı dikişin üstündeki su geçirmez bandı çıkardı iyileşmeye başlamış çok şükür Dikişin üstündeki bölgede baya bi hissizlik var ama normalmiş zamanla geçiyormuş galiba o biraz ilginç geldi. Bir de dikişim simetrik ama uzun sanki eve gelince gördüm bir sonraki gidişimde sorucam ikiz diye mi böyle oldu diye. Bebişler de iyi çok şükür hastaneye gitmişken süt götürdük yine ama göremeden döndük bir garip oldum sen nasılsın nasıl gidiyor? Tam takip edemedim bu ara anesteziden baş boyun ağrılarım oldu sadece yatarken geçiyordu kalkınca da hep süt sağıyordum ya da yemek yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…