2022 ikiz annesi olacaklar

Mesajina denk geldim canim ve meraklandim sorun ne suan rahim agzi mi kisaldi sancilar ne durumda kusura bakma mutlaka yazdin ama ben okuyamadim

Cok geçmiş olsun kuzumm sıcak suya limon sık az bise karabiber at ama çok az o ciğerlerine iyi gelir

Sohrab canim senin için bol bol dua ediyorum inşallah zamanında olsun dogumun belki hatırlarsın bnm dr aralığı geçirir misin bilmem demisti bana ben ve eşim oturup ağladık resmen oyle bir uzuntudeydim hastaneye de yatamadım esim suriyeye gitmişti evde kendim yattım oyle seni çok iiyi anlıyorum inan ki gecer bu günler Allahin izniyle sen hiç kalkma yat dinlen doktorlar bizi nedense hep kötüye alistiriyor sen onları düşünme bol bol yat film izle başka şeyler düşün oturma bile ama yat

Son düzenleme:
Kizlar 31.haftadayiz dr 2 hafta snra ciğerler gelişir dedi ama ikiz doguran arkadaşım vurdur ikizlerin ne zaman geleceği belli olmaz diyor sizlerin fikri neler ne düşünüyorsunuz

Sizin için çok üzüldüm size kendimden bahsetmek isterim gebeliğim süresince 3 kez ciddi anlamda kanama yaşadım 7. Hafta, 13. Hafta ve 16. Hafta en son kanamam akıntı beraber kesilmesi 2 hafta sürdü bu süreçte tüp bebek olduğu için en başında 12 . Haftaya kadar progestan iğnemi hergün oluyordum zaten birde haftalık proluton eklendi iğnelere. Çocuklarım iyi olsun da herşeye razıydım doktorlar rahmimin ikiz gebeliği kaldırmadığını ya da ikizlerin ayak uyduramadıklarını düşünüyolardı o haftalarım 22. Haftaya kadar yatmakla geçti sadece yemek ve wc için kalkıyordum gittiğim perinatolog herşeye hazırlıklı ol diyordu kanama alanım hiç kapanmıyor küçülmüyordu 20.haftadan sonra küçülmeye başladı durumun nasıl düzeldiği de bir muamma bebeklerde iyikeştirmiş olabilir rahimde duruma alışmış kabullenmiş olabilir tıbben açıklanamayan problemler bunlar geçen haftaya kadar proluton depo iğneme hep devam ediyordum. Şimdi çok şükür hepimiz iyiyiz kavuşucağımız günü bekliyoruz. Her kanamadan sonra bebeklerim kalbi atıyormu diye doktor odasındaki bekleyiş

Çok fena üzülmeyin biz neleri atlatıyoruz ikiz gebelik riskli gebeliktir doğurana kadar ama bizde bununla başa çıkıcak güç de var dualarım sizinle

Sohrab aglama, aglamak da bir tur kasilma, evlatlarin icin aglamamaya calis. Cok iyi bir doktorun var, ilaclar ve dinlenmeden baska care yok. Zaman senin icin cabuk aksin, Allah her an yar ve yardimcin olsun.
Dualarim sizinle

Çok dini bütün bir insan değilimdir ama Allah inancım yüksektir ve dualardan aldığımız güce çok inanırım. Yavrularını Allah’a emanet ederek dua et. Bir de 129 defa El Latif diyip sonra dileklerini dile. Bunu söylerken yürekten inanarak sesli veya dudaklarından fısıltı ile söyleyerek yap. Bunu günde en az bir defa yapmaya çalış. Tespihle yaparsan sayması daha kolay olur.
Doktor yapacağını yapıyor, sen de lütfen ağlayıp bebekleri strese sokmamaya çalış (söylemesi kolay, yapması zor farkındayım ama bebişlerin etkilenmemesi için). Dualarla, şifa dilekleri ile enerjini yükseltmeye çalış. Bu El Latif dileğini ben de senin için yapacağım. Allah’ın izniyle inşallah çok daha ileri tarihleri göreceksin

Aynen kuzum sadece dr değil her daldan mesleğini severek işi yaparak önemli inş hep böyleleri çıkar Yaa bak ne güzel işini severek yaptığı her halinden belli etmiş size benim dr gördüğüm o karnim büyüdükçe ayyy senin karnın mı büyük dıyıp seviyor benim zorlukları biliyorsun o kadar güzel moral veriyorduki hastanedeysen ben dedim doğurmayacağım senin de böyle dr bulmana çok sevindim

Korkuyorum cok inan senelerdir o çatala oturmaktan biktim desem yeridir
Seni anlıyorum kuzum benim ıns gerek kalmaz ama bazen durumundan dolayı olabilir o zamanlar korkma senin ve bebişlerin sağlığı için hep de kendine öyle bir durum olursa ama inş olmaz gerek kalmaz canım benım

Canım benim cok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsın hiç merak etme 2 dozla hemen tas yerine gelir eşimin geldi sen evet hamilesin zordur ama geçer hiç merak etme hayırlısıyla güzel doğumlar yaparsın

Kuzum işte devletteki mantık ben paramı zaten takır takır alıyorum böyle düşünenler oldukça devlette bakılmak zor tabi maddi imkanda önemli olmayanda ne yapsın cekiyor işte ne diyeyim rabbim bunlara vizdan versin evet bir suru insanla uğraşıyorlar ama gelenlerde hasta zaten normal psikoloji yok tek bildiğim kimsenin hakkı kalmaz kimsede merak etme sen canım benım

Aynen canım benimm

Üzme kendini kolay değil biliyorum ama inan bebeklerine inşallah 28.haftaya kadar dayanacaklar merak etme sen. Kimlere dayanamazsın dendi ne haftaları gördüler. Daha önce burada da yazdım kuzenim 2 cm açıklıkla haftalarca durdu. Düşünme kötü şeyleri bol bol dinlen, eğlenceli biseyler izlemeye çalış. Senin için bol bol dua edeceğiz hepimiz . Allahin izniyle kotu bisey olmayacak korkma kuzum ❤

Kizlar 31.haftadayiz dr 2 hafta snra ciğerler gelişir dedi ama ikiz doguran arkadaşım vurdur ikizlerin ne zaman geleceği belli olmaz diyor sizlerin fikri neler ne düşünüyorsunuz
ben doktorun karar vermesi gerektiğini düşünüyorum o derse olacagim demezse zaten kendim gidip bana igne yapın diyemem

Kuzum benim Nihal hanım en ileri seviyeyi konuşuyor hep sen gerçi dr benden iyi bilirsin ama bence hiç korkma bebişleride üzme pessar genede ben eminim seni götürecek Allah’ın izniyle suan hastanede biraz dinlen ve daha sonra evde de dediğim gibi hep ol ıns ileri haftalar olacak kuzum benim tamammi üzülmek kesinlikle yok balım her zaman duamdasın ve o haftalar gelince bak diyeceğiz sorunsuzca geldin diye

Son düzenleme:
Bana doktorum tedbiren yapalim hemen dedi. Erken dogum olsa bile entube olmazlar dedi. Ve 24 saat arayla iki doz oldum

Simdiden kendini uzme cnm. Bebekler etkileniyor. Birseyin olacagi varsa kimse onune gecemiyor. Ciger gelistirici diye bisey aklimda yokken birden yapilip bitti. Hayat heran degisime acik. 7-8 haftadan fazla dayanacagini dusunuyorum bende. Cunku okudugum pessar hikayeleri hep guzel bitiyordu. Seninde oyle olacak, dualarimiz seninle. Sende bize et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…