- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.221
Evet canım bizim ailede var zaten yapacak bir şey yok tek derdimiz o olsunBende düzenli olmasa da krem kullaniyorum. Ama yaraların olduğu dönemde hiç bişey sürmedim çatlak için. Dermatoloji doktoru çatlak genetiktir ne kadar sürersen sür olacaksa yine olur demişti.
Doktorunla konuşup bugün gidemez misin kuzum. Ay ben aşırı sabırsızım en ufak şeyde koşuyorum hastaneye para yetişmiyor artıkbugün pek iyi değilim kizlar kontrolum yarin olmasa atlayıp giderdim. karnim gerginlikten aciyor artik ve kasilmalar biraz sık. neyseki düzenli değil.
bebek cantasi
anne cantasi
ve genel temizlik urunleri cantasi diye uc bavul hazırladım. üçü de küçük. temizlik ürünleri dediğim rulo havlu, havlu, tuvalet kağıdı, normal islak mendil gibi seyler koydum bir de sut sagma makinemin kutusu benim cantama sigmamisti. bebeklere de fazla almayayim diye eksik alisveris yapmisim bunu farkettim. 3 aylik zibin var ama premature bebegi iki kez sarar yani
Sag ol canım. Öyle yapıyorumCanım benim çok geçmiş olsun yeni varyantta hafif atlatılıyormuş stres yapma bol bol c vitamini ilik suyu en kısa sürede geçer inş
Çarşamba günü hastaneye gittim ciğerlerim çok kötü diye. Hafif bir antibiyotik ve balgam söktürücü verdiler. Doktoruma da sordum içebilirsin dedi. Ciğerimdeki tıkanıklık korkutucuydu yani ama dün bugün iyileşti diyebilirim. Umarım daha da iyi olur.Masalllah herşey yolunda sizin adınıza sevindim
Geçmiş olsun
Hafif şekilde atlatirsiniz inş
Arkadasim 7aylik hamileyken korona oldu doktoru sadece parol kullanabilirsin demis atlattı
Çok geçmiş olsun canım, inşallah grip gibi atlatacaksın merak etmeYemek sorunum yok bol su c vitamini ilaç da verdiler balgam atmam için doktorum da onayladı ilacı içebilirsin dedi. Grip gibi birşey ama işte adı korona olunca insan kötü oluyor. Teşekkür ederim
Mide ağrısı ve bulantısı o kadar halsizim ki acikmiyorum bile kalkmaya halim yokGünaydın kızlar. Çatlak durumlarınız nedir. Benim yeni yeni bir kaç tane minik çatlağım olmuş alt göbek yanlarında. Çatlaksız hamileliği kapatırım diye sevinmiştimumarım daha çok olmaz. Tabiki herşeyden önemli olan bebeklerimizin ve bizim sağlığımız. Ama çatlak da insanı psikolojik etkiler sanki
Kuzum bi şey diyeceğim.. bende de şeker çıktı diyet yapıyorum bebişler çok şükür kilo alımları güzel ama ben vermişim dün gittiğim doktor çok yanlış yoldasın dedi sanki ben zayıflamak için çabalıyorum gibi halbuki yaptığım beyaz şeker hamurişi pilav falan kesmek aç kaldığım yok ki
Cok gecmis olsun cnm. Bende de oksuruk var ama onemsemedim. Kalbim zorlaniyor diye oldugunu dusundum. Gogus kafesime baski yapiyo arada bebek, ondandir demistim ama gitsem mi acaba.Çarşamba günü hastaneye gittim ciğerlerim çok kötü diye. Hafif bir antibiyotik ve balgam söktürücü verdiler. Doktoruma da sordum içebilirsin dedi. Ciğerimdeki tıkanıklık korkutucuydu yani ama dün bugün iyileşti diyebilirim. Umarım daha da iyi olur.
acil durum olarak görmüyorum suan onceki gunlerin daha kötü versiyonu sadece. eşim götürüyor beni o işte şuan o cikinca da doktor da cikmis oluyor.Doktorunla konuşup bugün gidemez misin kuzum. Ay ben aşırı sabırsızım en ufak şeyde koşuyorum hastaneye para yetişmiyor artık
Canım ben 60 kilo ile başladım 25. Haftaya kadar 15 kilo aldım zaten bebekler 1.5 kiloya yakın 28 hafta ama ilerdeler şeker çıktı ama sular normal kafam o kadar karışık ki nasıl yapacağım edeceğim bilmiyorumButun olay yeterli protein alimi, o tamamsa korkmayin. Ne zaman ki protein yetmez, kilo alimi durur o zaman protein mamasina geceriz.
Plesenta fazlaligindan oturu seker ve kolestrol yonetim metabolizmamiz bozuluyor. Şekerden kati surette kacinacagiz ama diyetten daha onemlisi hareket, mumkun oldukca/bedenimiz imkan verdikce yurumek. Bir de odeme karsi tuz kisitlamasi.
Kilo konusuna gelince o biraz baslangicla da ilgili, ben 82 ile gebe kaldim, kimse zayifladim diye uzulmuyor acikcasi
Bugün de bitti sayılır kuzum yarın güzel haberlerle gel inşacil durum olarak görmüyorum suan onceki gunlerin daha kötü versiyonu sadece. eşim götürüyor beni o işte şuan o cikinca da doktor da cikmis oluyor.
Canım sende kaçıncı haftada başladıCanım bende de başladı. alt kısımlarda geçen hafta fark ettim. ama benim tenim çok müsait zaten çatlayacağımı biliyordum. geç bile kaldı
Benim ilk halsizlik terleme falan oldu sonra boğazıma balgam yapıştı kaldı.ben infulanza oldum sandım. Doktora gittim korona testi istediler pozitif çıktı. O boğazımdaki tıkanıklık bir gün içinde ciğerime indi. Benimki değişik oldu ne bileyim herkese başka şeyler oluyor. Şimdi göğsümde geçti gece öksürük oluyor biraz sadece. Ateş falan hiç yok. Bilemiyorum grip gibi olunca insan şüphelenmiyorCok gecmis olsun cnm. Bende de oksuruk var ama onemsemedim. Kalbim zorlaniyor diye oldugunu dusundum. Gogus kafesime baski yapiyo arada bebek, ondandir demistim ama gitsem mi acaba.
Canım benim sakin olmaya çalış niceleri var öyle söyleniyor ama taa ne zamana kadar gidiyor her gün kaşar peyniri ceviz muz ye ben onları yedim 25. Haftada 1 kilo olmuştu bebekler rabbim büyüktür dualarımız seninleMerhaba kızlar,
Bugun tekrar kontrolum vardı, 10mm yine, pessarı taktı ama, cok olumlu konusmadık 7-8 hafta dayanır mı bılemıyorum cok zor dedı, rahmim ıkız grbelıgı kaldıramıyor, tekil gebelik olması gerek ve 13 14 haftada dıkıs mutlaka gerekıyor dedı. Her an su gelebilir diye dusunuyor, hastanedeyim bır sure daha, pazartesi tekrar kontrol edıcek, kasılmalar ıcın nıdılatı 6 ya çıkardı, pruluton haftada ıkı olacak..
Cok kotuyum elimden bısey gelmiyor dua etmekten Baska, gözlerim yerinden cıkıcak aglamaktan
Hep aynı doktorun mu canım en başından beriMerhaba kızlar,
Bugun tekrar kontrolum vardı, 10mm yine, pessarı taktı ama, cok olumlu konusmadık 7-8 hafta dayanır mı bılemıyorum cok zor dedı, rahmim ıkız grbelıgı kaldıramıyor, tekil gebelik olması gerek ve 13 14 haftada dıkıs mutlaka gerekıyor dedı. Her an su gelebilir diye dusunuyor, hastanedeyim bır sure daha, pazartesi tekrar kontrol edıcek, kasılmalar ıcın nıdılatı 6 ya çıkardı, pruluton haftada ıkı olacak..
Cok kotuyum elimden bısey gelmiyor dua etmekten Baska, gözlerim yerinden cıkıcak aglamaktan
Sular normalse biraz diyete dikkat ediyorsan korkma artık. Mafoldun kaç zamandır bu şeker meselesinden.Canım ben 60 kilo ile başladım 25. Haftaya kadar 15 kilo aldım zaten bebekler 1.5 kiloya yakın 28 hafta ama ilerdeler şeker çıktı ama sular normal kafam o kadar karışık ki nasıl yapacağım edeceğim bilmiyorum
Allah büyük iyi düşün iyi olsun dua et belki de 7-8 değil cok daha fazla dayanacak. doktorun eminim cok iyidir alaninda ama yine de gelecegi göremez sadece sana en olumsuzu dahi soylemek durumundaMerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?