- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.961
Bende onu etiketleyim❤
2 evladin daha mi var Allah bagislasin buyuk kardes avantaj olur bebeklere sanirimBugun evdeki mama sandalyemizi (Chicco Polly) duşa soktum yikadim, kayişlarini da makinede yikadim mis.. Yeni gibi oldu.. Mama sandalyesi deme,ayni zamanda ana kucagi oluyor, yapabiliyorken temizlemem lazimdi :)) Boyu pusu kazulet gibi olmakla birlikte kullanacak 3 ve 4. adaylar icin haziriz :))
Park yatagi (Graco) da cikarttim, haftaya da onun akibetini kontrol edip temizlerim. Yeminle ikisi de yatirimlik urunmus iyi ki saklamisim
30 Aralikta gardrop geliyormus artik ocak basi kurdururuz, temizler yerlesirsek benim isim biter.
Yatak ve sandalyenin ilk kullaniciları biri kizim biri de kizimin teyzesi, yas farklari oldukca az...2 evladin daha mi var Allah bagislasin buyuk kardes avantaj olur bebeklere sanirim
Saglikla dogsun kuzular. Kesinlikle cok buyuk faydasi olur benim tanidigimin ikizleri 3 ve 4 numaraydi abisi ve ablasi vardi bebislerin annenin isini yari yariya kolaylastirdilarYatak ve sandalyenin ilk kullaniciları biri kizim biri de kizimin teyzesi, yas farklari oldukca az...
Bizim eve 2 ve 3 numara geliyor insallah, sadece biraz daha tecrubeli olmak avantajli, kriz anlari daha kolay gecer diye dusunuyorum. Nasip
Öncelikle geçmiş olsun. Bende de kaşıntılar başladı. Gerekli tahlilleri yaptık bir şey çıkmadı. Gündüz iyiyim ama geceleri uykumdan uyanıyorum kaşınmak için. Her yerimi yaraladım kaşımaktan. Cildiye doktoru da ilaç krem falan verdi ama etki etmedi. Doğurana kadar kaşınacakmışım. Bazılarında oluyormuş böyle şeyler.Selam kızlar okuduğum kadarıyla bazı sıkıntılar dışında herkeste herşey yolunda benimde bugün kontrolüm vardı. Bebekler iyi çok şükür fakat üç gündür ellerimde kabartılar çıktı kaşınıyorum. Doktorum önemli birşey olduğunu düşünmüyorum ama kolestaz riskine karşın bir safra asitine bakalım dedi. Bir haftaya kadar çıkacak sonuçlar umarım öyle birşey yoktur
canım çok geçmiş olsun. dün karaciğer enzimlerim normal çıkmış doktoruma göre safra asitlerimde normal çıkacak neden böyle oldu anlayamadım. doktoruma göre dediğiniz gibi bazı hamileliklerde oluyormuş normalmiş. acaba birşey mi dokunuyor diye düşünüyorum. daha doğuma çokta var. tek duam ellerim ile kalsın başka yerlere dağılmasın. sizin belli bölgelerde mi yoksa tüm vücudunuz mu kaşınıyor. kaçıncı haftadasınız ?Öncelikle geçmiş olsun. Bende de kaşıntılar başladı. Gerekli tahlilleri yaptık bir şey çıkmadı. Gündüz iyiyim ama geceleri uykumdan uyanıyorum kaşınmak için. Her yerimi yaraladım kaşımaktan. Cildiye doktoru da ilaç krem falan verdi ama etki etmedi. Doğurana kadar kaşınacakmışım. Bazılarında oluyormuş böyle şeyler.
evet canim dodex. 4.yu yaptirdim cok sukur proluton kadar yakan bir ilac değil.Evet kuzum dodex verdi. Sende onu mu vuruluyorsun
gecmis olsun canimcanım çok geçmiş olsun. dün karaciğer enzimlerim normal çıkmış doktoruma göre safra asitlerimde normal çıkacak neden böyle oldu anlayamadım. doktoruma göre dediğiniz gibi bazı hamileliklerde oluyormuş normalmiş. acaba birşey mi dokunuyor diye düşünüyorum. daha doğuma çokta var. tek duam ellerim ile kalsın başka yerlere dağılmasın. sizin belli bölgelerde mi yoksa tüm vücudunuz mu kaşınıyor. kaçıncı haftadasınız ?
merhaba aslında yediğim değişik birşey yok birkaç gündür bende aynı şeyi düşünüyorum. içtiğim magnezyumdan şüpheleniyorum. bir hafta on gün oldu başlayalı acaba o yapabiliyor olabilir mi diye ?Kaşınan arkadaşlarım benim durumum baya sıkıntılıydı bir sürü krem hap kullandım hatta kortizon iğne bile kullandım üç gün. Ama sürekli yeniden yaralar oluşuyordu kaşınmaktan bazen ağlayacak gibi oluyordum. Bir kaç gün önce acaba ondan mı oluyor diyerek süt içmeyi bıraktım ve inanılmaz hafifledi kaşıntılarım. Ayrıca oluşan kabarcık şeklindeki yaralarda söndü. Yediğiniz bir şey de tetikliyor olabilir yani
çok teşekkür ederim canım. aslında düzenli yediğim bir yumurta var bu aralar özellikle çok sık tüketiyorum. birde magnezyum geliyor aklım ikisini de keseceğim birkaç gün bakalım onlardan mı ?gecmis olsun canimben de bir ara kasiniyordum ama cikolatanin dokundugunu anladim onu kesince gecmisti şükür. bende yumurta da yapiyor ara ara. tahlillerin normal ciktigi icin söylüyorum duzenli yedigin ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?