Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaşığımda hafif şişlik var içinde bişey hissediyorum adetime 14 gün var ve ben klomen kullandım sonra duphaston kullanıyorum sizde nedir gebelik mi

Kızlar geniz akıntım var agzımda sürekli tükürük birikiyor afedersiniz tükürmeye yetişemiyorum devamlı oluyor yutuncada sanki bir yerde birikiyor gaz gibi şiikinlikle aniden kusuyorum bunu yaşayan var mı kusmaya baslayınca koku hassasiyetimde başlıyor bıktım hamilelikten soğudum hayattan soğudum kızımda 9 ay serumla beslendm kustum ondada bu da böyle olmaya basladı tüm yaşam kalitem düştü inanın ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Az once okudum inanir misin sekersiz sakiz agizi daha kuru tutarmis cigneme hareketide kulak ve kafada ic basinci azalttigi icin burun geniz kulak tikaniklarina iyi gelirmis deneyebilirsin umarim faydali olur Ama cigneme mide bulantini tetikliyosa bilemiyorum

Kaşığımda hafif şişlik var içinde bişey hissediyorum adetime 14 gün var ve ben klomen kullandım sonra duphaston kullanıyorum sizde nedir gebelik mi
Adetinden 14 gun oncesi henuz yumurtlama donemin canim klomende kullaniyosan yumurtan buyumustur belki sislik diye tabir ettigin his odur. Insallah guzel habere olsun degerlendir bu zamanlari

Canım merhaba benimde bu aralar bat günüm hangi gün emin değilim ama. Mide bulantim ve ara ara kasık ağrım vsr sende de var mıydı böyle
Canım bulantı değil de şişkinlik sancı oldu midemde kasık ağrım bata 3 4 gün kala başladı batı 3 4 gün geçene kadar devam etti aşırı şiddetli değil ama kendini sürekli hissettiren bir ağrıydı sen nasılsın eğer kafana takılıyorsa bir kan ver canım

Kan vermeye gittim de grev vardi almadilar. İki gün önce test yaptım negatif. Benimde ara ara kasık agrim oluyor dersin adet oluyorum sonra geri geçiyor vücut isimi kontrol ediyorum bir düşüyor bir yükseliyor anlamadim bende dün adet olmam gerekiyordu

Kızlar merhaba iğnenin 10. Günündeyim bir şeyler var mı sizce iğne etkisi olabilir mi

Eklentiler

• 47C6DF1E-BF89-4DD7-BFFE-AD352DE965D1.jpeg
    191,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…