- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 27
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.381
Ben agri sizi hissetmedim ama yumurtlamadan 3 gun sonra gogus uclarim agrimaya baslamistiKızlar merhaba bir şey sorcam çatlamanın 3. Günündeyim geçen hamileliğimdeki gibi kasıklarımda iğne batması var özellikle sol kasığımda ama yumurta sağ taraftaydı hamile olsam belirti mümkün değil bu kadar erken belirti vermez değil mi böyle olan var mı
Şu an bi dokundum benimki de ağrıyorBen agri sizi hissetmedim ama yumurtlamadan 3 gun sonra gogus uclarim agrimaya baslamisti
Ahahaha evet ya bide o boyutu var bu isinŞu an bi dokundum benimki de ağrıyorhemen belirti bulmaya çalışıyorum
Kaşıkta iğne batması oldu mu pekiAhahaha evet ya bide o boyutu var bu isinGercek mi kafadan mi uyduruyorum diye ama benim adet zamani bile gogusum pek agrimaz agrisada uclari degil gogus yanlarindan baslar agri gogus ucunda olmasi benim icin ilkti ordan anladim biraz
Adetime 4 5 gun kala oldu adet gunum gectiginden beri hic bisey yok. Igne batmasida diyemem yasadigima gobek deligimin iki parmak alti sol tarafimda zonklama vardi tek noktada yasadim ben. Bacagima baldirima vuran bi zonklama dinlenince geciyodu.Kaşıkta iğne batması oldu mu peki
Benim diğer gebeliğimde adetime 3-4 gün kala kasıkta iğne batması oldu göğüs ağrısı oldu en net belirtilerim vardıAdetime 4 5 gun kala oldu adet gunum gectiginden beri hic bisey yok. Igne batmasida diyemem yasadigima gobek deligimin iki parmak alti sol tarafimda zonklama vardi tek noktada yasadim ben. Bacagima baldirima vuran bi zonklama dinlenince geciyodu.
Haydi hayirlisi olsunEveeetttPheebs tam da düşündüğüm gibi kaçak ilişki oldu yine ben beklerim artık bat i yumurtlamama da az kalmıştı bakalım nolicek
Haydi hayirlisi olsunValla biz 16 aydir yumurtlamayi 1 veya 2 defa degerlendirdik nasip olmadi bu defa tatildeydik hic bakmadim da takvimmis yumurtlamaymis 1 haftayi oldugu gibi degerlendirdik nasip oldu iste denenebilir
Evet canim bugun gidicem 9daPazartesi mi belli olacak şimdi senin
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım dualarım seninleEvet canim bugun gidicem 9da
Amiiin Allah razi olsunHayırlı haberlerini bekliyorum canım dualarım seninleinşallah bol betalı sonuçlar alırsın
Ooh cok guzel gorunuyo
çok sevindim canım hadi inşallah hep beraber mart anneleri topiğine geçebiliriz :))Ooh cok guzel gorunuyoBizde goremedik canim zaten karindan bakti doktor orda gormesi imkansizdi. Kan 74 geldi carsamba bi daha vericem insallah ama suan her sey yolunda
Amin insallahçok sevindim canım hadi inşallah hep beraber mart anneleri topiğine geçebiliriz :))
Var mi bi gelisme?Teşekkür ederim. Benim yaşadığıma benziyor şu an. Beklemek zor ama bekleyeceğim bakalım