Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bir şey sorcam çatlamanın 3. Günündeyim geçen hamileliğimdeki gibi kasıklarımda iğne batması var özellikle sol kasığımda ama yumurta sağ taraftaydı hamile olsam belirti mümkün değil bu kadar erken belirti vermez değil mi böyle olan var mı

Ben agri sizi hissetmedim ama yumurtlamadan 3 gun sonra gogus uclarim agrimaya baslamisti

Şu an bi dokundum benimki de ağrıyor hemen belirti bulmaya çalışıyorum
Ahahaha evet ya bide o boyutu var bu isin Gercek mi kafadan mi uyduruyorum diye ama benim adet zamani bile gogusum pek agrimaz agrisada uclari degil gogus yanlarindan baslar agri gogus ucunda olmasi benim icin ilkti ordan anladim biraz

Kaşıkta iğne batması oldu mu peki
Adetime 4 5 gun kala oldu adet gunum gectiginden beri hic bisey yok. Igne batmasida diyemem yasadigima gobek deligimin iki parmak alti sol tarafimda zonklama vardi tek noktada yasadim ben. Bacagima baldirima vuran bi zonklama dinlenince geciyodu.

Adetime 4 5 gun kala oldu adet gunum gectiginden beri hic bisey yok. Igne batmasida diyemem yasadigima gobek deligimin iki parmak alti sol tarafimda zonklama vardi tek noktada yasadim ben. Bacagima baldirima vuran bi zonklama dinlenince geciyodu.
Benim diğer gebeliğimde adetime 3-4 gün kala kasıkta iğne batması oldu göğüs ağrısı oldu en net belirtilerim vardı

Eveeettt Pheebs tam da düşündüğüm gibi kaçak ilişki oldu yine ben beklerim artık bat i yumurtlamama da az kalmıştı bakalım nolicek

Eveeettt Pheebs tam da düşündüğüm gibi kaçak ilişki oldu yine ben beklerim artık bat i yumurtlamama da az kalmıştı bakalım nolicek
Haydi hayirlisi olsun Valla biz 16 aydir yumurtlamayi 1 veya 2 defa degerlendirdik nasip olmadi bu defa tatildeydik hic bakmadim da takvimmis yumurtlamaymis 1 haftayi oldugu gibi degerlendirdik nasip oldu iste denenebilir

Pazartesi mi belli olacak şimdi senin
Haydi hayirlisi olsun Valla biz 16 aydir yumurtlamayi 1 veya 2 defa degerlendirdik nasip olmadi bu defa tatildeydik hic bakmadim da takvimmis yumurtlamaymis 1 haftayi oldugu gibi degerlendirdik nasip oldu iste denenebilir

Kızlar günaydın herkesin çok güzel haberler alacağı bir hafta olur inşallah ben cuma doktora gitmiştim kan aldılar ctesi doktor aradı beta hcg ve progestan değerin iyi gebelik sağlıklı duruyor dedi Çarşamba tekrar çağırdı inşallah herşey yolunda gider ctesi akşam leke geldi yine korktum bir hayli ama devami gelmedi beklemeye devam şimdilik elden gelen birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…