- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.361
maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah :)))Teşekkür ederim. Ben geçen çarşamba gitmiştim o zaman 7+2 demisti keseyi ölçüp ama bana göre 6+0'dım. Alttan da bakmıştı sadece kese gözüktü. Bekleyelim dedi 10 gün kadar yoksa boş gebeliktir demisti. Hatta biraz öyle olduğuna inanıyordu doktorum.
Bugün gittim şükür bebeği de gördük kalbini de duyduk. Ultrason cihazına göre 7+0 çıktım.
canım ben bugün 4+5 dim keseyi görmek için bayağı bir uğraştı kan verip geldim aslında en iyisi 5. haftadan sonrada dayanmak çok zor :)))Biraz karisik olmus ama cok sukur duymussunuzben 4+3te gitmis olucam pazartesiye randevu bulabildim o zaman hic bisey beklemeyeyim kan testi disinda
Bende oyle olcam buyuk ihtimallecanım ben bugün 4+5 dim keseyi görmek için bayağı bir uğraştı kan verip geldim aslında en iyisi 5. haftadan sonrada dayanmak çok zor :)))
canım şimdi sonuçlara baktım betam 1830 progesteronda 21 çıkmış doktorla 3 gibi konuşacağım çok mutluyum inanamıyorum hala Rabbim dileyen isteyen herkese içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah :))Bende oyle olcam buyuk ihtimalle5.haftayi hadi ben beklerimde esim cok tez canli goremeyiz testle takip edelim diyorum ne biliyosun belki gorcek gidelim diyo bugun gidicektik ona kalsa randevu bulamadim dedim
Ayyy masallah masallah sahanecanım şimdi sonuçlara baktım betam 1830 progesteronda 21 çıkmış doktorla 3 gibi konuşacağım çok mutluyum inanamıyorum hala Rabbim dileyen isteyen herkese içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah :))
Canim evet biraz erken sanki. Tecrübeme dayanarak bekle derim ultrason icin sonra insan çok tedirgin oluyor var mi yok mu diye. En azindan ama tabi heyecanlisin anlıyorum.Biraz karisik olmus ama cok sukur duymussunuzben 4+3te gitmis olucam pazartesiye randevu bulabildim o zaman hic bisey beklemeyeyim kan testi disinda
Bi defa kimyasal gebelik yasadim astim saniyodum o meseleyi yerlesme kanamasi yasayinca geri gun yuzune cikti bu defa da oyle oluyo sandim o yuzden bi problem varsa bastan bileyim modundayim. Dogru duzgun sevinemedik inan ki korkunc bi merak icindeyiz sadece icerde ne oluyo bitiyo diyeCanim evet biraz erken sanki. Tecrübeme dayanarak bekle derim ultrason icin sonra insan çok tedirgin oluyor var mi yok mu diye. En azindan ama tabi heyecanlisin anlıyorum.
inşallah canım Allah razı olsun darısı başına inşallah en kısa zamanda :))Ayyy masallah masallah sahaneRabbim tamamina erdirsin Bi daha ki randevunda gorunur artik
Amin canim amininşallah canım Allah razı olsun darısı başına inşallah en kısa zamanda :))
Maşallah çok sevindim sağlikla kucağiniza alin insallahKızlar hatırlarsanız kesem gözüktü bebeğim gözükmedi diye yazmıştım sizde bana bekleyin demiştiniz.
Bugün bebeği de gördük kalp atışını da duyduk
Yerlesme kanamasi ise su siralar silik pozitif gorebilirsin. Her doneminde olur mu boyle ? Kimisi lekelenerek baslar ya haniBenim 28i bat günümdü. 29undan beri sadece peçeteye gelen kahverengi akıntı var az miktarda. 29umda test yaptım negatif çıktı. Adet ağrısı falan da yok. Bugun gecikmenin 4. günü nekadar beklesem bilemedim. Negatif çıkınca yoktur diyorum ama böyle bişey de yaşamadım hiç
Adetten önce až da olsa kahverengi başlar ama aynı gün adet olurdum hemen. Hiç bukadar uzamamıştı. Bugun adetin 5. Günü olmalıydı 3 gündür kahve aşırı olmayan tuvaletten sonra peçeteye gelen kahverengilik var sadece. Gebelik testini de dayanamadım sabah ilk idrarla değilde öğlen gibi yapmıştım. Bugun de normale dönmezse kan vereyim bakalım merak ediyorum. Kasımda düşük yapmıştım. Rabbim kolaylık versin bakalımYerlesme kanamasi ise su siralar silik pozitif gorebilirsin. Her doneminde olur mu boyle ? Kimisi lekelenerek baslar ya hani
Yerleşme kanamasını nasıl yaşadınız adetten önce mi adet tarihlerinde i. Biraz bahsedermisinizBi defa kimyasal gebelik yasadim astim saniyodum o meseleyi yerlesme kanamasi yasayinca geri gun yuzune cikti bu defa da oyle oluyo sandim o yuzden bi problem varsa bastan bileyim modundayim. Dogru duzgun sevinemedik inan ki korkunc bi merak icindeyiz sadece icerde ne oluyo bitiyo diye
O zaman mevsimsel bir durum yoksa bencede bi test yap. Tabi anlatayim. ayin 30unda regl olmam lazimdi. 24unde test yaptim silik cizgi cikti kanda verdim 2.9 cikti negatif yani 25inde de hafif toz pembe akintiyla karisik leke gordum. Sonraki 3 gun soluk kahve seklinde devam etti. Camasirima hic gecmedi tuvalete gittigimde peceteye az miktarda geliyodu. 29u sabahinda yine kahveyle karisik bira kirmizi gordum. Kimyasal oluyo diye dusundum. Ondan sonrada bi daha olmadi. Saatler icinde bitiyo diyolar yerlesme kanamasi genelde ama benimki 4 gun surdu iste 7 gun surende varmis arastirdigim kadariyla. Leke kirmiziya donmedigi agri eslik etmedigi surece sorun yok. Lekelenme suresincede 25i test yaptim golge gibiydi. 27si yaptim biraz daha netti ama silik pozitif diyebilecegimiz gibi. 30u adet gunumde yaptim. Cok daha net cikti. Yani leke gorurkende silik pozitif gordum. Ama lekeden 5 6 gun sonra test yapmayi oneriyolar.Yerleşme kanamasını nasıl yaşadınız adetten önce mi adet tarihlerinde i. Biraz bahsedermisiniz
Teşekkür ederim. Benim yaşadığıma benziyor şu an. Beklemek zor ama bekleyeceğim bakalımO zaman mevsimsel bir durum yoksa bencede bi test yap. Tabi anlatayim. ayin 30unda regl olmam lazimdi. 24unde test yaptim silik cizgi cikti kanda verdim 2.9 cikti negatif yani 25inde de hafif toz pembe akintiyla karisik leke gordum. Sonraki 3 gun soluk kahve seklinde devam etti. Camasirima hic gecmedi tuvalete gittigimde peceteye az miktarda geliyodu. 29u sabahinda yine kahveyle karisik bira kirmizi gordum. Kimyasal oluyo diye dusundum. Ondan sonrada bi daha olmadi. Saatler icinde bitiyo diyolar yerlesme kanamasi genelde ama benimki 4 gun surdu iste 7 gun surende varmis arastirdigim kadariyla. Leke kirmiziya donmedigi agri eslik etmedigi surece sorun yok. Lekelenme suresincede 25i test yaptim golge gibiydi. 27si yaptim biraz daha netti ama silik pozitif diyebilecegimiz gibi. 30u adet gunumde yaptim. Cok daha net cikti. Yani leke gorurkende silik pozitif gordum. Ama lekeden 5 6 gun sonra test yapmayi oneriyolar.
Teşekkür ederim. Siz de yorumunuzla destek olmuştunuz bana. Ben inanıp üzülmek istemiyordum ☺ Umarim hepimiz kucağımıza alırız sağlıcakla.Maşallah çok sevindim sağlikla kucağiniza alin insallah
Evet cok zor ama bekliyoruz iyi haber saglik olsunda sonu bekleyelim yeter kiTeşekkür ederim. Benim yaşadığıma benziyor şu an. Beklemek zor ama bekleyeceğim bakalım
Herşey Allahtan yeter ki umut edip dua edelim Allah hekese nasip etsin insallah☺Teşekkür ederim. Siz de yorumunuzla destek olmuştunuz bana. Ben inanıp üzülmek istemiyordum ☺ Umarim hepimiz kucağımıza alırız sağlıcakla.
Sağlıkla al inşallah kucağına canımİnşallah canım kontrol öğlen dönüş yapacağım sizedebu arada sabah dayanamayıp tekrar idrar testi yaptım farklı marka ama koyulaşma var hadi inşallah hcg düzenli artıyordur