Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar mfk ürünlerini mi kullanmıştınız
Evet canım dr MFK nın takviyelerini kullanıyorum Allah izin verirse de doğuma kadar kullanacağım inşallah. Adendo gerçekten mucizevi bşr vitamin. Bana bütün gebeliklerimde hep aynı tedaviyi verdi doktorlar hep sorunlu geçti kanamalı sancılı. İlk defa değiştirdim tedavi şeklini şuan bir sıkıntım yok inşallah da olmaz

Mutlaka bize de güzel haberlerini ver
İnşallah canım kontrol öğlen dönüş yapacağım sizede bu arada sabah dayanamayıp tekrar idrar testi yaptım farklı marka ama koyulaşma var hadi inşallah hcg düzenli artıyordur

Eklentiler

• IMG_20220701_041305.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 84
Allah razi olsun canim benimde seninle burdaki herkesle Guzel haberler getir insallaaaah

Yaa maşallah vok lütfen güzel gecikmenin kaçıncı Gündesin
Canim yaa sen sabah kalkip 4 te test mi yaptın
canım gecikmenin 5 günü bugün :))
testleri de evet sabah namaza kalkınca yapıyorumhem son 1 haftadır wc ye çok sık gider oldum sabaha kadar dayanmam imkansız. sancı yapıyor :)

kızlar randevumu erkene çektiler koştur koştur gittim dr henüz çok küçük ultrasonda görmek zor ama bakalım dedi belli belirsiz bir kese var galiba 1 mm den bile küçük dedi birde rahim duvarın kalınlaşmış güzel dedi. beta hcg ve progesterona bakmak için kan verdim şimdi sonuca göre hareket edeceğiz progesteron hormonu 15 in üzerinde çıkarsa betam da düzgün yükselmişse hamileleik var kabul ederiz dedi. progestana, kan pıhtılaşması için iğneye, tsh için hapa ve folik asite başladık. akşam üzeri çıkacak sonucum bakalım dua edin ne olur :))

Haydi hayirli saglikli haberlere olsun insallah

Kızlar hatırlarsanız kesem gözüktü bebeğim gözükmedi diye yazmıştım sizde bana bekleyin demiştiniz.
Bugün bebeği de gördük kalp atışını da duyduk
Hayirli ugurlu olsun guzelce buyusun bebis Kacta gordu keseyi ? Bide suan kac haftaliksin? Bende doktora gitmeyi bekliyorum da beni ne bekliyo ogreneyim

Hayirli ugurlu olsun guzelce buyusun bebis Kacta gordu keseyi ? Bide suan kac haftaliksin? Bende doktora gitmeyi bekliyorum da beni ne bekliyo ogreneyim
Teşekkür ederim. Ben geçen çarşamba gitmiştim o zaman 7+2 demisti keseyi ölçüp ama bana göre 6+0'dım. Alttan da bakmıştı sadece kese gözüktü. Bekleyelim dedi 10 gün kadar yoksa boş gebeliktir demisti. Hatta biraz öyle olduğuna inanıyordu doktorum.
Bugün gittim şükür bebeği de gördük kalbini de duyduk. Ultrason cihazına göre 7+0 çıktım.

Biraz karisik olmus ama cok sukur duymussunuz ben 4+3te gitmis olucam pazartesiye randevu bulabildim o zaman hic bisey beklemeyeyim kan testi disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…