- 18 Nisan 2022
- 61
- 108
- 28
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.321
Masallah Allah tamamina erdirsinAyyyy şok oldumm Allah herkese nasip etsin
Bence bekleme canım belki yükseldi çünkü daha tutunmanın başında olduğu İçin değer düşük çıkmıştır çizgi netleştiğine göre hcg artmış demektir büyük ihtimal yerleşme kanaması yaşamış olabilirsinKanama gelmedi hayatim evet dun sabah kahveyle karisik cok az kirmizimsi gordugum icin adetim baslar diye dusundum dun sabahtan beri bi daha olmadi. Gunum gecmedi henuz yani bugun adetimin ilk gunu gecikmem olmaz genelde olursada en fazla 2 gun o yuzden 2 gun daha testle takip etsem mi diye dusunuyorum belki siliklesir belki koyulasir diye.
Insallah canim bende oyle umit ediyorum 2 gundur yok lekelenme kesildi. Daha once kimyasal yasamamis olsam sevincten havalara ucardim ama insan sevinemiyo bile boyle olunca Rabbim hayirlisini versinBence bekleme canım belki yükseldi çünkü daha tutunmanın başında olduğu İçin değer düşük çıkmıştır çizgi netleştiğine göre hcg artmış demektir büyük ihtimal yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin
473 değerle çok güzel bir hamişsin tatlımEki Görüntüle 3092039 kizlar acl kontrol edin hamile miyim
Canım bir olumsuzluk yaşadın diye hep öyle olacak anlamına gelmez olumlu düşün olumlu olsun inşallah tedbir almış olursun sen bi git bi baktır derim hayırlısıyla tutunmuştur inşallahInsallah canim bende oyle umit ediyorum 2 gundur yok lekelenme kesildi. Daha once kimyasal yasamamis olsam sevincten havalara ucardim ama insan sevinemiyo bile boyle olunca Rabbim hayirlisini versin
Kuzu belirtilerin ne bize de söyleEvet 1 gün geçtim sadece. Hamileyim dimi 4 haftalık
Childdevelopment canım benim idrarda ve kanda test pozitif çıktı galiba hamileyim ama doktora yarın gideceğim bakalım kese görülmeden emin olamıyorum .
Dogru diyosun evet amiin insallah nasibi vardir bu dunyadaCanım bir olumsuzluk yaşadın diye hep öyle olacak anlamına gelmez olumlu düşün olumlu olsun inşallah tedbir almış olursun sen bi git bi baktır derim hayırlısıyla tutunmuştur inşallah
Kimyasal gebelik dış gebelik bir sürü birşey duydum birde Mart ayında bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum o yüzden Dr diyene kadar emin olamıyorum canımE daha ne emin olmuyorsun
Evet canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet 1 gün geçtim sadece. Hamileyim dimi 4 haftalık
Test yaptım negatif malesef. Reglimin gecikmesi de stresten galiba. Artık bir sonraki aya kaldı hayırlısıyla. Beklemeye devamHadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Allah hayırlı evlat nasip etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKimyasal gebelik dış gebelik bir sürü birşey duydum birde Mart ayında bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum o yüzden Dr diyene kadar emin olamıyorum canım
Hayırlısı olsun canım hakkında Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin sana da çok bekletmedenTest yaptım negatif malesef. Reglimin gecikmesi de stresten galiba. Artık bir sonraki aya kaldı hayırlısıyla. Beklemeye devam
Hayırlısı olsun canım hakkında Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin sana da çok bekletmedenTest yaptım negatif malesef. Reglimin gecikmesi de stresten galiba. Artık bir sonraki aya kaldı hayırlısıyla. Beklemeye devam
Amin canım inşallahAllah hayırlı evlat nasip etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhabalar mfk ürünlerini mi kullanmıştınızBende de belirtiler adetime daha 2 hafta varken başladı yapmadım test etken diye dün yaptım daha 8 gün var pozitifi gördüm hem idrardan hem kandan inşallah senin de böyle olumlu görünür canım