- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.301
Bence kan verin belki de tutunmaya çalışıyodur en azından progestan kullanırsınız doktorunuza danışıpAyin 27sinde silik cizgi cikinca testlerim kan vermistim 2.9 cikmisti beta suan adet gunumdeyim kimyasal diye dusundugumden bi daha kan vermedim lekelenmem vardi zaten 4 gundur en son dun sabah gordum ve kesildi sonrasinda arada akintiyla karisik cok acik kahve goruyorum oda nadir geliyo. Simdi test yaptim degerim dustu mu kontrol etmek icin daha net bi cizgi cikti. Kimyasal gebelikte beta az daha yukselip duser mi ki ??
canım bence kontrole git adetin kaç gün geçti hem kafan da rahat eder hala kanama gelmediyse belki de kimyasal değildir.Ayin 27sinde silik cizgi cikinca testlerim kan vermistim 2.9 cikmisti beta suan adet gunumdeyim kimyasal diye dusundugumden bi daha kan vermedim lekelenmem vardi zaten 4 gundur en son dun sabah gordum ve kesildi sonrasinda arada akintiyla karisik cok acik kahve goruyorum oda nadir geliyo. Simdi test yaptim degerim dustu mu kontrol etmek icin daha net bi cizgi cikti. Kimyasal gebelikte beta az daha yukselip duser mi ki ??
Adet gunum bugun ama ara arada adet agrisi geliyo 1 2 dk surup geciyo acikcasi hala adet olmayi bekliyorum progestan bir an once mi alinmali 2 gun daha bekleme taraftariyim kan vermek icin?Bence kan verin belki de tutunmaya çalışıyodur en azından progestan kullanırsınız doktorunuza danışıp
Kanama gelmedi hayatim evet dun sabah kahveyle karisik cok az kirmizimsi gordugum icin adetim baslar diye dusundum dun sabahtan beri bi daha olmadi. Gunum gecmedi henuz yani bugun adetimin ilk gunu gecikmem olmaz genelde olursada en fazla 2 gun o yuzden 2 gun daha testle takip etsem mi diye dusunuyorum belki siliklesir belki koyulasir diye.canım bence kontrole git adetin kaç gün geçti hem kafan da rahat eder hala kanama gelmediyse belki de kimyasal değildir.
Bence progestan bi an önce alınmalı diye düşünüyorum 2 gün beklemek fazla olabilir bugün kan versenz dha iyi olurAdet gunum bugun ama ara arada adet agrisi geliyo 1 2 dk surup geciyo acikcasi hala adet olmayi bekliyorum progestan bir an once mi alinmali 2 gun daha bekleme taraftariyim kan vermek icin?
Tesekkur ederimBence progestan bi an önce alınmalı diye düşünüyorum 2 gün beklemek fazla olabilir bugün kan versenz dha iyi olur
Rica edermm hakkınızda hayrlısı olsun inşallahTesekkur ederim
Amiin cumlemizinRica edermm hakkınızda hayrlısı olsun inşallah
Kan vereli kaç gün oldu canımAdet gunum bugun ama ara arada adet agrisi geliyo 1 2 dk surup geciyo acikcasi hala adet olmayi bekliyorum progestan bir an once mi alinmali 2 gun daha bekleme taraftariyim kan vermek icin?
Canım benim bat 27 ya da 28 ydi 21 ve 26 sınde kan verdim 24 ünde de lekelenme başladı sonra bat 1 gün geçince de evde gebelik testi yaptım sonuçları ekliyorum senin için fikir olsun diye karar senin tabiki yarın da doktora gideceğim ağrın var mı hiç peki?Kanama gelmedi hayatim evet dun sabah kahveyle karisik cok az kirmizimsi gordugum icin adetim baslar diye dusundum dun sabahtan beri bi daha olmadi. Gunum gecmedi henuz yani bugun adetimin ilk gunu gecikmem olmaz genelde olursada en fazla 2 gun o yuzden 2 gun daha testle takip etsem mi diye dusunuyorum belki siliklesir belki koyulasir diye.
3 gun oldu bugunK
Kan vereli kaç gün oldu canım
4 gunde ne kadar yukselmis masallahC
Canım benim bat 27 ya da 28 ydi 21 ve 26 sınde kan verdim 24 ünde de lekelenme başladı sonra bat 1 gün geçince de evde gebelik testi yaptım sonuçları ekliyorum senin için fikir olsun diye karar senin tabiki yarın da doktora gideceğim ağrın var mı hiç peki?
Canım ben yarın gideceğim bilmiyorum nedir ne değildir tekrar kan veririm büyük ihtimal inşallah hepimizde hayırlı haberler alırız4 gunde ne kadar yukselmis masallahagrim yok sukur ara sira adet sancisi giriyo kisa sureli oda 2 dk en fazla. Gecen gunlerden degisik olarak gogus ucu agrim artik gogusume yayildi o kadar.
Amiin amiin bayram hediyesi olsun bizlere insallahCanım ben yarın gideceğim bilmiyorum nedir ne değildir tekrar kan veririm büyük ihtimal inşallah hepimizde hayırlı haberler alırız
Aynen bidaki ay öyle yapmayı planlıyorumÜzme kendini canim ovulasyon gunlerine dikkat et eğer döngün bozulduysa
Hamilesin canım hemde bayaaa hamlesin değerin çok güzel 473 çıkmış... Tebrikler..Eki Görüntüle 3092039 kizlar acl kontrol edin hamile miyim
Maşallah canım 473 çıkmış tebrik ederim bat ı geçmişmiydinEki Görüntüle 3092039 kizlar acl kontrol edin hamile miyim