-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.281
Inanin her gun giriyorum hemen buraya haber vermek yazmak istiyorumİnşallah canım çok amin arada bir haber ver buraya olur muestağfurullah canım ben söylemem gerekenleri söyledim faydam olduysa ne mutlu bana
Canımsın teşekkür ederim canım AminInanin her gun giriyorum hemen buraya haber vermek yazmak istiyorumtez zamanda size de nasip olur insallah
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumHayırlı olsun canım. Benim de bat 28 Haziran. İnternetten test sipariş verdim. Yarın gelince yapacağım.
Amin canım inşallah dualarınızı bekliyorum cuma gününe randevu aldım bakalımGözün Aydın canım tebrik ederim çok güzel Maşallah birde sağlıklı artış oldumu tamamdır inşallah
Canım tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindimKuzummm bugun 2. Betami da verdim gebelik var dediler hemen sonuc belli olunca buraya girdim ilk betam 81 2 gun sonraki 230 cikti bata 3 gun var❣
Rabbim gönlünden geçirdiğin güzellikleri ömrüne yazsın canım hayırlısıyla sağlıklısıyla tutunsun gelişsin ve gelsin bebişinAmin canım inşallah dualarınızı bekliyorum cuma gününe randevu aldım bakalım
Güzel duaların dileklerim için çok teşekkür ederim canımRabbim gönlünden geçirdiğin güzellikleri ömrüne yazsın canım hayırlısıyla sağlıklısıyla tutunsun gelişsin ve gelsin bebişin
İnşallah canım AminnnGüzel duaların dileklerim için çok teşekkür ederim canımRabbim dileyen isteyen herkese içinde bizlere sağlıkla hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inşallah sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin güzel haberler al inşallah
AminnnnCanım tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindimhep böyle güzel haberler alalım inşallah birşey sormak istiyorum bende merak içerisindeyim de 2 beta arası 1 gün mü peki canım
Üzme kendini canim ovulasyon gunlerine dikkat et eğer döngün bozulduysaChilddevelopment Ablacım ben elendim yine ikindin gibi adet oldum .. Döngüm bozuldu 26 güne bir oluyodum 1 senedir nerdeyse şimdi 28,29 güne bir olmaya başladım bundan sonraki takibim o şekilde olcak en azından umutlanmam boş yere
Maşallah canım çok güzel yükselmiş ,AminnnnKuzum ilkini pazartesi oglen 3 te verdim digerini carsamba sabah 9 da verdim. Normalde 48 saat olmasi lazimmis min ama doktor ben anlarim ver sen erkenden diyince verdim bende artik
At canım bakarız e nabız da şöyle gösteriyor zaten kolay yani merak etme inşallah hayırlı haberler alırsın canımKızlar sağlık ocağında kand testi yaptırdım gün içinde belli olcak. Beta hcg değerini bulamayabilirimgörseli buraya atsam bana yardımcı olabilir misiniz
At at canim bakarızKızlar sağlık ocağında kand testi yaptırdım gün içinde belli olcak. Beta hcg değerini bulamayabilirimgörseli buraya atsam bana yardımcı olabilir misiniz
sen at biz bakarız canımBenim yaptırdığım sağlık ocağında e nabıza düşmüyor malesef. Antalya il sağlık müdürlüğünün lab. Son. Bakacak mişım
hayırlı olsun canım hadi güzel sonuçlarını bekliyoruz yüksek beta hcg ler :)Eki Görüntüle 3091737 kizlar gebelik testim 4 gün önce yaptım bu şekilde şimdi tahlil sonucunu bekliyorum dün verdim şansıma bugün yarında doktorlar grevdeymiş