Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inanin her gun giriyorum hemen buraya haber vermek yazmak istiyorum🌼 tez zamanda size de nasip olur insallah🙏🧿
Canımsın teşekkür ederim canım Amin🌸😍 ben erken regl oldum ama aklım burda günde çok kez giriyorum bakıyorum bazen çok yazılmış oluyor takip edemiyorum yetişemiyorum görebildiğimi okuyorum haber almak istiyorum😍

Kuzummm bugun 2. Betami da verdim gebelik var dediler hemen sonuc belli olunca buraya girdim ilk betam 81 2 gun sonraki 230 cikti bata 3 gun var 🧿🌼🤭🙏🙏
Canım tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim 🧿🐣🥰🙏hep böyle güzel haberler alalım inşallah 🙏 birşey sormak istiyorum bende merak içerisindeyim de 2 beta arası 1 gün mü peki canım 🤔

Rabbim gönlünden geçirdiğin güzellikleri ömrüne yazsın canım hayırlısıyla sağlıklısıyla tutunsun gelişsin ve gelsin bebişin 🤲🏻🌸
Güzel duaların dileklerim için çok teşekkür ederim canım ☺️🙏Rabbim dileyen isteyen herkese içinde bizlere sağlıkla hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inşallah 🐣🧿😍 sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin güzel haberler al inşallah 🙏🥰🧿

Güzel duaların dileklerim için çok teşekkür ederim canım ☺️🙏Rabbim dileyen isteyen herkese içinde bizlere sağlıkla hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inşallah 🐣🧿😍 sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin güzel haberler al inşallah 🙏🥰🧿
İnşallah canım Aminnn🤲🏻🤲🏻 Siz sağlıcakla gidin ben peşinizden gelirim bir gün 😃🥰

Canım tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim 🧿🐣🥰🙏hep böyle güzel haberler alalım inşallah 🙏 birşey sormak istiyorum bende merak içerisindeyim de 2 beta arası 1 gün mü peki canım 🤔
Aminnnn🧿🙏🙏Kuzum ilkini pazartesi oglen 3 te verdim digerini carsamba sabah 9 da verdim. Normalde 48 saat olmasi lazimmis min ama doktor ben anlarim ver sen erkenden diyince verdim bende artik

Childdevelopment Childdevelopment Ablacım ben elendim yine ikindin gibi adet oldum ..🥺 Döngüm bozuldu 26 güne bir oluyodum 1 senedir nerdeyse şimdi 28,29 güne bir olmaya başladım bundan sonraki takibim o şekilde olcak en azından umutlanmam boş yere 😏
Üzme kendini canim ovulasyon gunlerine dikkat et eğer döngün bozulduysa

Kızlar sağlık ocağında kand testi yaptırdım gün içinde belli olcak. Beta hcg değerini bulamayabilirim :KK43: görseli buraya atsam bana yardımcı olabilir misiniz

Kızlar sağlık ocağında kand testi yaptırdım gün içinde belli olcak. Beta hcg değerini bulamayabilirim :KK43: görseli buraya atsam bana yardımcı olabilir misiniz
At canım bakarız e nabız da şöyle gösteriyor zaten kolay yani merak etme inşallah hayırlı haberler alırsın canım 🧿🥰🙏

Eklentiler

• IMG_20220630_080050.jpg
    IMG_20220630_080050.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 73
Benim yaptırdığım sağlık ocağında e nabıza düşmüyor malesef. Antalya il sağlık müdürlüğünün lab. Son. Bakacak mişım

Ayin 27sinde silik cizgi cikinca testlerim kan vermistim 2.9 cikmisti beta suan adet gunumdeyim kimyasal diye dusundugumden bi daha kan vermedim lekelenmem vardi zaten 4 gundur en son dun sabah gordum ve kesildi sonrasinda arada akintiyla karisik cok acik kahve goruyorum oda nadir geliyo. Simdi test yaptim degerim dustu mu kontrol etmek icin daha net bi cizgi cikti. Kimyasal gebelikte beta az daha yukselip duser mi ki ??

Eklentiler

• 20220630_110230.jpg
    20220630_110230.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 83
X