- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.261
2.9 gebwlik değil amaPredictor early 2.9 beta degerini gosterdi alir misin almaz misin bilmem
Ayy cok sevindim hadi sag salim haberlerini alalimCanım benim kanama kesildi arada beyaz şeffafımsı akıntı geliyor şimdilik cuma gününe randevu aldım bugün bat 1 gün geçtik bakalım hayırlısı kasık agrım ve mide agrım yanmam oluyor arada birde şişkinlik varinşallah hepside sağlıklı gebelik belirtisidir canım çok amin
Biliyorum canim doktor yukselebilen bi deger dedi kanaman yerlesme kanamasiysa eger daha yeni yukselmeye baslar dedi. Ama evet suan icin negatif.2.9 gebwlik değil ama
İnşallah canım çok teşekkür ediyorum darısı isteyen bekleyen herkese olsun inşallahMaşallah canım sağ salim kucağına al inşallah
Peki ne oldu durumunuzBiliyorum canim doktor yukselebilen bi deger dedi kanaman yerlesme kanamasiysa eger daha yeni yukselmeye baslar dedi. Ama evet suan icin negatif.
Kan vermedim ama daha once kimyasal gebelik gecirdim suan tablo ona benziyo yine adetim gecikirse bakicam duruma gore. Ama kanama olmasini bekliyorum suan icinPeki ne oldu durumunuz
Ben tekrarladım 1.61 çıktı sözde iğne kesin adet yapardiKan vermedim ama daha once kimyasal gebelik gecirdim suan tablo ona benziyo yine adetim gecikirse bakicam duruma gore. Ama kanama olmasini bekliyorum suan icin
Adetin gecikti yani? Gebelik olmadigi daha ihtimal gorunuyo suan ama Allahtan umit kesilmez gec dollenme olursa olabiliyomus boylr degerlerBen tekrarladım 1.61 çıktı sözde iğne kesin adet yapardi
Yok adet olmadım maalesef 11 gün geçtiAdetin gecikti yani? Gebelik olmadigi daha ihtimal gorunuyo suan ama Allahtan umit kesilmez gec dollenme olursa olabiliyomus boylr degerler
Bayada gecmis tekrar doktora gorunmeni tavsiye ederim. Hic ara kanaman oldu mu? Olduysa belki adettide vakti ters oldugu icin anlamamis olabilirsinYok adet olmadım maalesef 11 gün geçti
Malesef hiçbir kanama olmadım doktora gittim kist birşey yok dedi tekrarla dedi haftaya tekrarladım 1.61 çıktı işte bende 10 gün daha bekleyip söktürücü kullanacagimBayada gecmis tekrar doktora gorunmeni tavsiye ederim. Hic ara kanaman oldu mu? Olduysa belki adettide vakti ters oldugu icin anlamamis olabilirsin
Iyi en azindan baska bir saglik sorunu yasamiyomussun buda guzel bir haberMalesef hiçbir kanama olmadım doktora gittim kist birşey yok dedi tekrarla dedi haftaya tekrarladım 1.61 çıktı işte bende 10 gün daha bekleyip söktürücü kullanacagim
Hayırlı olsun canım. Benim de bat 28 Haziran. İnternetten test sipariş verdim. Yarın gelince yapacağım.Günaydın Kızlar bugün sabah dayanamadım test yaptım ekliyorum aşağıyabu arada kasık ve bel ağrım var geceleri özellikle çok rahatsız ediyor yaşayan var mı aranızda bat 27 Haziran'dı bu arada Rabbim İnşallah sağlıkla ilerleyen bir gebeliktir
Gözün Aydın canım tebrik ederim çok güzel Maşallah birde sağlıklı artış oldumu tamamdır inşallahGünaydın Kızlar bugün sabah dayanamadım test yaptım ekliyorum aşağıyabu arada kasık ve bel ağrım var geceleri özellikle çok rahatsız ediyor yaşayan var mı aranızda bat 27 Haziran'dı bu arada Rabbim İnşallah sağlıkla ilerleyen bir gebeliktir
Canım nasılsın ne durumdasın topiğe yazdın mı takip edemedim ama merak ettim aklıma geldinYa seni asla unutmicam canim kimyasal gebeligi arastirtti bana şu saat oldu Allah razi olsun ne guzel psikolog gibi konustun bana iyi geldin allah tez zamanda kucagini doldursuniyi kalbinden operim
Kuzummm bugun 2. Betami da verdim gebelik var dediler hemen sonuc belli olunca buraya girdim ilk betam 81 2 gun sonraki 230 cikti bata 3 gun varCanım nasılsın ne durumdasın topiğe yazdın mı takip edemedim ama merak ettim aklıma geldin
HarikaaaaKuzummm bugun 2. Betami da verdim gebelik var dediler hemen sonuc belli olunca buraya girdim ilk betam 81 2 gun sonraki 230 cikti bata 3 gun var❣
Canim benim dualariniz sagolsun ❣ seni bu platformda hic unutmayacagim amaHarikaaaanormalde iki katına yükselmeli senin iki katını bile geçmiş maşallah inşallah böyle yükselir canım çok sevindim bak görüdünmü endişe edecek okadar bişey yokmuş hiçte olmasın inşallah
İnşallah canım çok amin arada bir haber ver buraya olur muCanim benim dualariniz sagolsun ❣ seni bu platformda hic unutmayacagim amainsallah kuzum bu sefer saglikli gebelik olur ❣ darisi size