Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim kanama kesildi arada beyaz şeffafımsı akıntı geliyor şimdilik cuma gününe randevu aldım bugün bat 1 gün geçtik bakalım hayırlısı kasık agrım ve mide agrım yanmam oluyor arada birde şişkinlik var ☺️ inşallah hepside sağlıklı gebelik belirtisidir canım çok amin 🙏🐣🧿😍
Ayy cok sevindim hadi sag salim haberlerini alalim 💕🌸

Günaydın Kızlar bugün sabah dayanamadım test yaptım ekliyorum aşağıya 🐣🧿😍 bu arada kasık ve bel ağrım var geceleri özellikle çok rahatsız ediyor yaşayan var mı aranızda 🤔 bat 27 Haziran'dı bu arada 🥰☺️ Rabbim İnşallah sağlıkla ilerleyen bir gebeliktir 🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG_20220629_042200.jpg
    IMG_20220629_042200.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20220629_042037.jpg
    IMG_20220629_042037.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 63
Bayada gecmis tekrar doktora gorunmeni tavsiye ederim. Hic ara kanaman oldu mu? Olduysa belki adettide vakti ters oldugu icin anlamamis olabilirsin
Malesef hiçbir kanama olmadım doktora gittim kist birşey yok dedi tekrarla dedi haftaya tekrarladım 1.61 çıktı işte bende 10 gün daha bekleyip söktürücü kullanacagim

Günaydın Kızlar bugün sabah dayanamadım test yaptım ekliyorum aşağıya 🐣🧿😍 bu arada kasık ve bel ağrım var geceleri özellikle çok rahatsız ediyor yaşayan var mı aranızda 🤔 bat 27 Haziran'dı bu arada 🥰☺️ Rabbim İnşallah sağlıkla ilerleyen bir gebeliktir 🙏🙏🙏
Hayırlı olsun canım. Benim de bat 28 Haziran. İnternetten test sipariş verdim. Yarın gelince yapacağım.

Gözün Aydın canım tebrik ederim çok güzel Maşallah birde sağlıklı artış oldumu tamamdır inşallah 🧿🌸🥰😍

Ya seni asla unutmicam canim kimyasal gebeligi arastirtti bana şu saat oldu Allah razi olsun ne guzel psikolog gibi konustun bana iyi geldin allah tez zamanda kucagini doldursun🙏 iyi kalbinden operim🌼
Canım nasılsın ne durumdasın topiğe yazdın mı takip edemedim ama merak ettim aklıma geldin 😊😍

Kuzummm bugun 2. Betami da verdim gebelik var dediler hemen sonuc belli olunca buraya girdim ilk betam 81 2 gun sonraki 230 cikti bata 3 gun var 🧿🌼🤭🙏🙏
Harikaaaa🥰 normalde iki katına yükselmeli senin iki katını bile geçmiş maşallah inşallah böyle yükselir canım çok sevindim bak görüdünmü endişe edecek okadar bişey yokmuş hiçte olmasın inşallah🧿🤲🏻😍😍

Harikaaaa🥰 normalde iki katına yükselmeli senin iki katını bile geçmiş maşallah inşallah böyle yükselir canım çok sevindim bak görüdünmü endişe edecek okadar bişey yokmuş hiçte olmasın inşallah🧿🤲🏻😍😍
Canim benim dualariniz sagolsun ❣ seni bu platformda hic unutmayacagim ama 🧿 insallah kuzum bu sefer saglikli gebelik olur ❣🌼🙏 darisi size 🙏🧿

Canim benim dualariniz sagolsun ❣ seni bu platformda hic unutmayacagim ama 🧿 insallah kuzum bu sefer saglikli gebelik olur ❣🌼🙏 darisi size 🙏🧿
İnşallah canım çok amin arada bir haber ver buraya olur mu 😍 estağfurullah canım ben söylemem gerekenleri söyledim faydam olduysa ne mutlu bana 🥰😘

X