Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Cinsiyet tahmini yapar msıınız rica etsem

Eklentiler

• IMG-20220628-WA0001.jpg
    IMG-20220628-WA0001.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 52
Kızlarrrr hayırlı sabahlar, dün üçüncü kez kan verdim sırasıla ilk bat de öğrendiğim değer 237 iki gün sonra 612 üç gün sonra 2907 çok şükür bu son değerle dün keseyide gördük Allah’ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏼🧡 merak eden arkadaşlarım varsı Mucizemmm16 Mucizemmm16 Childdevelopment Childdevelopment miraclebeyb miraclebeyb ve kullanıcı isimlerini tam hatırlayamadığım arkadaşlarım 🧡
Sağlıkla kucağına al kuzum maşallah çok sevindim ❤😍😍

7E2D69D4-42F4-4220-B224-F7612CD167F9.jpeg

Kızlar bunda bi sey var mı yoksa testin kendi cizgisi mi emin olamadım, icini actım bi sey gözükmedi ama ısıga tutunca var gibi bilemedim cvp verirseniz sevinirim

Ne güzel iğne vuranlar ya adet olmuş ya gebe bende ikisi de olmadı bari adet olsaydım oda olmadı bir ay oldu gelen giden yok söktürücü başlayacağım bugün

Benim bugun bat günüm. Gelen giden yok. İşin garibi adete yakın çok akıntı olurdu. Ee gebe olanlar arkadaşların çoğuda akıntı arttığını söylüyor benim hiç akıntı yok şu an. Hala test de yapmadım yapmıcam Bi süre daha dayanabilirsem

Benim bugun bat günüm. Gelen giden yok. İşin garibi adete yakın çok akıntı olurdu. Ee gebe olanlar arkadaşların çoğuda akıntı arttığını söylüyor benim hiç akıntı yok şu an. Hala test de yapmadım yapmıcam Bi süre daha dayanabilirsem
Canım benim de öyle akıntım olurdu hamile olduğumu öğrendim bu ay ve bu ay hep kupkuruydum akıntıya çok takılma bence

Canım ben regl oldum bu gün beş gün erkenden olmuş oldum, sanırsam o erken göğüs ağrılarım erken regl olacağımdanmış lekelerde reglim sökülmeye çalışıyormuş nasip değilmiş bu ayda artık diğer aylara nasipse😊 sen nasılsın

Canım ben regl oldum bu gün beş gün erkenden olmuş oldum, sanırsam o erken göğüs ağrılarım erken regl olacağımdanmış lekelerde reglim sökülmeye çalışıyormuş nasip değilmiş bu ayda artık diğer aylara nasipse😊 sen nasılsın
Allah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin 🙏💕 Demek ki 5 gun erken yumurtlamissin adetin bitimine cok yakin olmali. Ben iyiyim lekelenmem durdu bakalim suan icin yarin obur gun baslamazsa tekrar bide adetim gecikirse tekrar durum degerlendirmesi yapicam beklemece yani 😊

Allah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin 🙏💕 Demek ki 5 gun erken yumurtlamissin adetin bitimine cok yakin olmali. Ben iyiyim lekelenmem durdu bakalim suan icin yarin obur gun baslamazsa tekrar bide adetim gecikirse tekrar durum degerlendirmesi yapicam beklemece yani 😊
Aynen canım benim döngüm biraz şaştı geçen ay geciktim ya bu ay onun hıncı çıkıyor sanırsam😃 hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoreee😍😍😍

Canım benim kanama kesildi arada beyaz şeffafımsı akıntı geliyor şimdilik cuma gününe randevu aldım bugün bat 1 gün geçtik bakalım hayırlısı kasık agrım ve mide agrım yanmam oluyor arada birde şişkinlik var ☺️ inşallah hepside sağlıklı gebelik belirtisidir canım çok amin 🙏🐣🧿😍

Hadi inşallah canım hayırlı güzel haberlerle gel 🙏🐣🧿

Kızlarrrr hayırlı sabahlar, dün üçüncü kez kan verdim sırasıla ilk bat de öğrendiğim değer 237 iki gün sonra 612 üç gün sonra 2907 çok şükür bu son değerle dün keseyide gördük Allah’ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏼🧡 merak eden arkadaşlarım varsı Mucizemmm16 Mucizemmm16 Childdevelopment Childdevelopment miraclebeyb miraclebeyb ve kullanıcı isimlerini tam hatırlayamadığım arkadaşlarım 🧡
Maşallah canım sağ salim kucağına al inşallah ❤️

X