Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım doğru diyosun benim önceki kimyasalda da doktor progestan falan verdi kanamayı geciktirmek dışında bi işe yaramadı bebek tutunmuyorsa tutunmuyor. Nasip gerçekten. İnşallah sağlıklıdır bebişin güzel haberler alırsın🙏
Sağolasın canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 😊🙏

Kuzucum kan verdimmmm🎉 atiyorum resmimi🧿 ama ben yerlesme kanamasi vs yasamamistim. Bata 5 gun vardi. Dr kimyasal vs olabilir cunku kesenin gorunmesi lazimdi gozukmuyor dedi. (Son adet tarihim 4 hazirandi sormustu soylemistim)
Bata beş gün varken gayet iyi sonuç bence bata 5 gün varken nasıl kese görebilmeyi düşündü doktor, kese 4,5-5 haftadan sonra ancak görülüyor o adet öncesi çıkan bir sonuç olduğu İçin kimyasal olabilir belki diye tahminde bulunmuştur çünkü biz anlamasakta hamiş kalıp kimyasal olup adet günümüzde adet oluyor bitiyor senin değer iyi çıkmış bu kadar erken sürede hayırlısı olsun canım inşallah 🥰🌸🐣

Mart diyince sasirdim hangi aydayiz yaa diye haziran dicektin heralde 😂 Canim masallah bence guzel bi degerle ogrenmissin hic o supheye dusme kendini hirpalama.. Leke eger cogalmiyosa regl gibi akiskan olmuyosa rengi kirmizi degilse takma kafana. Benim kimyasal tecrubem soyleydi kasim 30 bat tarihimdi 25 kasimda pembe leke geldi ve 30una kadar kahverengiye donerek devam etti. Reglim 4 gun gecikti bu surede leke hala geliyodu toplamda 8 9 gun lekelenmem oldu yani ve kanamam basladi. Suan yine ona benzer bi lekelenme yasiyorum miktari daha az olmakla beraber yerlesme diye dusunuyorum kotu dusunmek istemiyorum. Insallah seninde benimde kesilir 🙏 Olmazsada nasibi yokmus yani bu surec aci tatli boyle umudu kesmeden devam insallah
Ayy aylar bile karıştı valla canım kafam çok karışık 😅 dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🐣hep beraber geçiririz hamilelik sürecimizi inşallah 🙏 şimdilik artış yok inşallah böyle devam eder bebeklerimizde gelişir tutunur güzelce 🐣🥰🙏

Kızlar merhaba acilllll buraya bakın hamilelik haberini sizinle paylaşmistim şuan 5+4um ve hafiften kahve rengi akıntım oldu doktora gittim kese etrafında kanama vs yok gayet sağlıklı kese dedi am bebek göremedi kese içinde boş gebelikte olabilir dedi erken mi gözükmesi için lütfen yardım edin 3 yıl sonunda oldu bu bebek
Hiç bilmiyorum canım keşke yardımcı olabilsem dualarım seninle inşallah sağlıcakla gelişir bebeğin 🙏

Ayy aylar bile karıştı valla canım kafam çok karışık 😅 dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🐣hep beraber geçiririz hamilelik sürecimizi inşallah 🙏 şimdilik artış yok inşallah böyle devam eder bebeklerimizde gelişir tutunur güzelce 🐣🥰🙏
Ayyyynen oyle 🌸 Amiin

Bizde 11. Aya girdik bizimde hicbir problem yok ama olmadi 😥 kürdü oydu buydu cok denedim ben ya galiba biraz kendimle oynadim. İnşallah canim.problem cikmaz
alın benden de o kadar,bir şeyi bekliyoruz nasibimizde ama neyi bilmiyorum tabi,doğru zamanı ALLAH bilir,biraz da beklenti içinde olduğum için strese giriyor sanırım bedenim:KK43:

Aynı şeyleri yaşayan ne kadar da çok insan var bende aynı durumdayım 2017 martt düşük yaptım 2018 agustosta doğan sağlıklı bir kızım var çok şükür 2022 Mart'ta bebeğim gelişemediği için düşük yaptım şimdi yine galiba hamileyim ama lekelenme var çok korkuyorum tekrar tekrar yasatmasın Rabbim hiç birimize insan dediğin gibi sevinip umutlanmaya korkuyor 🥺 hepimizde sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hep beraber bu süreci devam ettiririz. 🙏😊
Canım hoşgeldin tekrardan aramıza nasılsın,lekelenmelerinin rengi nasıl miktarı nasıl

X