- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.841
Aha da gördüm bende filtresizEki Görüntüle 3082520
Bu filtresizi hiç belli olmuyor bunda ya bana da bana yapılanyorumların hepsinin bildirimi gelmiyor kaçırıyorum
Benim 3 gün lekelenmeden sonra daha adet görmeden 2 falandı sonra üzerine bi de3 gün sonra adet gördüm geçen test verdiğimde ilk defa beta sonucum 1 in altındaydı
Yarın ver yarınBir iki gün bekleyim ona göre kan vereyim diye düşündüm. Atmıştım efektsiz halini de
Canım sende var Allah'ın izniyle. Yarın sabahta tekrarla benceYaaa demek uydurmuyorum
Ben nisan ayında geçirmiştim. Bat dündü normalde ama mayıs ayında hiç Sekmedi tarih düzenli adet gördümGeçen ay sende mi kimyasal geçirdim canım? Bat ne zaman şimdi senin
Saol canim ama iki yerden de yükleyemedim telefonum desteklemiyor olabilir diye düşünüyorumBu iki yerden koyabilirsin canım Eki Görüntüle 3082458
Canım ablam tam olarak bende böyle demiştim ama hiç dayanamadımBende bu ay frenlemek istiyorum bakalim dayanabileckmiyim geçen ay bi sürü test yaptim çünküYumurtlama takibi yapıp 11. Gün test yaparim bide regl olmazsam erken o gün yaparim yeter bence 2 test hakki veriyorum kendime
Hahah tamam gelmezse yarın vereceğimYarın ver yarınçatlarım burda merakımdan ❤
Ayyy ağzndan bal damlıyor kızCanım sende var Allah'ın izniyle. Yarın sabahta tekrarla bence
Ayy bakiyim göremedim kuzum
Herşeye razıyız aile hekimide olurHahah tamam gelmezse yarın vereceğimvalla bu defa özele falan da gitmeyeceğim sanki sonucu bir saatte öğrenince ne oluyor aile hekimine gideceğim
Doktora gittin mi pekiYok kuzum ama adetlerim iyice şaşmaya başladı gittikçe 24-25-26-27 günde bir oluyorum hep böyle oluyo anlamadım gitti neden olduğunu hatta bazen 22. Gün bile hastalanabiliyorum
Canım döngünün 12. Günü sıvı alımına dikkat etmeden yaptım çok koyuydu. Ogün ilişki oldu. 13. Test yaptım silikti o gün de ilişki oldu 28 mayıs ve 29 mayısa denk geliyor ben ilk testi 6 haziranda yaptım bebişimAma yumurtlama uzerinden dimi? Kaçıncı döngü gününde yapmistin kuzu
Yaa evet geçen ay gittim muayne etti ultrasonla baktı herşey normal dedi kan tahlillerimi de geçen hafta gösterdim onlarda normal dedi sadece kansızlık demir b12 eksikliğim varmış onlarada ilaç verdi zaten başka da bişey yok dediğine göreDoktora gittin mi peki
Göremedim canım sen görebiliyo musun silikken bazen kamerada belli olmuyoGunaydinnnnnnnn bugun gunlerden bat ve yine yok belli belirsiz golge gibi birsey var ama aldiris da etmedim siz gorebilimisiniz biomiyorum ben bu ayda elendim
Okadar hafif bir cizgi varki anlatamam bendr yok saydim o cizgiyi ama bi regl belitruside yok suanlikGöremedim canım sen görebiliyo musun silikken bazen kamerada belli olmuyo
Hamilesin canım kan testi verMerhaba kızlar , ben 31 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Doktor 12-14 gün sonra test yapabilirsin demişti. Testine bir bakar mısınız silik çizgi çıktı resimde pek belli olmasa da daha önce hiçbir testim de bu kadar belirgin bir çizgi olmamıştı açık pembe sizce var mıdır ?Eki Görüntüle 3082564
Ay resmne goruyorum gozlerim acildi yaaMerhaba kızlar , ben 31 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Doktor 12-14 gün sonra test yapabilirsin demişti. Testine bir bakar mısınız silik çizgi çıktı resimde pek belli olmasa da daha önce hiçbir testim de bu kadar belirgin bir çizgi olmamıştı açık pembe sizce var mıdır ?Eki Görüntüle 3082564