Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar iyi pazarlar bat günüm dündü hala gelen giden yok leke de durdu sonucum da hiç yükselecek gibi değildi ama işte insan acaba mı demeden edemiyor idrar testini yeniledim çok hafif bir çizgi çıktı. Ama burda o kadar yanlış test gördükten sonra da silik çizgilere inancım kalmadı. aranızda bata 3 gün kala kanda negatif çıkıp pozitife dönen var mı bitliKedi bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 miraclebeyb miraclebeyb M Mavimiresl G Gzmyts53 ve etiketleyemediğim diğer kısçeler
A94AC297-B2E3-4D0E-8501-FD6AC784046B.jpeg

Kizlar bata 1 gün var idrar testi ikinci çizgi silik çıktı dosya yüklemeye çalışıyorum olmuyor

Dosya ekle dediğimde hiç birşey olmuyor çok teşekkürler ins vardır 🙏🙏
Yazı yazdığımız kutunun üstünde çerçeve içinde dağ ve güneş var ona tıklayarak yükleyebilirsin inşallah bebeğin seninledir 😇

Ben yaptım negatif 😅 bide erken hastalanıyorum sanırım karnım belim ağrımaya başladı akıntım sarı hiç yoktu az önce fazlaca geldi kesin yarına adetim ben yumurtlamadım belkide bu ay 😐 gitti paracıklarım üstüne işedim 😂😂
Ayy ben yapmicam kendimi frenliyorum erken gebelik testim de var yapasim yok suanlik😂 hayırlısı olsun artık daha çok erken yaptın sen.

Gunaydinnnnnnnn bugun gunlerden bat ve yine yok belli belirsiz golge gibi birsey var ama aldiris da etmedim siz gorebilimisiniz biomiyorum ben bu ayda elendim 🥴

Eklentiler

• IMG_20220612_092852.jpg
    IMG_20220612_092852.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 76
Ben goruyorum
Günaydın kızlar iyi pazarlar bat günüm dündü hala gelen giden yok leke de durdu sonucum da hiç yükselecek gibi değildi ama işte insan acaba mı demeden edemiyor idrar testini yeniledim çok hafif bir çizgi çıktı. Ama burda o kadar yanlış test gördükten sonra da silik çizgilere inancım kalmadı. aranızda bata 3 gün kala kanda negatif çıkıp pozitife dönen var mı bitliKedi bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 miraclebeyb miraclebeyb M Mavimiresl G Gzmyts53 ve etiketleyemediğim diğer kısçeler Eki Görüntüle 3082434
Canım herşey olabilir geç döllenme olabilirdi sanki yerleşme kanaması yasamissin 1-3 gün sürer bu kanama lekelenme. Hayırlısı olsun sen testi 2-4 gün sonra tekrarla canım 😍 bebiş seninledir inşallah 🤍

Testi 2 gün sonra tekrarla canım insallah bebiş seninledir 🥰
İnsallah olmazsam tekrarlarim😍 ama ilk gebeliginden(dusukle sonuclandi) biliyorum damlatir damlatmaz silik cizgi cok cok silik de olsa cikmisti ki adete 6 gun kala gormustu kendim bile inanmiyorum olduguna cok zor gorunuyor ama iste ümit dunyasiya gonlu kandiriyorum ,😅

Ben goruyorum

Canım herşey olabilir geç döllenme olabilirdi sanki yerleşme kanaması yasamissin 1-3 gün sürer bu kanama lekelenme. Hayırlısı olsun sen testi 2-4 gün sonra tekrarla canım 😍 bebiş seninledir inşallah 🤍
Ay inşallah ya gelmedikçe umutlanıyorum valla ❤️😍

Çatlatma ignesini vurdugum günü de sayarsam 18. Gün daha adet olmadım ama sol kasığımda aşırı batma ağrı var sızlıyor acaba yumurta catlarmadi kiste mi dönüştü ya 12. Gün beta 1.20 çıkmıştı bı daha da bakmadım acaba neden bilgisi olan var mı

İnsallah olmazsam tekrarlarim😍 ama ilk gebeliginden(dusukle sonuclandi) biliyorum damlatir damlatmaz silik cizgi cok cok silik de olsa cikmisti ki adete 6 gun kala gormustu kendim bile inanmiyorum olduguna cok zor gorunuyor ama iste ümit dunyasiya gonlu kandiriyorum ,😅
Sen kendine yinede dikkat et canım inşallah vardır ve sağlıklı bir şekilde ilerler 🥰

Kimyasal gebelik yaşayan kızlar kimyasaldan sonra betaniz 0 landı mi ya benim regl bitti etti felan gitmiştim doktora betam 4.5 kusurdu doktor iyi dedi de bu sonradan sıfırlanır mi yoksa bu ay regl olursam o zaman mi sifirlanir. Yani erken gebelik felan yapsam çift çıkarsa 😅😂 kafama takıldı ya 🥴🥴 gebelik testi yapmaya korkar oldum inansam mi inanmasam mi eğer çıkarsa tabi.

Kimyasal gebelik yaşayan kızlar kimyasaldan sonra betaniz 0 landı mi ya benim regl bitti etti felan gitmiştim doktora betam 4.5 kusurdu doktor iyi dedi de bu sonradan sıfırlanır mi yoksa bu ay regl olursam o zaman mi sifirlanir. Yani erken gebelik felan yapsam çift çıkarsa 😅😂 kafama takıldı ya 🥴🥴 gebelik testi yapmaya korkar oldum inansam mi inanmasam mi eğer çıkarsa tabi.
Ohooo o çoktan sıfırlanmıştır. Benim değerlerim 14 binlerdeyken hatta daha fazla kürtajdan 1 hafta sonra sıfırlanmıştı

X